Neuk me plat parnerruil

.

Beffen en spuiten neuken op de keukentafel

Onder de douche vroeg ik mij toch af waar Ton en Bas over zouden praten na deze best wel confronterende situatie voor ons alle drie! Dit is zo iets intiems tussen Ton en mij, maar Bas had nu ook gezien dat ik een kale muts heb en op de een of andere manier, wond deze gedachte mij toch extra op.

Ik stond mezelf lekker in te zepen toen de badkamer deur open ging en ik het antwoord van mijn gedachte kreeg. Ton en Bas stonden voor de douchecabine en keken allebei met geile blikken naar mij, werkelijk mijn hart sloeg op hol, wat gaat hier gebeuren vloog er door mijn hoofd? Zowel Ton als Bas begonnen zich lachend naar mij uit te kleden, ik was compleet van de leg en keek ook naar hun, Bas, ik zeg het maar eerlijk, had ik de meeste focus op toen hij zijn onderbroekje uitdeed.

Zijn lul was net als die van Ton al in een halve erectie, Bas is fysiek gezien een stuk forse dan Ton, zo heb ik ook een andere lichaamsbouw dan mijn zus. In deze onverwachtse en spannende situatie gaan toch ineens al deze gedachte en vergelijkingen onwillekeurig door je gedachte, althans dat had ik wel.

Wat gaan jullie doen vroeg ik? Ton deed de deur van de douche open en ging tegen mij aanstaan, wij pakken jou vanavond samen schat lachte hij. Ik kon amper bevatten dat mijn man dit ineens wilde, wij hebben het er heus weleens over gehad dat vrienden van ons,waarvan wij wisten dat zij aan partnerruil deden of naar van die parenclubs gaan, dat wij allebei ons daarbij niets van konden voorstellen om dat ook eens uit te proberen. Ton had altijd gezegd, zijn handen vol aan mij te hebben en dat soort seksuele spanningen niet nodig te hebben om ons seksleven op te peppen, wij waren tevreden met elkaar.

En opeens stond ik daar onder onze douche met mijn man en zwager erbij, twee opgewonden mannen die mij allebei begonnen te betasten. Terwijl Ton mij een tongzoen gaf en zijn inmiddels stijve lul tegen mij aan stond te drukken, voelde ik dat Bas, die naast ons stond ,met zijn hand over mij billen streelde.

Bas pakte mijn hand vast en bracht die naar zijn stijve lul, de bedoeling was mij wel duidelijk en ik pakte ook hem vast. Daar stond ik, geen overleg of afspraken vooraf, met twee stijve lullen in elk een hand. Ton begon mij ook nog even te vingeren in deze kleine ruimte, ik liet vanaf dat moment alles maar over mij heen komen en masturbeerde hun tegelijk, Bas is wel groter dan Ton, maar dat had mijn man zelf natuurlijk ook wel gezien.

Ton is fysiek ook niet zo groot, 1. Daar gaat het natuurlijk niet alleen om voor mij als vrouw, maar mijn eerste indruk was er, en ik raakte er vreselijk opgewonden van dat dit zomaar ontstond met mijn man en 8 jaar oudere zwager.

O Ton hijgde ik, hij vingerde mij zo heftig dat ik daar bijna van klaar kwam, laten wij naar de slaapkamer gaan kreunde ik tot het uiterste opgewonden, ik wilde het dan ook goed en lekker uitgebreid in onze slaapkamer doen, en de smalle doucheruimte leende zich daar niet echt voor. Ton stopte, hij vond het een goed idee zei hij en vijf minuten laten liet ik mij tussen de mannen invallen op ons grote bed.

De adrenaline gierde door mijn lichaam toen mijn man mij gelijk weer lekker begon te tongzoenen, daar raak ik altijd al goed opgewonden van, maar als je daarbij ineens een andere man tussen je benen voelt plaatsnemen, dan wordt het nog een stuk geiler.

Bas begon mij heerlijk geil te likken, hij zoog daarbij mijn schaamlippen strak zijn mond in en duwde dan zijn tong echt heel diep in mijn kutje. Ton was bij mij aan het hoofdeind gaan zitten, ik moest hem pijpen en zo kon hij toch ook daarbij kijken hoe Bas mijn kutje te pakken nam.

Bas moet het wel gevoeld hebben dat ik een orgasme kreeg op zijn tong en mond, maar misschien een beetje raar van mij, ik wilde dit mijn man niet laten merken dat Bas mij zo snel klaar kon beffen, ik kon het voor Ton verbloemen door hem heftig te blijven pijpen.

Dat mijn man zelf in deze geile situatie hier ook heel geil van werd kon hij voor mij niet verbloemen, ik pijpte hem zo wilt dat hij zijn sperma al snel in mijn mond spoot. Ton draaide zich nadat ik zijn sperma had ingeslikt bij mij weg, Bas kwam gelijk tussen mijn benen vandaan en zei dat ik hem ook moest pijpen, ik wilde dat graag en was heel nieuwsgierig naar hem.

