Pseudo arts keuring meiden willen sex

Avant de pouvoir vous montrer une liste et des photos de femmes qui vivent près de chez vous, et qui recherchent un contact sexuel immédiat, nous devons vous poser quelques questions. Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari. Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez.

Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus?

Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Niet veel Nederlandse vrouwen kunnen dat. Een vrouw hoeft maar heel weinig te doen om dat op gang te brengen en er een klein beetje voor open te staan. Kleding en uiterlijk geven veel signalen, als je die ook maar gebruikt. En geloof me, ook dikke vrouwen, magere vrouwen kunnen waanzinnig boeiend zijn als ze zich zelfbewust kleden, verzorgen en eens lief lachen en vooral, iets te vertellen hebben.

Ik ken een hoop boeiende en buitengewoon aantrekkelijke nederlandse vrouwen, maar de dans van verleiden kunnen bijvoorbeeld zuid-europese vrouwen echt veel beter.

Nederlandse vrouwen lijken soms wel erg bang, maar dat gezegd hebbende: Nederlandse vrouwen staan open maar niet voor iedere Nederlandse man, en dat willen mannen niet accepteren! Als ik aandacht geeft aan een man ik ben volslank, kleed me leuke en netjes, heb een goede babbel, naturelle make up ect ect denken de meeste mannen: Ha, leuk dit gat ga ik vanavond vullen sorry voor platte uitdrukking maar dit voelt een vrouw feilloos aan en trekt zich terug tenzij ze acuut seks nodig heeft en na een nacht is het voor jullie over en uit.

Jullie worden dan niet gezien als een goede partner op alle vlak voor de toekomst. Jullie kans is verkeken. En dan zijn de meeste Nederlandse mannen boos en dan krijg je meest bovenstaande haatdragende reacties op de Nederlandse vrouw, terwijl jullie hier zelf debet aan zijn. Trouwens als je je uitweg zoekt bij een buitenlandse vrouw zegt dat iets over jouw als Nederlandse man. Zou niet met haar willen ruilen.

Ben trots om een Nederlandse vrije vrouw te zijn, en dat zal altijd zo blijven. Niemand pakt mij en andere Nederlandse vrouwen dit ook af! Weet je hoe vrouwen dit vertalen? Oh, de Nederlandse man heeft een slavinntje nodig die op zijn mama lijkt met extra optie seks. Daarin tegen hebben deze mannen macht over deze buitenlandse vrouwen vanwege geld en verblijfsvergunning.

Over buitenlandse vrouwen die al hier wonen die zoeken alleen een Nederlandse man voor de poen en houden er een buitenman van eigen nationaliteit op na. En jullie maar geloven dat deze vrouwen jullie toegewijd zijn.

Maar goed kies er maar lekker voor. De Nederlandse vrouw wil deze mannen dan ook niet. Ik ben niet bang voor de Nederlandse man zou niet weten waarom. En er zijn heel veel Nederlandse vrouwen die het verleiden heel goed kunnen en lekker kunnen dansen. Waarschijnlijk komen de mannen niet op de juiste plaatsen om de juiste Nederlandse vrouwen te ontmoeten, want ja wat de Nederlandse man niet kent dat vreet hij niet.

Mijn conclusie aan de Nederlandse man kijk eens buiten je comfort zone, denk niet alleen met je jonge heer en wees een galant tegen een vrouw en je zal zien dat zij open gaat staan voor jou. En praten over geld, exen, seks en je mama is een afknapper op een date. Dus mannen doe met deze info je voordeel we zijn echt niet zo moeilijk als jullie denken en de pers soms suggereert.

Vrouwen geven wel degelijk flirt signalen aan mannen die ze leuk vinden, maar de meeste mannen zien die non verbale signalen niet eens. En inderdaad als we mannen niet leuk vinden en geen aandacht van de persoon ik kwestie willen dan laten we ze dat duidelijk merken.

Jullie doen precies het zelfde! Ik moet niets van allochtonen mannen hebben en een nee accepteren ze niet dus dan maar heel duidelijk non verbaal laten merken dat je die man niet ziet zitten. Als je niet wil luisteren naar het antwoord van een vrouw dan maar voelen. Wat je zaait zal je oogsten.

Het is maar hoe je ernaar kijkt want mannen vinden niets belangrijker dan een vrouw veroveren, niets is zo geil als de bevestiging krijgen dat je als man een vrouw helemaal gek kan maken. Volgens mij en ik ben geen vrouw dus geen expert vinden vrouwen niets geiler dan een man die haar volledig op een voetstuk zet, die alles zouden doen om haar te veroveren en te koesteren….

Het is maar hoe je ernaar kijkt want ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat seks echt een leuke bezigheid kan zijn, ofschoon je gelijk hebt als je zegt dat het gaten vullen is… als je het zo bekijkt lijkt het mij ook niet echt smakelijk….

Sja, je zult wel gelijk hebben dat sommige mensen gewoon geen zin hebben in een bepaalde ander, maar ging het nu niet juist om wat er niet werkt als je wel zin hebt in die ander? Er zijn hele leuke nl. Ik denk dat als je als vrouw vindt dat je niet voldoende respect of liefde of aandacht krijgt, je daar best wat aan kan doen.

