Lesbisch genot vanmiddag neuken

lesbisch genot vanmiddag neuken

..

Sex thuisontvangst parenclublesbisch genot vanmiddag neuken

..

Ze bloost opnieuw en op hetzelfde moment voelt ze Carla's andere voet op haar borsten. Heel zacht, heel lichtjes glijdt de voet over haar rechterborst en ze voelt dat haar tepels keihard geworden zijn. De gedachte dat de vrouw dat ook voelen moet, doet haar nog meer blozen. Carla Jansen doet echter alsof ze van dit alles helemaal niks merkt, niet dat haar voet nu krachtig de borst van het jonge verkoopstertje masseert en ook niet, dat zij zich onwillekeurig tegen de strelende voet aandrukt om het contact te versterken.

Ik vind ze zeer sexy, zo helemaal open Ik wil je graag enkele mooie modellen laten zien en ik zou het heerlijk vinden als je mijn voeten nog wat zou willen verwennen Ze knikt en fluistert een zacht ja. Ze trekt haar voeten terug, begint in haar tas te zoeken en werpt dan een klein doosje in haar schoot. Kom vanmiddag om vijf uur. Het adres staat op het doosje en neem maar een taxi.

Alles aan de vrouw lijkt nu geen tegenspraak te dulden. De rest van de dag is Nina heel nerveus, op een manier ook opgewonden. Ze is zich altijd bewust geweest van haar voorliefde voor voeten en schoenen, maar nog nooit zoals vandaag. Ze weet niet waarom ze ja gezegd heeft, toch is ze blij dat ze het gedaan heeft. Ze kijkt opgewonden uit naar vanmiddag en toch is ze er ook bang voor. Een hele tijd vraagt ze zich af of ze wel moet gaan, maar uiteindelijk gaat ze toch. Ze heeft zich thuis nog snel gedoucht, zich mooi gemaakt en de kruisloze zwarte panty, die in het doosje zat, aangetrokken.

Een beha lijkt haar hierbij niet passend en daarom heeft ze verder alleen nog een eng sexy rokje met een witte, dunne blouse aangetrokken.

In de taxi vraagt ze zich opnieuw af waarom ze het doet, waarom ze naar een vrouw gaat en zich daardoor opgewonden voelt. Ze heeft een vriend gehad, ze heeft nog nooit aan een vrouw als een sexuele partner gedacht. Precies om vijf uur staat ze bij mevrouw Jansen voor de deur en belt ze nerveus aan.

Al snel opent de jarige dame de deur, ze draagt een rode zijden badjas. Ze voert het meisje naar de woonkamer van de grote villa. Daar laat ze zich zakken op een gemakkelijke, met leer beklede bank. Twee paar schoenen met hoge hakken, zeker meer dan tien centimeter, staan ernaast.

Ze zijn nieuw en ongedragen, van zeer zacht leer, het ene paar met dunne metalen hakken, het andere met leren hakken. De vrouw trekt de ceintuur van haar zijden badjas los en slaat hem open. Het enige dat ze eronder draagt, zijn nylons. Trek je blouse en rok uit! Haar tepels zijn keihard en haar kutje voelt vochtig aan. De vrouw neemt het meisje in alle rust en genietend op. Ook haar tepels worden stijf, maar vergeleken bij de volheid van haar borsten, lijken ze - en ook haar tepelhoven - klein.

Kom hier en kniel bij me neer en trek me mijn kousen uit. Ze is opgewonden als nooit tevoren. De benen van de vrouw zijn gespreid. Ze kan er niet omheen, ze moet naar haar poesje kijken en ook bij haar zijn de tekenen van opgewondenheid niet te overzien, ze is net zo vochtig als zijzelf. Heel langzaam trekt ze eerst de linker-, dan de rechterkous van de vrouw uit.

Ook is ze heel teder, haar vingers liefkozen de dijen zachtjes als ze de kousen van de benen rolt. Als de kousen uitgetrokken zijn, steekt Carla haar voeten uit naar de jarige. Nina neemt de linker voorzichtig, bijna bang, in haar hand, alsof het iets zeer breekbaars en zeer kostbaars is, wat ze vastpakt. De rechtervoet van de vrouw reist zonder omwegen naar haar naakte borsten en begint met haar linkerborst te spelen, haar tenen wrijven over de stijve tepel, terwijl Nina de andere voet teder streelt en masseert.

Dan tilt ze hem langzaam nog meer omhoog en drukt ze hem tegen haar lippen. Teder kust ze de voetzool van de vrouw, dan kijkt ze bedeesd naar haar op. Carla leunt achterover en heeft genietend haar ogen gesloten. Een hand speelt met haar borsten, de andere is afgedaald tussen haar dijen en ze streelt zich daar zachtjes.