Dat hoefde verder geen betoog , ik pijpte Bas met alles wat ik op dat moment in mij had, ik durfde bij hem zelfs een vinger in zijn anus te duwen, toen hij mij daarom vroeg.

Mijn man wilde dit nooit, zijn anus was hem heilig en daar wil hij nooit iets in hebben, ik trouwens ook niet, anaal doen wij nooit iets bij elkaar. Bas wilde dit echter wel en ik deed het daarom ook bij hem, ik pijpte hem zo diep ik kon en vingerde lekker zijn strak aanvoelende anus.

Het effect liet ook bij hem niet lang op zich wachten, ik ga jou keeltje lekker volspuiten kreunde hij en begon mij daarbij ook te vingeren. Met Ton heftig zuigend op mijn keiharde tepels, een vingeren van Bas die mij heel diep en snel vingerde, vloog mijn kutje weer tot boven de 40 graden in brand, ik kwam waanzinnig lekker klaar en werd een halve minuut daarna door zijn spuitende lul in mijn mond gelijk weer geblust doordat ik ook zijn sperma inslikten tot de laatste druppel.

Jeetje wat kreeg ik er een energie van en had er heerlijke aanhoudende geile vlinders van in mijn buikje, toen mijn man opstond om ons drinken uit de woonkamer te pakken. Hij was de slaapkamer nog niet uit of Bas pakte mij vol op mijn mond en wij gaven elkaar een goede tongzoen waarbij zijn lul hard bleef staan en tegen mij aandrukte. Ik wil je neuken Sonja zei hij op een zachte toon, alsof hij niet wilde dat Ton het hoorde.

Zijn lul was nog nat van mijn speeksel toen hij mij op mijn zijde legde, ik spreiden gewillig voor hem en voelde Bas geweldig lekker met zijn heerlijke grote en ook nog eens dikke lul mijn geile natte kutje inkomen. Dit was echt te gek en ik werd eindelijk eens goed gevuld. Bas begon mij eerst nog rustig te neuken, ondanks dat mijn man hier toch echt zelf mee ingestemd had, bleef ik naar de deuropening kijken of hij er niet aan kwam.

Het voelde voor mij toch aan als vreemdgaan, misschien was het daarom ook wel dat ik ten overstaan van Ton niet wilde laten zien hoe lekker ik het vond met Bas. Ik voelde Bas heel diep in mijn kutje neuken, ik werd er super nat van en drukte mijn kutje ook steeds weer op zijn dikke lul, Ton was er nog niet en ik nam mijn tweede orgasme op Bas zijn heerlijke lul, hij zei het zelf ook op dat moment dat hij het had gevoeld dat ik mij de eerste keer zo krampachtig in het bijzijn van Ton had ingehouden.

Ik was nog maar net klaar gekomen toen wij Ton weer aan hoorde komen, Bas trok zich snel uit mij terug en ging snel plat op zijn buik naast mij liggen, alsof hij Ton toch niet wilde laten zien dat hij mij geneukt had. Ton lag naast mij en masseerde mijn tieten en speelde ook met mij kletsnatte kutje, ik stond nog helemaal open van Bas, maar volgens mij had mijn man dit niet door, ik heb het later ook niet tegen hem gezegd dat Bas mij had geneukt toen hij even weg was.

Ik bleef zo geil als wat met twee van die geile beren in mijn bed, toen mijn man zich dan ook weer op mijn kutje richten en mij begon te likken, heb ik hem lekker laten gaan. Het wond mij extra op toen ik daarbij aan het niet al te lange neukpartijtje zo ever daarvoor met Bas terug dacht, Ton lag zonder dat hij het zelf wist niet alleen mijn kutgeil uit mijn kutje te likken, maar vast ook wat voorvocht van Bas.

Ik gaf Bas een knipoog toen hij naar ons lag te kijken en vroeg of hij naast mij kwam liggen, toen hij dat deed ben ik hem weer gaan pijpen en was trots op mezelf dat ik zijn lul weer zo snel in een volle erectie in mijn mond had.

Ik voelde aan de heftige manier waarop Ton mij lag te likken, dat hij dit ook een super geil gezicht vond dat ik Bas pijpte. Ik liet mezelf helemaal gaan. Ik kreeg een super heftig orgasme, ik zoog en likte Bas zijn lul heel intens vanuit een soort van oergevoel wat ik daarvan kreeg. Hij was nog niet zover om weer klaar te komen toen wij beneden in onze woonkamer zijn mobiel over hoorde gaan, Bas zei gelijk dat dit vast mijn zus zou zijn om te vragen waar hij bleef.

Op het moment dat Anita en Jochem weer naar ons tafeltje terug kwamen lopen voelde ik gespannen tot op mijn botten,zijn hand ging mijn slipje in. Pfff wat moest ik doen?? Jochem en Anita zaten naast elkaar en hadden het over de muziek, die brutale Johan zat mij steeds verder op te geile met zijn hand in mijn slipje onder de tafel.