Ik zie genoeg vrouwen waarvan ik denk dat ze eigenlijk heel leuk zijn, maar zo ontzettend hard to get spelen dat ze eigenlijk niet meer meespelen. En dat vind ik toch echt wel jammer, want een paar hakjes onder een mooi jurkje en vooral een gulle glimlach en mannen klimmen in de hoogste boom… en ga me nou niet vertellen dat alle vrouwen in nl zo zijn, want er zitten een hoop lelijke chagrijnen bij.

Zelfs in Engeland en Duitsland is dat nog beter…. Jij maakt het tot aannames en hier gaat het dus al fout. Ja, communicatie is een moeilijk ding.

Als de man niet begrijpt wat de vrouw zegt vraag het dan. Het voorkomt een hoop problemen tussen man en vrouw. Ja, het is leuk om verovert te worden. Maar als het meerdere keren per dag geprobeerd word ben je er ook als vrouw wel eens klaar mee. Want elke man denkt kans te maken en gaat er voor en dat mag. Maar dat betekend ook kans op een blauwtje lopen, ja ik loop ook wel eens een blauwtje.

Geeft niks volgende keer beter zeg ik altijd. Kan man dat niet handelen dat blauwtje flirt dan ook niet. We hebben ook nog andere belangerijke zaken aan ons hoofd vandaag de dag als alleen maar rondlopen, mooi zijn en glimlachen. Wie zegt dat seks niet leuk is? Je trekt een conclusie over iets wat voor iedereen persoonlijk is. Er zijn in Nederland nog heel veel vrouwen die geen respect, liefde en aandacht krijgen.

Maar dat geld denk ik ook voor mannen. Niet iedere vrouw speelt hard to get. Zou jij of een andere man met bovenstaande zaken stralend glimlachen? Lachen jullie 24 uur per dag? Nou, die man moet ik nog tegen komen! Waar kan ik hem vinden? Een paar hakjes onder een mooi jurkje. Alleen de verklein woordjes al die je gebruikt, daarvan ga ik als vrouw al steigeren en menig andere Nederlandse vrouw ook. We zijn geen barbiepopjes! Wie zegt dat een mooie chique broek met blokhak niet vrouwelijk en sexy is?

Niet iedere vrouw kan lopen op hakjes, Niet iedere vrouw is een jurkjes vrouw. We zijn niet verplicht om alleen maar te voldoen aan jullie eisen en wensen. Voldoen jullie dan altijd aan onze wensen? Hoop Nederlandse Vrouwen zien mannen graag in een mooi pak met stropdas, mooie spijkerbroek met gestreken overhemd en gepoetste schoenen, of een goed passend uniform.

Nou er zijn maar weinig mannen die zo gekleed gaan vandaag de dag! Hier ga ik als vrouw nu spontaan van stralen, glimlachen en ga vanuit mijzelf al flirten! Wil niet zeggen dat een anders gekleden man geen kans maak.

Bekijk ik per persoon. Laat vrouwen vrouw zijn in haar doen en laten, lachen,spreken, dragen van kleding ect. Trouwens vrouwen moeten wel mee in de Nederlandse mannen maatschappij er is geen ruimte om vrouw te mogen zijn.

Kijk maar eens naar uniformen die vrouwen dragen. Ik snap een ding niet als al die Nederlandse vrouwen zo chagarijnig zijn waarom word er onder de Nederlanders dan nog vollop getrouwd, relaties aan gegaan en kinderen geboren?

Ligt het misschien niet aan jou en aan andere bepaalde Nederlandse mannen dat vrouwen boos kijken? Moon, ik begin je steeds leuker te vinden maar als je hier een wedstrijdje verplassen van maakt dan ga je dat toch verliezen….

Heb ik niet gezegd dat er aan de nl man ook wel wat schort? Aan iedereen schort wel wat, maar het gaat wel om de manier waarop je ernaar kijkt. Ik begrijp best dat je met PMS of een sterfgeval in de familie of wat dan ook helemaal geen zin hebt om het spel te spelen. Maar als je als nl vrouw dan wel wilt spelen helpt een tuinbroek en klompen niet dit is dus overdreven, een trainingspak was wellicht een beter voorbeeld.

Het gaat niet om het reduceren tot barbiepopjes maar om de signalen die je afgeeft. Daar zit vast een heel interessante en boeiende vouw achter, maar wat als je op grond van een defensief uiterlijk al uitstraalt dat je helemaal onbenaderbaar bent… Als je dat graag wilt is er natuurlijk ook niets mis mee. Al dat ge-vergelijk tussen mannen en vouwen gaat nu, 40 jaar na de seksuele revolutie, eigenlijk nergens over. Mannen zijn mannen met hun wat rechtlijnig denken en zelfoverschatting en inderdaad de neiging tot het wat bot beschrijven van alles wat met vrouwen te maken heeft.

Als je als man echt wil succes wil hebben dan dress for succes en ga inhoudelijk in op alles dus niet alleen oppervlakkig. Vouwen zijn vrouwen, en ik vind dat die vooral vrouwelijk moeten zijn. Dat is niet onderdanig of minder dan mannen, maar hier geldt hetzelfde: Blogdog zelf draagt doorgaans inderdaad een nette spijkerbroek, zelf! Ja, ik mag je ook wel. Je durft ten minste het gesprek aan te gaan. Hoop mannen doen dat niet en durven het misschien niet om wat voor reden dan ook.