Nina krijgt daardoor meer zelfvertrouwen en begerig kust ze nu iedere centimeter van haar voetzool, ze likt er met haar tong over, ze kust de tenen, neemt ze in haar mond en zuigt er genotvol aan. Carla kreunt van genot.

Na een tijdje wisselt Nina van voet en verwent dan de andere voet met haar mond. Carla speelt nog even met haar vrije voet met de borst van de tiener, maar laat al snel haar voet lager zakken, totdat ze de open gespreide dijen van het meisje bereikt.

Haar tenen kroelen door het zwarte schaamhaar van Nina. Ze voelt haar natheid. Nu moet de jarige kreunen en ze verdiept zich nog meer in het verwennen van de voet van de oudere vrouw. Ze kust, likt en zuigt aan haar tenen. Ze voelt hoe de voet nu direct contact maakt met haar kletsnatte kutje.

De hele voet drukt tegen haar poesje aan, schuift op en neer en dan voelt ze hoe de vrouw haar grote teen tussen haar schaamlippen duwt en hem heen en weer beweegt.

Dan trekt Carla haar voet terug en brengt ze hem omhoog, totdat de van Nina's sappen natte teen voor haar mond schittert. Nog nooit eerder heeft ze haar eigen kutsap geproefd, maar van de teen van de vrouw smaakt het gewoonweg heerlijk.

Nog enkele keren herhaalt zij het spelletje door met haar teen in het kutje van het meisje te spelen en zich dan de natte teen door haar te laten aflikken. Na een tijdje zegt ze: Langzaam en teder trekt ze haar de schoenen aan, dan voert ze de voet weer naar haar lippen en ongevraagd kust ze het zachte, soepele leer van de nieuwe schoen. Ze laat haar natte tong erover heen glijden, likt aan de punt, zuigt hem even in haar mond.

Nina is als in een roes en de jarige vrouw geniet ervan om zichzelf te strelen, terwijl ze het jonge, knappe meisje bekijkt, dat haar voeten aanbidt en haar schoenen vereert. Dan trekt ze haar voet weg bij de mond van Nina en langzaam laat ze beide voeten over het bovenlijf van het meisje glijden.

De leren hakken draaien rondjes om de tepels en Nina kreunt zacht van geile lust. De zolen duwen haar borsten bijeen, dan glijdt een voet omlaag, terwijl de andere de stevige borsten van het meisje blijft verwennen. Als de schoen tussen haar dijen glijdt, spreidt Nina ze nog meer en de schoen wrijft over haar kutje. Carla verstaat de kunst van het zachtjes manoeuvreren met haar voeten.

Heel licht glijdt de leren hak door de natte spleet heen en weer en heel zacht vindt de hak de stijve klit van de tiener, waar de zachte strelingen een wild gekreun en gesteun aan haar ontlokken. De vrouw prikkelt het meisje totdat ze vlakbij haar orgasme is, dan dringt ze in een keer diep met haar hak in haar door, waarna ze de schoen weer voor het gezicht van de jarige brengt. Die likt meteen begerig haar eigen kutsap van het fijne leer van de schoen, terwijl de andere nog steeds haar borsten verwent.

Uiteindelijk stuurt de jarige vrouw haar voet opnieuw tussen de dijen en dringt weer diep met haar hak in het kutje van het meisje naar binnen. De zool drukt zacht tegen haar schaamheuvel en masseert die. Nina leunt op haar armen naar achteren en drukt haar bekken tegen de voet aan.

Haar ogen zijn gesloten en ze kreunt. In een zacht, steeds sneller wordend ritme begint Carla de jonge Nina met de hak van haar schoen te neuken. De gelijktijdige druk van het zachte leer tegen haar schaamheuvel, de wrijving over haar kittelaar en de intensieve en sneller wordende neukbewegingen van de hak in haar, laten Nina tenslotte een hevig orgasme bereiken.

Haar armen houden haar niet meer en ze zakt op haar rug ineen. In eerste instantie dacht ik dat het de vrouw van John was en toen John instapte vroeg ik dit dus aan hem.

John moest verschrikkelijk hard lachen en ik keek hem vragend aan, hij vertelde dat hij nog bij zijn moeder woonde en dat de vrouw die ik had gezien dus zijn moeder was. Na het werk gingen we weer naar huis, ik bracht John weg en hij vroeg me of ik nog even binnen wilde komen. Ik was het voorval van de ochtend alweer vergeten en dacht dat even wat drinken geen kwaad kon dus zo gezegd zo gedaan. Binnen ging ik aan tafel zitten en ik hoorde op de eerste verdieping al iemand lopen. Dat moest natuurlijk zijn moeder zijn aangezien die behoorlijk zwaarlijvig is en je haar daardoor vast goed kan horen lopen op de eerste verdieping.