Ik had ook mijn hand nog steeds niet van zijn stijve af durven te halen,integendeel zelf,ik kneep even in zijn erectie op het moment dat Johan met zijn vingertoppen mijn klitje beroerden. Ik moet er rood van zijn aangelopen toen Jochem aan mij vroeg of ik het warm had,ja ik heb het behoorlijk warm zei ik.

Zullen wij naar een andere ruimte gaan Petra vroeg Anita, ik stemde daar maar in mee,dan zou ik weer samen met Jochem zijn,want dit kon zo ook niet stiekem onder een tafeltje in de bar. Wij liepen achter Anita en Johan aan,een korte ronden door de club hadden Jochem en ik al gemaakt toen wij ons uit gingen kleden voor wij terug naar de bar waren gegaan. Johan liep zonder enige schaamte met zijn erectie in zijn slip door de vele gangetjes van de club,hij moet behoorlijk groot geschapen zijn zag ik wel.

Wij gingen een vrij donkere ruimte in waar niemand aanwezig was en je elkaar amper kon zien,ik hield Jochem stevig vast waardoor ieder van ons met zijn eigen partner op zachte matrassen kwam te liggen,niet ver van elkaar verwijderd.

Ik begon heel opgewonden mijn man te zoenen,ik was van de hele sfeer en ambiance toch wel heel opgewonden geraakt,ik wilde zeker nu graag goed door mijn man genomen worden,dat Anita en Jochem daarbij aanwezig waren kon mij al niet zoveel meer schelen. Jochem had zijn slipje al uit,ook hij had een goede stijve,ik deed ook mijn slipje en bh uit en wij kropen geil tegen elkaar aan. Anita en Johan kon ik wat schimmig zien bewegen,maar die lagen dus ook al te vrijen. Ik ging op mij zijde liggen,echt niet met de bedoeling om Anita en Johan te zien,maar dat gebeurde wel.

Jochem lag achter mij en bracht zijn lul mijn kutje in,ik was heel nat en geil geworden en Jochem begon stevig in mijn kutje te stoten,die was ook voelbaar heel opgewonden geraakt. Er kwam nog een stel onze ruimte in,even bleef ik stil liggen.

Zij gingen aan de kant bij Anita en Johan liggen,want ik hoorde Johan zeggen,nee joh geen probleem,wij schuiven gewoon een stukje op. Daardoor kwamen zij wel heel dicht bij ons liggen,ik kon hun bijna aanraken,kom op neuk me schat zei Anita tegen Johan,die kennelijk even had moeten stoppen toen het andere stel binnen kwam. Ik voelde dat Jochem ook weer in beweging kwam en lekker mijn kutje weer begon te neuken.

Ineens voelde ik hem klaarkomen in mij,zelf kwam ik bijna klaar,maar doordat Jochem,s lul uit mijn kutje schoot,kwam ik net niet klaar. Alles bij elkaar had ons neukpartijtje maar kort geduurd,mijn man was toch te veel opgewonden geweest om het wat langer vol te houden. Johan lag Anita behoorlijk hard te neuken,hij lag bovenop haar en iedereen kon hun lichamen tegen elkaar horen ketsen. Ik ga mij even douchen schat fluisterde Jochem en hij verliet deze ruimte.

Daar lag ik,met twee stellen die met elkaar lagen te neuken,wel heel opwindend om een keer mee te maken maar ik had toch liever zelf ook klaar willen komen. Anita kwam gierend klaar naast mij en Johan bleef stil op haar liggen, doe het maar hoorde ik haar fluisteren tegen Johan. Ik wist niet wat zij daarmee zei,maar dat werd heel snel duidelijk toen Johan van haar lichaam rolde,naar mijn toe. Zullen wij even neuken Petra vroeg hij tegen mijn lichaam aangelegen. Ik heb het net met Jochem gedaan fluisterde ik en hij is in mij klaargekomen,ga even douchen dan zei hij,ik wil je graag neuken.

Op dat moment kwam Jochem ook weer binnen en ging weer naast mij liggen,Johan wil met mij neuken fluisterde ik hem in zijn oor. Als je dat zelf ook wil zei Jochem,dan moet je het doen. Het was niet de plek en de gelegenheid om hier samen verder over te praten,ik besefte dat ik nu mijn eigen beslissing moest nemen!

Ondanks dat ik de sfeer super spannend vond,en Johan een hele aantrekkelijke mooie jongenman vond durfde ik het niet aan. Ik bleef liggen en fluisterde dat ik het niet wilde! Oke dat respecteer ik Petra zei hij en ging weer bij zijn vrouw liggen. Ik was wel gevleid. De vrouw van het andere stel maakte ook steeds meer geluid en lag het uit te hijgen,het wond mij verder op.

Ik begon weer met Jochem,s lul te spelen die niet echt stijf meer werd,lik mij schat fluisterde ik in zijn oor. Ondanks dat mijn man even hiervoor in mijn kutje was klaar gekomen,deed hij het wel.