Zo blijft er een hoop onbegrip bestaan tussen mannen en vrouwen terwijl wel elkaar toch echt nodig hebben. Niet alleen voor de seks maar ook op geestelijk en sociaal gebied. We vullen elkaar nu eenmaal aan. Wat bedoel je, letterlijk of figuurlijk? Nee, ik heb geen piemel dus verplassen dat lukt me niet. Vind het ook niet erg om er geen te hebben. Ik hou wel van een potje verbaal sparren maar die conclusie had je denk ik al getrokken. Ja wel we kijken allemaal gekleurd. Helaas is dat niet anders.

Zou best minder mogen bij iedereen. Klopt, tuinbroek, walgelijke uggs, kort haar liefst meestal rood, peuk in de mond, lurkend uit een fles aan de bar snap wat je bedoelt. Vind ik als vrouw absoluut ook walgelijk. Mij zal je het niet zien doen. Mijn minpunt erg direct en verbaal soms te iets aanwezig. Maar dat heeft ook met mijn functie te maken. Dat word ook vaak door zowel mannen als vrouwen gezegd. Maar dat heeft met mijn verleden te maken. Dat s een heel verhaal daar zal ik je niet mee vermoeien.

Als vrouwen defensief zijn heeft dat echt een goede reden. Zou fijn zijn als mannen zich niet daardoor af laten schrikken maar het als een uitdaging gaan zien er door heen te breken.

Ik heb nog nooit een mooi mantelpakje gedragen! Er nooit aangedacht om te passen laat staan te kopen. Maar je ziet het ook niet in de winkels, ja die oubollige dingen bij m en s voor 70 plus dames. Nou nee, dat trek ik niet aan en waarschijnlijk wil een man dat ook niet zien bij een leuke vrouw.

Ja Italie is heel anders. In Nederland als de meeste mannen een vrouw aan de haak geslagen hebben dan verdwijnt het flirten, het pleasen en teasen met de verliefdheid. Een bos bloemen kan er niets eens vanaf laat staan dat hij denkt aan de dag waarop een stel verkering kreeg, verloofd of getrouwd is.

Nou daar knapt een vrouw acuut op af hoor. Heb nog nooit een bos bloemen van een partner gehad! Vrees dat het bij veel Nederlandse vrouwen zo gaat. Seksuele revolutie heeft alleen maar verwarring gezaaid bij man en vrouw. Vroeger wist de man en vrouw wat de regels waren en vonden elkaar. Nu vind men elkaar nauwelijks nog. Zie het groot aantal singles maar. Doe daar nog de hysterie van seksuele intimidatie aan toevoegen.

Gevolg man flirt maar durft niet verder te gaan want stel de dame in kwestie de aanraking aan arm of schouder verkeerd op vat. Dan is het leed voor de man soms niet te overzien. MAar zijn wij wel zo vrij als we roepen? Er zijn een hoop onzichtbare regels die niet uitgesproken worden rond flirten en relatie krijgen in Nederland. Klinkt goed zoals je je kleed, blogdog! Zou fijn zijn als meer Nederlandse mannen dat zouden doen.

Ik knap zo af an vieze ongestreken kleding, spijkerbroeken met kruis op de knieen, afgetrapte gympen, ongepoetste nette schoenen, verkeerd gestrikte stopdassen, baseballpet, oorbellen in, spugend op de grond, straattaal sprekend, te kleine overhemden niet bij elkaar passende kleding.

Ik knap hier als vrouw acuut op af. Ik moet de eerste man nog tegen komen die mij als een godin behandelt. Helaas nooit mogen ervaren. Die ongeschreven regels zijn best ergens goed voor: Niet iedereen beheerst die taal even goed denk ik. Dus komen signalen niet of heel onhandig over. Vrij ben je pas als je je niets aantrekt van heersende regels en conventies. Hoeveel vrouwen en ook mannen kopieren elkaar alleen maar, durven eigenlijk niet echt buiten getreden paden te treden.

Dat gaat natuurlijk niet werken als je daarmee afstand tussen elkaar creeert. Soms moet je gewoon lef hebben en uit je comfort zone stappen -zoals je zegt-, dat geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Italianen zijn uiteindelijk ook hartstikke flirterig, ook buiten hun relatie. Ik weet niet of ik dat slecht vindt, want soms is dat best spannend en bevestigt het dat je geen grijze muis geworden bent. Daarmee hoef je nog niets af te doen aan je relatie…. Haha, mantelpakjes hoeven zeker niet oubollig en truttig te zijn.

Het was indertijd een vrij revolutionair ontwerp, om juist vrouwen elegant en goed gekleed van hun beste kant te laten zien. Veel mensen spraken daar toen schande van, maar intussen….

En Uggs, ja dat is kopieergedrag ten top.. Ik denk dat man en vrouw eigenlijk het zelfde willen maar ieder het van een andere kant benaderen. En hierdoor soms miscommunicatie ontstaat. Door de media en sociale controle en heersende gedachten en invloeden is niemand vrij en dat is jammer. Ja hoor ik heb het ook wel eens verknalt tijdens flirten omdat ik de juiste stap niet maakte. Nog erge spijt van. Geen kans gehad te corrigeren. Man nooit meer gezien. Hij was echt de moeite waard!!!!