Ze kwam de trap af welke duidelijk veel geluid maakte als ze eraf liep. Ze kwam naar me toe en stelde zich voor, haar naam was Sonja.

Ze was gigantisch, alleen die tieten al! Ik denk dat ik nog nooit zulke grote tieten heb gezien in mijn hele leven. Ook haar kont was gigantisch groot en rond en ze liep met aangesloten benen omdat ze zo vol was. John bracht bij een biertje en kwam bij me aan tafel zitten.

Ook Sonja kwam erbij zitten en John vertelde haar dat ik dacht dat ze de vrouw van John was. Sonja was duidelijk gecharmeerd door het verhaal en glimlachte naar me. We praatte met zijn allen wat over koetjes en kalfjes, over het werk en over relaties. Ik kwam erachter dat Sonja inmiddels al 6 jaar vrijgezel was en ik weet nog dat ik me afvroeg waarom ze zo lang vrijgezel was geweest.

John maakte wat flauwe grapjes over spinnenwebben tussen de benen van Sonja aangezien er geen vent is geweest in 6 jaar tijd. Ik zag dat ze continue naar mij keek en vroeg me af waarom dat was. Had ik vlekken op mijn gezicht? Zat mijn haar vreemd? Ik durfde het niet te zeggen maar zag er geen kwaad in.

Een aantal weken verstreken en ik merkte dat keer op keer als ik John kwam halen Sonja er sexier uit ging zien, ik durfde dit eigenlijk niet aan John te vragen want het was toch raar als Sonja dit voor mij zou doen?

Ik dacht dat ik het me inbeeldde want zo goed kende ik deze grote vrouw niet, wie weet liep ze wel vaker zo rond. Toen ik weer een biertje ging drinken bij John voelde ik toch duidelijk verschil. Sonja raakte me continue heel voorzichtig aan zoals met haar hand over mijn hand ook bukte ze elke keer als ik vlak bij was. Ik kon haar grote ronde kont goed zien en bukte ze andersom kon ik haar gigantische memmen goed zien.

Echt ongelooflijk hoe groot die dingen waren! Die avond betrapte ik mezelf erop dat ik tijdens het aftrekken ineens dacht aan Sonja, aan haar dikke tieten en hoe ze er naakt uit zou zien. Ik zag het helemaal voor me! Het idee was zo geil en ik fantaseerde dat ik haar lekker kon neuken. Ik werd geilde op de moeder van een vriend van me!

Maar dat maakte mij op dat moment even niet uit, ik wilde gewoon lekker spuiten. De volgende dag zou ik John weer halen omdat hij auto pech had gehad en mij dus niet kon ophalen.

Toen ik aanbelde deed Sonja open en liet me binnen. Ik vroeg waar John was en Sonja vertelde me dat die vanochtend snel een vriend moest helpen en elk moment wel thuis kon zijn. Ze bood me een kop koffie aan. Terwijl we aan het wachten waren op John kwam het onderwerp relaties weer naar boven. Ik vertelde dat ik sinds een poosje vrijgezel was en ze vroeg me hoe mijn ex eruit zag.

Ik vertelde haar dat het een slanke jonge meid was met lang haar. Hierop zei ze dat dunne meiden niets waren en dat ik daar wel achter zou komen als ik een grote meid zou hebben gehad. Ook kon ik beter een oudere vrouw hebben in plaats van een jonge meid en ik begon het idee te krijgen dat ze zichzelf aan het aanprijzen was. Ik grapte terug iemand zoals jou dus. Ze keek op en ik zag een bepaalde glinstering in haar ogen, je zou mij niet aankunnen zei ze. En dit vond ik wel een uitdaging.

Waarom niet vroeg ik, ze vertelde me dat een grote vrouw in bed moeilijker te bevredigen was en dat ik dus groot geschapen moest zijn. Ik ben gelukkig helemaal niet klein geschapen en vertelde haar dus dat ik genoeg in huis had om dat te kunnen.

Ze moest lachen, stond op en liep naar de keuken. Even later wilde ik mijn kopje in de keuken zetten en Sonja kwam net uit de keuken gelopen dus we botsten tegen elkaar aan, ze voelde zo zacht en er viel even een stilte. Plots keek Sonja omlaag en zei zie je wel jij hebt een grote vrouw nodig. Ik besefte toen pas dat ik een stijve had gekregen en doordat ik een dun trainingsbroekje aan had was dat super goed zichtbaar!

Ik schaamde me een beetje maar Sonja voelde zich schijnbaar gevleid, ze keek me aan en ik kon mezelf niet inhouden, ik zoende haar.Tantra massage prive hete wijven neuken


lesbisch genot vanmiddag neuken

Sex massage eindhoven tiener sletjes


lesbisch genot vanmiddag neuken