Dit was niet eerder gebeurd dat Jochem mij had gelikt nadat hij zijn sperma in mijn had gespoten,het kwam door de erotische en opzwepende geile spanning waarin wij verkeerde,dat hij het nu wel deed. Ik vond het heel geil om gelikt te worden door mijn man, terwijl er nu andere mensen vlakbij aanwezig waren. Maar ik dacht ook na over mijn man,s toestemming “als je het zelf wil moet je het doen met Johan”, ik kwam zo stil mogelijk,maar toch heel lekker klaar. Johan en Anita waren inmiddels met het andere stel in gesprek geraakt,lachte,..

Stil bleven Jochem en ik tegen elkaar aan liggen en hoorde wij de twee stellen van partner wisselen,die gaan het met elkaar doen fluisterde Jochem,ja kom op dan gaan wij even wat drinken zei ik,wij verlieten de ruimde.

Ik ging eerst douche en daarna zaten wij naakt tussen de andere mensen aan de bar een glaasje te drinken,ik was toch nog wel te bleu om mijn ogen goed de kost te geven.

Ik vond de hele ambiance heel spannend en zeker opzwepend,maar verder als wij tot nu toe gegaan waren,durfde ik die avond echt niet te gaan.

Ik had het voorbij laten gaan om een keer seks te hebben met een andere man,ondanks dat ik daar wel de toestemming voor kreeg van mijn man. Wij bleven de laatste 1. In dat weekend bespraken wij uitvoerig met elkaar het bezoek aan de parenclub. Ik vertelde mijn man toen ook voor het eerst dat Johan even kort in de bar onder het tafeltje aan mijn kutje had gezeten en mijn hand op zijn erectie had gedaan.

Dat was hem niet opgevallen zei hij,maar toen wij in die ruimte waren,had je van mijn met die Johan best mogen neuken.

Waarom zou ik dat doen vroeg ik,wij hebben toch genoeg aan elkaar? Jawel maar het lijk mij heel geil om jouw een keer geneukt te zien worden door een andere vent. Of is het dat je dan zelf ook een keer met een andere vrouw kan neuken vroeg ik,nee hoor zei Jochem,daar gaat het mij niet om. Maar je weet zelf ook al jaren dat er vaak mannen op je geile en naar je zitten te staren,dat zag je ook wel in de club.

Dus dan moet ik mij maar gelijk laten neuken zei ik lichtelijk geïrriteerd,omdat ik echt vond dat hij dit wel even makkelijk bracht,wij zijn toch niets voor niks bijna 30 jaar getrouwd. Maak er nou geen drama van Petra,het is niet meer dan een seksuele fantasie van mezelf om jouw een keer met een andere man te zien neuken zei hij.

Ik heb genoeg aan jouw zei ik,en wij hadden het er niet meer over dat weekend. Wel spraken wij af om in juni een tweede bezoek aan deze parenclub te brengen. Het was op een zaterdagavond nu en wij wisten nu een beetje hoe alles eraan toeging. Nu kleden wij ons ook eerst uit voor wij in de bar een drankje gingen drinken,het was weer druk in een gezellig sfeer.

Wat mij opviel was dat je snel kontact had met andere koppels. Er zat naast mij een jonge vrouw alleen aan de bar waar ik mee in gesprek kwam,zij stelde zich voor als Merel,ik had nog geen man bij haar gezien.

Ben je alleen hier vroeg ik,nee lachte zij,mijn vriend zwerf ergens. Ik schatte haar midden twintig en vroeg mij af wat zo jonge mooie meid hier nu moest doen. Mijn man stond al snel weer op de dansvloer,dat doe hij altijd graag,en ik bleef met Merel praten. Merel bleek een heel spontaan meisje te zijn die vertelde dat zij en haar vriend hier nu voor de vierde keer waren,zijn jullie ook swingers vroeg zij.

Sorry zei ik, maar wat is dat? Merel gierde het uit van het lachen,weet je dat echt niet Petra,nee ik zweer het zei ik. Weet je trouwens op wie ik jouw vind lijken zei Merel,ja ik weet het lachte ik…oké meer gehoord natuurlijk! Je ben nog zo jong meid,wat zoeken jullie hier? Ik ben 25 en Pierre mijn vriend is 26 jaar,wij vinden het supergeil hier en worden allebei aangetrokken tot wat oudere stellen. Pierre vooral,die geil helemaal op wat oudere vrouwen,hij zal nu wel weer ergens staan te kijken,je heb geluk Petra dat hij jouw nog niet heb gezien,anders zou hij je zeker proberen te versieren, lachte Merel.

Jij ben helemaal zijn type weet ik zeker. Ik praten er maar snel overheen en vroeg haar,en jij, val op oudere mannen? Ja zeker als ze er nog goed uitzien vind ik een oudere rijpe man wel geil zei zij,die hebben lekker veel ervaring hé! Heb je dat wel eens gedaan dan vroeg ik,ja de laatste twee keer dat wij hier waren heb ik geneukt met een man van 40 en een man van 45 jaar,ik vond het super,ik ben goed geneukt lachte zij ondeugend. En Pierre deed het met die vrouwen van die mannen en had het ook ruim naar zijn zin gehad.