Flirten kan ook gebruikt worden alscompliment niet alleen om aan een partner te komen. Ook dat word vaak in Nederland gedacht dat je alleen maar moet flirten om aan een partner te komen. Flirten zie ik ook niet als vreemdgaan. Aan de Nederlandse mannen die de Nederlandse vrouwen, zuur, koud en kil, lelijk en seksloos vinden, ik zou jullie wel eens in het echt willen zien!

Ben benieuwd of jullie zo knap, hot, sexy en modieus gekleed gaan in het dagelijks leven? Zonder dat je het weet heb je mij meer hoop gegeven. Dress for success doe ik volop. Lekker ruiken, zonnebank, Sanadome… ik denk dat het goed is. Nu nog leren communiceren met de meiden. Ik heb twee vragen aan de vrouwen hier:. Hoeveel moed moet je wel niet hebben om Nederlandse vrouwen te benaderen?

Nederlandse vrouwen kijken alsof ze van plan zijn om je meedogenloos af te wijzen. Dit is geen verwijt. Ik probeer het te begrijpen. Vandaag zag ik er een mooie meid naar me bleef kijken. Ik had het niet in de gaten maar toen ik naar haar wilde kijken trok ik de conclusie dat haar blik zeker 3 seconden op mij gericht was. Wij liepen in de tegenovergestelde richting, ik met enige haast onvoorbereid.

Het feit dat je 10 meter terugloopt verraad je al. Hoe zou een tot 30 jr hier tegen aankijken? Niet te benoemen , je kunt het niet in een hokje plaatsen, Iedereen is anders , en wat jij lelijk vind , vind ik misschien wel mooi. Veel vrouwen gunnen je maar die drie seconden, en dat zou best meer mogen zijn, maar Oefen het in de spiegel, op je kat, whatever.. Glimlach zo overtuigend mogelijk, en meen het! En als ze dan teruglacht, dan is het ijs gebroken, en dan is de stap nog maar heel klein om een gesprekje aan te knopen… het is te simpel voor woorden.

Ik wil je niet te tellen geven hoe vaak ik een beetje stoer dacht te doen als een vrouw ook maar een beetje belangstelling toonde. Juist bij de leukste vrouwen, en ik heb ze allemaal hard weg zien lopen… o, wat heb ik veel vrouwen weg zien lopen… Als je het ijs weet te breken komt dat gesprekje, dat kopje koffie, dat telefoonnummer, dat avondje afspreken en al het moois daarna vanzelf wel.

Of niet, maar geloof me, dat weet je zelf dan ook gauw genoeg. Iemand die spontaan lacht is nooit, nooit een bedreiging…. Kijk, normaal gesproken gunnen vrouwen mij geen blik waardig. Nu ik extreem let op mijn voorkomen zoals eerder in de reactie vermeld zie ik dat het steeds beter gaat. Dus die drie seconden was al behoorlijk wat. Ik stond even paf hahahaha: Kerels die hun best doen begrijpen elkaar en maken de wereld net iets mooier zoals een vrouw dat doet als zij op haar uiterlijk let.

Het is bekend dat niet iedere vrouw hetzelfde is. Maar haar afweersystemen tegen flirtende mannen is van een kille aard. Ook ik ben in Milan geweest. Maar andere landen hebben die ook. Neem het met een korreltje zout: Keer op keer zie ik een patroon tegenkomen hoewel ik nog maar nieuw ben op deze site.

Nederlandse vrouwen ook de Nederlanders in het algemeen hebben geen smaak en denken erg functioneel. Dit zie je weer terug in mode onbewustheid. Vergeleken met Aziatische of Zuid Europese steden lopen de Nederlanders maar slonzig bij. Kijk alleen al naar die gekleurde zeil of camping jassen die ze massaal dragen als je bijvoorbeeld op het perron op de trein staat te wachten.

Het is functioneel kleden, lekker warm, regenafstotend dus kan dus ook over een rokje, getver! Ik moet eerlijk zeggen: Wat ik maar wil zeggen: Functioneel betekent niet dat je naar kantoor gaat alsof je de marathon moet lopen. Ik ben een Nederlandse vrouw en lachen doe ik zelden het is niet anders.

Ik heb een strenge blik mee geboren maar ik sta wel degelijk open voor mannen, praatje, geintje en flirt. Nee, ik ben niet arrogant en voel me niet te goed voor jullie. Al denken jullie dat helaas wel! Stap trouwens zelf ook af op mannen om gesprek aan te knopen en ook dat word door mannen niet altijd gewaardeerd en laten dat heel duidelijk merken.

Geef jullie mannen 1 advies. Laat je niet leiden door de blik op het gezicht van een vrouw! Spreek haar spontaan aan en wedden dat ze met je in gesprek gaat?! Ik hoor zo vaak van mannen: Blij dat ik een gesprek aan geknopt heb. Word zo moe van mannen en vrouwen die andere Nederlanders op hun uiterlijk, uitstraling, kleding ect afzeiken! Zou zeggen kijk eerst naar je zelf en dan naar de rest.

Mijn ervaring is diegene die de ander het hardste afkraken zelf er ook niet perfect uitzien, meestal op geen enkel vlak. Mensen kunnen misschien wel geen geld hebben voor luxe kleding?! Zie ze het niet dt het anders kan. Weet je hoe het voelt heel je dag flirtende mannen om je heen te hebben, heren? Probeer eens in te beelden vanuit man en vrouwelijke kant hoe jullie dit zouden vinden als het dag in dag uit zo gaat.

Graag jullie reactie hierop. Dames hebben ook weleens een dag dat ze niet lekker in hun vel zitten en niet openstaan voor een flirt.

Op een goede dag vind ik het leuk en flirt terug ongeacht het aantal mannen dat metmij flirt maar er zijn ook mannen die het aanzien niet waard zijn, te opdringerig ect en daarom kunnen vrouwen hun schild optrekken.

Dus mannen flirt erop los of de vrouw nu wel of niet lacht. Flirt ze niet terug is dat een gemiste kans voor haar, voel je niet rot en afgewezen dat is nergens voor nodig. En flirt eens voor een 2 e keer met haar op een ander tijdstip dikke kans datze wel reageert. Trouwens door de opdringerigheid van een hoop niet westerse mannen in dit land word het schild van de Nederlandse vrouw dikker.

Als je als man denkt dat je maar 3 seconden bij een vrouw hebt om binnen te komen om echt contact met haar te leggen heb je het mis. Je hebt veel meer tijd als een vrouw interesse in je heeft.

Het aankijk- en wegkijk spelletje is daar uitermate geschikt voor om te kijken of een vrouw echt interesse in je heeft heren. Gebruik dat nu eens wat vaker, i. Trouwens binnen 1 blik deelt een vrouw de man in een catagorie in. Hoe werkt het bij een vrouw het mannenscannen bij de 1e ontmoeting in de kroeg, op het werk, in restaurant, buiten op straat, vul verder zelf maar in Vrouw ziet man scant hem en deelt hem in 1 van de 3 catagorie in.

Categorie 1 Ongeschikte man Deze Man verdwijnt na 1 blik definitief bij de vrouw. Ze bekijkt hem nooit meer.

Geen kans voor een man wat hij ook doet! Het is direct over en uit. Platonische vriend, Man is oke, maar word in de catagorie vriend in gedeeld mag alles behalve haar partner worden en zal helemaal geen enkele seks met haar hebben ooit in zijn leven.

Ook hoopt hij erop, probeert hij het, het is tervergeefs! Mag wel naar haar luisteren, raad geven en troosten, vergezellen met uitstapjes ect maar verder niets. Man 3 dat zijn maar weinig mannen die hier voor in aanmerking komen. Potentiele partner, flirtable en de goede man slaat haar aan de haak en krijgt een relatie met haar. Ze gaat volledig voor de relatie met de man die zij uitgekozen heeft, maar geeft jullie de illusie eer dat jullie het allemaal voor elkaar gekregen hebben bij haar.

Cadeau van de vrouw aan de man. Mannen hebben wel degelijk kans ook als een vrouw niet glimlacht! Snap niet dat je je als man hierdoor laat afschrikken. Het is de totale uitstraling van een vrouw waar een man naar moet kijken en op af moet gaan i. Als je als man alleen maar op een glim lach van de vrouw wacht laat je als man misschien wel de vrouw van je leven lopen. Dat zou jammer en zonden zijn heren! Waar is jullie doorzettingsvermogen?!

Ik lach zelden, maar aan mannen die mij aanspreken en met mij flirten, aan dates, telefoonnummers, koffie drinken ect. Hoeveel lef heeft de man? Als een man zich hierdoor laat afschrikken waar schrikt hij dan nog meer van?

Is hij wel capabel genoeg om haar door moeilijkheden te loodsen als ze verder met hem gaat? Mannen kijk nu eens verder dan je neus lang is. Jullie testen ons maar wij testen jullie ook! We willen het beste van het beste van de mannen. Evolutonair bepaald bij beide seksen! Dat willen jullie toch ook van de vrouwen het beste van het beste of niet? Het is een verademing om naar buitenlandse dames te kijkem en wat eentrieste vertoning is het met de vrouwen in nederland.

Elke dag zit ik in de trein en metro opweg naar werkcen vergelijk is wel eens de vrouwen. De nederlandse vrouwis gewoon de weg kwijt tussen 18 em 23 is het nog leuk msar daarna is het gewoon huilen met de pet op. Geen verzorging potten kapsel allemaal uggs aan.

En als die klep opengaat dan er gedrochtige stem uit alleen maar zeiken en zeuren of ze beste van de wereld zijn. Kijk naar belgische franse italiaanse andere landen dames die hebben teminste flair en stijl. En blijven altijd vrouwelijk daar kan je vsn houden niet van een boerin met uggs. Sorry hoor ik denkcals ze wat beter hun best deden vrouwelijk te blijven ipv een kerel te zijn zouden we meer nederlandse man en vrouw relaties hebben.

Want ik heb gevoel dat meeste nederlandse mannen naar buitenlandse vrouw kijken ipv nederlands. Begin eerst maar eens Nederlands te leren schrijven. Ik ben een echt Nederlandse vrouw en straal stijl en klasse uit.