Ik vond het al heel apart te horen dat Merel zo makkelijk praten hierover en ook de woorden waarmee zij sprak. Heb jij het wel eens met een vrouw gedaan Petra vroeg zij,nee lachte ik dat zou ik geeneens kunnen joh!

Ik ben een beetje Bi zei Merel,ik heb het twee keer gedaan met een meisje,maar toen had ik nog geen verkering met Pierre. Ik voelde mij opgelaten mede door de manier waarover Merel hier zo gemakkelijk over sprak,maar ook haar uitstraling vond ik echt heel mooi,alleen al in haar lichamelijke verzorging en met haar lange zwarte haar vond ik haar een plaatje om te zien.

Er kwam een jongeman bij ons staan,daar hebben wij mijn adonis lachte Merel,die Pierre aan mij voorstelde,ik zag zijn ogen hierbij direct over mijn lichaam gaan.

Het was inderdaad een hele mooie slanke jongeman met een goede uitstraling,hij had een string aan waardoor je direct zijn mooie kontje en gespierde lichaam kon zien. Hij ging naast mij op een kruk zitten. Met zijn drieën dronken wij nog een glaasje en Pierre praten al net zo vrij over seks als Merel. Hij zat steeds weer naar mijn tieten te kijken,weet je op wie ik jouw vind.

Ben je alleen hier Petra vroeg hij, nee zei ik,met mijn man en draaide mij even om naar de dansvloer,maar ik zag Jochem daar niet meer. Die ligt vast al ergens te neuken zei hij grof,maar wel met een gulle lach,daar kan jij wel eens gelijk in hebben zei ik. Heb je zin om met Merel en mij naar een andere ruimte te gaan vroeg hij,dan kan je man jouw straks gaan zoeken zei Pierre met een knipoog. Ik keek Merel even aan, ja ik vind het best hoor Petra lachte zij,je bent ook mijn type.

Ik nam maar snel een slokje van mijn drankje,kon ik dit wel doen?
.
Gezocht man voor trio gangbang adressen

  • Sex nijmegen strakke schaamlippen
  • Neuk me plat parnerruil
  • Slipje in kut gay gratis film

Milf anaal geneukt sexdate zonder email


Bas pakte mijn hand vast en bracht die naar zijn stijve lul, de bedoeling was mij wel duidelijk en ik pakte ook hem vast. Daar stond ik, geen overleg of afspraken vooraf, met twee stijve lullen in elk een hand. Ton begon mij ook nog even te vingeren in deze kleine ruimte, ik liet vanaf dat moment alles maar over mij heen komen en masturbeerde hun tegelijk, Bas is wel groter dan Ton, maar dat had mijn man zelf natuurlijk ook wel gezien.

Ton is fysiek ook niet zo groot, 1. Daar gaat het natuurlijk niet alleen om voor mij als vrouw, maar mijn eerste indruk was er, en ik raakte er vreselijk opgewonden van dat dit zomaar ontstond met mijn man en 8 jaar oudere zwager. O Ton hijgde ik, hij vingerde mij zo heftig dat ik daar bijna van klaar kwam, laten wij naar de slaapkamer gaan kreunde ik tot het uiterste opgewonden, ik wilde het dan ook goed en lekker uitgebreid in onze slaapkamer doen, en de smalle doucheruimte leende zich daar niet echt voor.

Ton stopte, hij vond het een goed idee zei hij en vijf minuten laten liet ik mij tussen de mannen invallen op ons grote bed. De adrenaline gierde door mijn lichaam toen mijn man mij gelijk weer lekker begon te tongzoenen, daar raak ik altijd al goed opgewonden van, maar als je daarbij ineens een andere man tussen je benen voelt plaatsnemen, dan wordt het nog een stuk geiler.

Bas begon mij heerlijk geil te likken, hij zoog daarbij mijn schaamlippen strak zijn mond in en duwde dan zijn tong echt heel diep in mijn kutje. Ton was bij mij aan het hoofdeind gaan zitten, ik moest hem pijpen en zo kon hij toch ook daarbij kijken hoe Bas mijn kutje te pakken nam.

Bas moet het wel gevoeld hebben dat ik een orgasme kreeg op zijn tong en mond, maar misschien een beetje raar van mij, ik wilde dit mijn man niet laten merken dat Bas mij zo snel klaar kon beffen, ik kon het voor Ton verbloemen door hem heftig te blijven pijpen. Dat mijn man zelf in deze geile situatie hier ook heel geil van werd kon hij voor mij niet verbloemen, ik pijpte hem zo wilt dat hij zijn sperma al snel in mijn mond spoot. Ton draaide zich nadat ik zijn sperma had ingeslikt bij mij weg, Bas kwam gelijk tussen mijn benen vandaan en zei dat ik hem ook moest pijpen, ik wilde dat graag en was heel nieuwsgierig naar hem.