Nee geen rood potten kapsel en uggs. Blijkbaar kijk je niet goed of woon je in het verkeerde deel van Nederland. Maar kies maar voor een buitenlandse maar niet janken als je levenslang ook haar familie in het buitenland mag onderhouden. Kijk dit is de reden waarom een hoop Nederlandse vrouwen ook geen nederlandse man meer willen. Helaas zijn er heel veel Nederlandse mannen te dom omdit te snappen. Veel Nederlandse mannen hoor je alleen maar zeiken over exen, de kinderen, alimentatie en geld.

En zijn te gierig om op een date te betalen. Er zijn een paar uitezonderingen maar die hebben al jaren dezelfde hollandse leuke vrouw. Sorry voor mijn wagelijke Nederlands ik zie de fouten maar ik heb geen zin op mijn ipad steeds terug te gaan en te verbeteren. Lol wat ben ik lui met spelling hahahhaha Maar ik hoef geen vrouw te onderhouden ik ben er ook niet op uit omdat te doen.

Er zijn andere landen in deze wereld waar ze niet arm zijn of zelfs nog rijker dan in Nederland. Ik heb al een vriendin en we hebben beide een riante job en we zijn gelukkig samen ze is ontwikkeld vrouwelijk en stijlvol. Wat ze niet heeft is uggs grote bek en boeren gedrag.

Maar daar zit ik niet mee hahaha. Het is messchien een opinie maar wel mijn opinie enzo heeft iedereen hun eigen mening erover. Ik merk wel dat onder de jonge mannen dit vaak gedeeld wordt. Ja ken het probleem als je snel typt op de ipad. Hihihi Het is je vergeven. Nou je valt over de Nederlandse dames. Maar heb je wel eens naar een hoop Nederlandse heren gekeken? Wat een boeren zeg en sommige zijn echt te vies om beet te pakken dus een hoop Nederlandse mannen en vrouwen verdienen elkaar.

Ik noem ze baggerboeren en baggerboerinnen de enige juiste term voor deze mensen. Ik daarin tegen voldoe niet aan jouw beschrijving.

Want ik verafschuw het beeld wat jij schetst over de vrouw met kort rood haar, peuk rokend en die vieze stink uggs. Lijkt wel of ze op pantoffels lopen en zo uit hun bed gekomen zijn! Maar ook als je wel netjes gekleed ben hebben heel wat Nederlandse mannen wat te zeuren.

Te dik, te dun, te oud, je draait geen rokje, je draagt geen naaldhakken ect. Ik ben klaar met de Nederlandse heren en ook met die opdringerige buitenlanders, je weet wel wie ik bedoel Amsterdam loopt er ook vol mee. Net als heel het westen van het land. De Nederlandse mannen ze zijn te gierig op alle vlak, ze behandelen je als hun werkmaat i. Nee, zolang de Nederlandse heren niet structureel veranderen ben ik er klaar mee.

Ik heb een goed leven, verdien mijn eigen geld en dat kan ik prima zelf opmaken daar heb ik een Nederlandse vent niet voor nodig!

En zoals ik al zei, zijn er steeds meer jonge en oudere Nederlandse vrouwen met stijl en klasse die er zo overdenken. Saai, kleur en stijlloos. Stel je voor dat je eens ander bent. Zodra je de Moerdijkbrug overgaat verandert de vrouw, haar stijl en klasse.

Past helemaal bij mij. Zit daar ook liever als hierin mijn hometown Rotterdam. In het algemeen zijn Nederlandse vrouwen in heel veel gevalen uniek maar das niet posetieve. Ze interpreteren veel worden helemaal verkeerd: Zodra dat ze gescheiden zijn of uit elkaar gaan, zoeken ze koste wat kost een andere man: Dat hun acties veel consequenties heeft.

Nederlandse man lijkt op een leeuw die geen tanden heeft. Hij is geen jager! Nederlandse vrouwen nemen zelf initiatief. Daardoor nemen mannen geen actie. Ik vond hem best abnormal en onaangenaam. Wat in de natuur normaal is: Merk het zo vaak. Ik jaag graag even vinden ze het leuk maar als het te serieus word rennen ze weg.

Gaat dit onderwerp nu over de nederlandse man of de nederlandse vrouw? Wetenschappelijk onderzoek heeft al lang aangetoond dat mannen weliswaar jagen, maar dat bijna in alle gevallen de vrouw daartoe de aanleiding geeft.

De vrouw laat meestal merken dat ze wel gejaagd wil worden en voor mannen hoort dat als een rode lap op een stier te werken. Dan is het vaak een verloren wedstrijd voordat die begonnen is…. Daarom dat ik ook al eerder gepleit heb voor het geven van duidelijkere signalen of je al dan niet geinteresseerd bent, we hebben het over aankijken gehad, we hebben het over kleding gehad we hebben het over luchtjes gehad… allemaal signalen.

En ook hebben we het erover gehad dat het spel belangrijker is als de knikkers… Een lekkere broeierige flirt is zeker zo leuk, ook als het niet meteen resulteert in een vrijpartij. Misschien zijn we allemaal een beetje bang om hieraan toe te geven, maar gezien het feit dat veel reacties hier wat ontevreden van toon zijn zou het zinvoller zijn om een beetje avontuurlijker te zijn en het spel te spelen. Mannen delen vrouwen ook binnen een blik in!