Dat hoefde verder geen betoog , ik pijpte Bas met alles wat ik op dat moment in mij had, ik durfde bij hem zelfs een vinger in zijn anus te duwen, toen hij mij daarom vroeg.

Mijn man wilde dit nooit, zijn anus was hem heilig en daar wil hij nooit iets in hebben, ik trouwens ook niet, anaal doen wij nooit iets bij elkaar. Bas wilde dit echter wel en ik deed het daarom ook bij hem, ik pijpte hem zo diep ik kon en vingerde lekker zijn strak aanvoelende anus.

Het effect liet ook bij hem niet lang op zich wachten, ik ga jou keeltje lekker volspuiten kreunde hij en begon mij daarbij ook te vingeren. Met Ton heftig zuigend op mijn keiharde tepels, een vingeren van Bas die mij heel diep en snel vingerde, vloog mijn kutje weer tot boven de 40 graden in brand, ik kwam waanzinnig lekker klaar en werd een halve minuut daarna door zijn spuitende lul in mijn mond gelijk weer geblust doordat ik ook zijn sperma inslikten tot de laatste druppel.

Jeetje wat kreeg ik er een energie van en had er heerlijke aanhoudende geile vlinders van in mijn buikje, toen mijn man opstond om ons drinken uit de woonkamer te pakken. Hij was de slaapkamer nog niet uit of Bas pakte mij vol op mijn mond en wij gaven elkaar een goede tongzoen waarbij zijn lul hard bleef staan en tegen mij aandrukte. Ik wil je neuken Sonja zei hij op een zachte toon, alsof hij niet wilde dat Ton het hoorde. Zijn lul was nog nat van mijn speeksel toen hij mij op mijn zijde legde, ik spreiden gewillig voor hem en voelde Bas geweldig lekker met zijn heerlijke grote en ook nog eens dikke lul mijn geile natte kutje inkomen.

Dit was echt te gek en ik werd eindelijk eens goed gevuld. Bas begon mij eerst nog rustig te neuken, ondanks dat mijn man hier toch echt zelf mee ingestemd had, bleef ik naar de deuropening kijken of hij er niet aan kwam. Het voelde voor mij toch aan als vreemdgaan, misschien was het daarom ook wel dat ik ten overstaan van Ton niet wilde laten zien hoe lekker ik het vond met Bas. Ik voelde Bas heel diep in mijn kutje neuken, ik werd er super nat van en drukte mijn kutje ook steeds weer op zijn dikke lul, Ton was er nog niet en ik nam mijn tweede orgasme op Bas zijn heerlijke lul, hij zei het zelf ook op dat moment dat hij het had gevoeld dat ik mij de eerste keer zo krampachtig in het bijzijn van Ton had ingehouden.

Ik was nog maar net klaar gekomen toen wij Ton weer aan hoorde komen, Bas trok zich snel uit mij terug en ging snel plat op zijn buik naast mij liggen, alsof hij Ton toch niet wilde laten zien dat hij mij geneukt had. Ton lag naast mij en masseerde mijn tieten en speelde ook met mij kletsnatte kutje, ik stond nog helemaal open van Bas, maar volgens mij had mijn man dit niet door, ik heb het later ook niet tegen hem gezegd dat Bas mij had geneukt toen hij even weg was.

Ik bleef zo geil als wat met twee van die geile beren in mijn bed, toen mijn man zich dan ook weer op mijn kutje richten en mij begon te likken, heb ik hem lekker laten gaan. Het wond mij extra op toen ik daarbij aan het niet al te lange neukpartijtje zo ever daarvoor met Bas terug dacht, Ton lag zonder dat hij het zelf wist niet alleen mijn kutgeil uit mijn kutje te likken, maar vast ook wat voorvocht van Bas.

Ik gaf Bas een knipoog toen hij naar ons lag te kijken en vroeg of hij naast mij kwam liggen, toen hij dat deed ben ik hem weer gaan pijpen en was trots op mezelf dat ik zijn lul weer zo snel in een volle erectie in mijn mond had. Ik voelde aan de heftige manier waarop Ton mij lag te likken, dat hij dit ook een super geil gezicht vond dat ik Bas pijpte.

Iedereen voelde zich duidelijk vrij en relax in ons blootje, Ernst en Ria speelde op een gegeven moment een balspelletje met elkaar in het zwembad en kwamen regelmatig even met hun lichaam tegen elkaar aan. Bewust of onbewust, maar zo gebeurde het wel. Vanaf de kant keken Naomi en ik amusant naar hun, Ria moet dat haar van haar kut afscheren hoor Roel zei ze tegen mij “dan kan echt niet meer in deze tijd!

Zeg jij het tegen haar zei ik lachend, want eerlijk gezegd vond ik een kale kut ook wel geile om te zien, zoals bij mijn schoonzus. Naomi liep daarna de Villa in, even later kwam zij tot mij verrassing terug met scheerschuim,schaaltje water, een handdoek en een scheermesje. Ria, inmiddels weer uit het zwembad, vroeg aan haar wat daar de bedoeling van was? Ik zal je doos even glad scheren zei ze met een grote geile glimlach op haar gezicht “ vind Roel geil zei ze! O je gaat je gang maar lachte Ria ook.