Eenmaal ingedeeld is je kans verkeken, de enige kans die je heb is op eenmalige seks categorie 2 om vervolgens gedumpt te worden en met een beetje mazzel gaan zijn vrienden er ook nog overheen. En een lol dat ze hebben met elkaar! Vrouwen categorieën volgens de mannen: Categorie 1 Nee dank je! Goed voor het bed en dumpen die griet!

Interessant zou de vrouw van mijn dromen kunnen en mogen zijn. Zolang mannen zich als horken blijven gedragen op alle vlakken en signalen niet willen begrijpen zal het nooit niets worden! Natuurlijk zijn er uitzonderingen van mannen die het wel begrijpen. En mannen accepteer nu eens dat er vrouwelijke jaagsters zijn!

Geniet ervan en voel je niet op je … Getrapt! Dat is wel zo, mannen delen vrouwen ook met een blik in. Net als pandaberen of eender welke diersoort. Ik vind het ook lastig, want signalen dringen soms pas de volgende dag tot me door: Ik ben het dus wel met je eens, maar ik vind ook dat vrouwen die er moeite voor doen om begeerd te worden, die zich iets sexyer kleden en iets meer aandacht besteden aan hun houding en uitstraling een stuk makkelijker mijn aandacht krijgen.

Als je me me niet ziet zitten, dan heb je niet goed genoeg gekeken! Dat vind ik dan wel weer jammer. Het is eigenlijk altijd leuker als je echt interesse hebt voor elkaar en ook aanleiding geeft om die interesse te verdienen. En de wereld ziet er gewoon veel mooier uit met mensen die zich weten te presenteren. Niet om nou te zeggen dat elders alles veel beter is, maar zichzelf presenteren is Nederlanders niet echt eigen vergeleken bij veel andere landen.

En ik moet een ding kwijt over al die zure reacties: Maar misschien ben ik hier tegen windmolens aan het vechten…. Ik doe zeker moeite om er leuk uit te zien! Ikben open en eerlijk, en als ik een leuke man zie ga ik ervoor. Ik zie mannen als mannen! Maar helaas moet ik ondervinden dat erheen hoop mannen horken zijn omdat ze zich niet weten te gedragen tegen over een vrouw.

Onder vind dat regelmatig, helaas. En ja, dan word je gedachte en blik wat gekleurd. Sorry maar het is niet anders. Blijkbaar is hetvolkssport nr1 geworden bij dames en heren om de andere tegenspeler in de zeik te nemen. Ben blij op deze site terechtgekomen te zijn! Ben door ervaringen toch wat verbitterd geraakt, maar na de reakties gelezen te hebben blogdog en vrouwen , zie ik op de goede weg te zijn.

En dat niet persé om op de versiertour te willen gaan. Uit ervaring is het toch raar dat als je als man luistert naar een vrouw je gauw als een lulletje wordt gezien, maar als je met vuist op tafel slaat er wel serieus naar je geluisterd wordt.

Misschien de verkeerde ontmoet? Ja, je bent niet de einige die een beetje verbitterd is geworden. Hier nog een maar dan in vrouwelijke vorm. Blijkbaar treffen de juiste mannen en vrouwen steeds de verkeerde op hun liefdes pad. Maar gewoon ervoor blijven gaan. Doe ik ook ondanks dat het moeilijk is en je regelmatig de moed verliest. Maar de aan houder wint.

Gewoon je eigen goed, leuk en verzorgd blijven kleden! Geld zowel voor mannen als vrouwen. Ik krijg er een kick van! En de vrouwen in mijn omgeving kunnen mijn bloed dan wel drinken. Maar daar heb ik maling aan. Want het trekt mannen aan hoor als je netjes en stijlvol op je eigen manier gekleed gaat als vrouw.

Kleed me niet volgens de heersende normen wat heerst. Veel zwart met kleurig accent. Meestal tshirt of leuke sjaal of iets dergelijks. Mannen met blauw en zwart staat heel mooi en stoer trekt vrouwen aan zeker als het een mooi pak of broek met kolbert is. Vergeet geen nette schoenen. Maar je kunt zeker kleur gebruiken zonder dat je een mietje word. Maar doe het dan met een kleurige kledingstuk. Je springt er dan als man uit en trekt door je kledingcombinatie en verzorgd uiterlijk vrouwen aan.

Mij wel als vrouw. Misschien moet je eens uit je comfortzone stappen en naar andere gelegenheden gaan waar je andere vrouwen tegen komt.

Die je wel nemen zoals je bent en je zachte kant luisteren naar een ander accepteren. Laat zien wie je bent! Koste even tijd maar het komt wel goed.

Succes met jezelf zijn. En laat die vuist maar achterwege de juiste vrouw zit niet op die vuist in welke vorm dan ook te wachten. Elke vrouw heeft een verschillende karakter en eigenschappen maar de meeste vrouwen hier in Nederland hebben vaak een zelfde soort koude uitstraling, jammer genoeg.

Ik zelf vind de Nederlandse vrouw opzich niet erg zolang ze niet saai zijn. Heb ooit een pools meisje gedatet ze was knap, vrouwelijk en leuk om mee om te gaan. Jammer genoeg kon ze hier geen werk vinden vanwege haar opleiding.

Anders was dat mijn droommeid geweest. Het liefst heb ik toch een amerikaanse, zuid amerikaans, vlaams, noors, frans of misschien zelfs een pools meisje? Moon ben jij echt een Nederlandse vrouw?