Het moet niet gekke worden dacht ik bij mezelf toen zij er uitgebreid met gespreide benen voor op haar ligbed voor ging liggen voor haar zus, die gelijk in actie kwam en een laagje scheerschuim op haar venusheuvel spoot. Dit was super erotisch om te zien zoals Ria er bijlag, haar natte lichaam vanuit het zwembad glansde in de zon en haar tepels, stonden opwindend stijf.

Mijn zwager ging er vlak bijstaan toen zijn vrouw, mijn vrouw begon te scheren “ zijn jongeheer ging er van steigeren. Voyeur , zei ik tegen mijn zwager “nee het is niet geil om te zien zei hij dubbel, sorry Roel maar hier krijg ik een stijve stamper van lachte hij. Nou die van mijn kon ik ook niet meer tegenhouden hoor!

Ik zag mijn vrouw naar Ernst stijve lul kijken, ook in erectie was hij een stukje dunner en korter dan die van mij, maar dat maakt verder natuurlijk niets uit. Wat wel uit maakte was het sfeertje waarin dit gebeurde en het erotische aanzicht, Naomi die tussen de benen van Ria het kutje van haar zus zat te scheren, de aanrakingen hierbij aan haar schaamlippen “ en twee mannen die allebei met een stijve lul, ernaar stonden te kijken.

Naomi zat lekker wijdbeens met haar dikke donkere kutlippen bijna vastgeplakt op het witte ligbed, toe zij even verschoof, kreeg ik haar roze kutwandje te zien. Exotisch die roze binnenwand te zien glinsteren tussen haar benen, ja toen werd ik heel geil. Er werd feitelijk amper iets gezegd, Naomi bleef Ria stug scheren, maar keek ook naar onze stijve lullen.

Ria had er het beste zicht op, ik zag het al aan haar ogen, mijn schat werd hier supergeil van, het kwam onverwachts, maar zij vond het wel wat! Laat je even door Ria pijpen Ernst probeerde ik fluisterend in zijn oor te zeggen, naar het werd gehoord.

Kom maar hier als het van Naomi mag zei mijn vrouw gevat, maar natuurlijk ook heel opgewonden “ mijn zegen heb je hoor schat zei ze tegen haar vent. Ernst ging naast Ria staan, zij pakte zijn stijve lul vast en zoog hem haar mond in, voor je het goed in de gaten heb, gebeurde dit gewoon “zeker niet gepland,maar wel heel geil om te zien dat je eigen vrouw plotseling en zonder weerstand een andere man gaat pijpen.

Ik stond er bij en keek er naar, maar zag ook de reactie van mijn schoonzus, die hetzelfde met haar man zag gebeuren. Naomi was nog steeds bezig met het scheren van Ria,s kutje, ik zag haar vinger bij haar eigen zus naar binnen gaan. Ria keek Naomi even aan, maar liet het wel toe. Dit was het breekpunt in de spontaan ontstane partner wisseling in onze familie, niemand kon ons zien in de privé tuin van de villa toen mijn vrouw Ernst pijpte en door haar zus werd gevingerd.

Ik kon het natuurlijk ook niet meer passief blijven aanzien en ging achter mijn schoonzusje staan, pakte haar tieten vast en begon deze te masseren, haar harde tepels gleden door mijn handpalmen. Naomi kon haar scheerklusje op dat moment even niet afmaken, zij concentreerde zich volledig op Ria door haar diep te neuken met haar vinger en met haar vingers haar klitje te laten opstijven. Ik kneep daarbij stevig in haar tepels.

Ik wilden ook gepijpt worden en ging naast Naomi staan, zij begreep onmiddellijk de bedoeling en deed hetzelfde wat mijn vrouw met haar man aan het doen was, zij zoog mijn lul haar warme pijpmond in.

Ria was de enigste die op dat moment in een lig positie lag, Naomi begon mij heel geil te pijpen, maar bleef ook lekker met Ria,s kutje spelen, die werd steeds onrustiger en begon te draaien op het ligbed.

Zij kwam ook als eerste van ons vieren klaar op de vingers van haar zus, kreunde hard maar bleef Ernst toch goed pijpen. Hij begon haar hoofd steeds harder op zijn lul te drukken, even later was het zijn beurt, en zagen Naomi en ik zijn lul leegspuiten in Ria,s mond, die het netjes doorslikte, zonder te morsen. Ik voelde dat ik zelf ook niet ver meer van een orgasme af was, die meid kon echt heel goed pijpen en genoot hier zelf ook duidelijk van.

Toch liet ik haar stoppen. Naomi trok toen ook haar natte vinger terug uit Ria,s geile openstaande kutje, ik tilde haar op van het bed en legde haar vlakbij onze ligbedden op het gras neer.

Ik knoop over haar geile lichaam heen om in positie 69 te komen, ik kon het geile afscheidingsgeurtje van haar kutje al ruiken toen ik even boven haar lichaam hing.

Naomi pakte stevig mijn stijve lul vast die op dat moment ergens boven haar gezicht bungelde, begon mij gelijk weer te pijpen toen ik mijn tong over haar dikke kutlippen likte. Ik lag met mijn kont gericht naar Ria en Ernst toe, die ik dan ook niet kon zien, maar wel kon horen dat zij ook nog met elkaar bezig waren. Naomi,s kutje was een vochtige bron, zacht als een perzik, van waaruit haar kutvocht mijn mond vulden. Ze deed bij mij ook van alles tegelijk, pijpte mij goed, likte over mijn ballen en krapte zachtjes met haar nagel over mijn kontgaatje “heel geil.

Veel tijd om haar mooie roze vochtige kutje te inspecteren, kreeg ik niet. Dat de buurvrouw hem aan het pijpen was, bleek een onvergetelijke ervaring te zijn voor Theo en ook Mieke moest toegeven dat ze er verschrikkelijk geil van werd toen ze de pik van de buurman in haar mond had.

Omdat het ze zo goed bevallen was, werd er besloten dat ze de volgende zaterdagavond een stapje verder zouden gaan. Wat dat precies inhield werd in het midden gehouden zodat er geen druk op kwam te liggen. De buren van Mieke en Theo, Tom en Angelique, zijn al een tijdje actief in de wereld van de partnerruil en hadden besloten om het rustig aan te doen met hun buren.

Niets overhaast maar gewoon relaxed seks hebben, en kijken of ze zich er prettig bij voelden. De zaterdag erop kwam er aan en Mieke en Theo moesten toegeven dat ze best zenuwachtig waren.

Dat pijpen was één ding, maar dat ze nu waarschijnlijk ook ging neuken maakte het wel heel erg spannend. Mieke was de slaapkamer ingedoken om zich op te tutten en Theo had beneden alles klaargezet om er een gezellige en spannende avond van te maken.

Theo moest even slikken toen hij de deur opendeed, want Angelique zag er verschrikkelijk geil uit. Ze had een strakke jurk aangetrokken waar haar grote tieten goed in uitkwamen en hij kon de contouren van haar lekkere lijf volgen. Tom sloeg hem op de schouder en vroeg met een glimlach om zijn mond, of ze de koffie en koekjes over konden slaan en gelijk een biertje open konden trekken. Dat was precies waar Theo aan toe was, want toen hij in de huiskamer stond maakt Mieke haar grande entree in eenzelfde jurk die Angelique aanhad.

Mieke was een stukje ouder dan Angelique, een beetje molliger en haar grote borsten hingen een beetje. Niet dat dit te zien was, want ze had een push-up bh aan, waardoor haar decolleté er uit knalde.

Theo zag dat zijn buurman dit wel kon waarderen en hij moest toegeven dat hij niet kon wachten om zijn pik in het geile natte kutje van Angelique te stoppen. De drank stond op tafel en ook de beide dames lieten zich niet onbetuigd en sloegen een paar witte wijntjes achterover. De sfeer werd al gauw losser en nadat Angelique en Mieke elkaar heimelijk aangekeken hadden, stonden ze op en gingen voor de beide mannen staan.

De twee dames waren de vrijdagmiddag richting het centrum gegaan en hadden zich flink uitgeleefd in de kleding- en lingeriewinkels. De setje die ze aanhadden waren hetzelfde en nu begreep Theo ook waarom hij de slaapkamer niet in mocht komen toen Mieke zich aan het optutten was.

Angelique nam het voortouw en ging naast Theo zetten en Mieke zetelde zich wat onwennig naast Tom. Gelukkig hadden ze een grote bank, dacht ze bij zichzelf, anders was het wat krap geworden. Ze keek af en toe zijdelings naar Angelique, wat die bij haar man aan het doen was en dat imiteerde ze een beetje en wreef daarom zachtjes over de broek van haar buurman. Ze voelde dat zijn pik stijf werd en had gelijk door dat hij en grote lul had.

Ze moest toegeven dat ze daar best geil van werd en toen Tom zijn smartphone pakte en vroeg of de televisie aangezet kon worden, want hij had een geil filmpje dat hij wilde laten zien.

Via de Chromecast had hij al snel verbinding met de tv en begon er een pornovideo waarin meerdere jonge stellen te zien waren die een swingers party hielden.

De vrouwen hadden het druk met alle piemels en wisten af en toe niet eens wie het was die zijn pik in hun kutje stopten als ze van achteren genomen werden. Angelique maakte de broek van Theo los en trok die, nadat hij zijn instappers had uitgedaan, van zijn kont af. Hij zat nu op de bank en als zijn pik al niet stijf gestaan had, dan zou dat alsnog gebeurd zijn toen Angelique opstond en haar bh en onderbroekje uittrok.

Er liep nog net geen straaltje kwijl langs zijn mond toen hij de mooie grote tieten van de buurvrouw zag.

Natte pruimen pijpdate gezocht