Want deze vrouwen jagen niet echt ze wachten meer af op de man die op hen afstapt. Trouwens je klinkt als een pittig ding en zoals met pittig eten zeg ik: Ik hoop dat jullie Nederlandse vrouwen minder drinken, onzeker over uiterlijk zijn en meer opzoek gaan naar latino dansen zodat jullie meer passie in die oogjes krijgen!!

Gelukkig denken heeeeeeeel veeeeeel mannen daar toch anders over. Mijn familie is puur Nederlands en woont al vele eeuwen hier in Nederland en ben er trots op! Drinken doe ik niet, roken ook niet, als volslanke vrouw ben ik niet onzeker. Hou van latino muziek, helaas zo stijf als een hark om soepel te kunnen dansen. Maar je kan ook niet in alles perfect zijn. Hollandse vrouwen komen voor in alle soorten en maten. Om tot een typering tekomen, kan je er niet omheen Hollandse vrouwen te vergelijken met buitenlandse vrouwen.

Wat mij dan opvalt is dat de Hollandse vrouw heel prettig is in de omgang: Het zijn eigenschappen die alom worden gewaardeerd. Is het allemaal hosanna? Helaas wel eens geaccentueerd door minder flatteuse kleding, een zure blik en grof taalgebruik.

Wat het straatbeeld de laatste jaren zo kleurig maakt, zijn de Hollandse vrouwen met roots rond de Middellandse Zee.

Minder big booned, prachtig haar en mooie ogen. Is er wel een algemeen beeld te geven van de Hollandse vrouw? Nederlandse vrouwen zijn ariërs, ze zijn perfect. Ze hebben prachtige lichte haren , gekleurde ogen en een frivole spontane uitstraling.

Ze zijn slim, knap, sportief en veelal behulpzaam en zelfstandig. De inferieure buitenlandse man is de Nederlandse vrouw niet waard. De Nederlandse vrouw is eigendom van de Nederlandse man. De Nederlandse vrouw behoort samen met de noordelijke pendanten tot het volmaakte vrouwenbeeld. Dit beeld is waar elk ras naar zou moeten streven. Wat verelend dat een interessante discussie plotseling een etalage wordt van rassenhaat. Doe mij maar liever geen waarheid….

Hollandse vrouwen lijken zelfverzekerd maar zijn onzeker als de pest. Meten zich graag aan anderen en vooral aan de buitenlandse vrouwen die vrouwelijker en eleganter zijn. Hier boven staat ergens: Overspoel haar met kadootjes en allerbelangrijkst wees een MAN, waar je meissie achter kan staan. Tja, het vrouw-zijn gaat niet van harte. En wat houdt dat vrouw-zijn daarna dan in? Toewijding of veeleisend blijven? Het man-zijn komt tenminste uit jezelf. Moet ook wel, de NL-vrouwen zijn defensief en roepen het man-zijn, zoals hier bedoeld word, niet in je op.

Een complimentje is voor hen bijna direct een aanzoek. Ze kunnen er niet mee omgaan. Vind je het gek dat de nederlandse vrouw koud, kil en arrogant word lees bovenstaande berichten , als er zo over haar gedacht word waarom zou ze dan zichzelf open stellen voor dergelijk kwetsende uitspraken?

Wat betreft dat de vrouw preut zal zijn? Wat moet ze dan zijn? Als ze zichzelf niet preuts zou gedragen en blijk zou geven van haar seksualiteit wordt het al snel een slet of hoer bij de nederlandse man. Het is nooit goed…. Lang haar na een bepaalde leeftijd, je probeert jezelf te gedragen als iemand van twintig.

Kan het soms werkelijk zo zijn dat de man zichzelf hier als een vrouw gedraagt? Steeds meer mannen willen een papadag, wat is dat nou… Begrijp best wel dat je tijd wilt doorbrengen met je kinderen, maar een papadag?? Koopt de vrouw kleren voor zichzelf dan is het teveel, doet ze dit niet dan is ze slonzig.

Heeft ze een vrouwelijk figuur met de juiste rondingen is ze dik, heeft ze geen rondingen is ze te mager. Maar nee de nederlandse man is wanneer hij thuiskomt altijd te moe, heeft hoofdpijn of gewoon geen zin. Vervolgens klagen ze over hun vrouwen, zoeken een tussendoortje buiten te deur, als gevolg dat de vrouw vind dat ze niet haar best meer hoeft te doen want wat heeft het voor nut.

Man gaat op zoek naar vrouw in het buitenland, vindt iemand die in een heel andere cultuur is opgegroeid, die al die onzin wel pikt, want hé in hun cultuur is het toch heel normaal.

En vervolgens is de Nederlandse vrouw niet goed genoeg meer?! Als een Nederlandse man naar mij toekomt om me aan te spreken dan is hij negen van de tien keer dronken, betreffende het feit dat hij me niet durft aan te spreken wanneer hij nuchter is.

Vindt je het gek dat ik dan arrogant overkom? Is hij nuchter, dan zijn het altijd van die irritante dubbelzinnige opmerkingen. Wat zie je er goed uit…. Het algemene probleem van onze cultuur is dat zij nihilistisch is geworden. We geloven nergens meer in. Er zijn geen idealen meer. We beperken ons daarom tot wat er nog wel is: Zij wordt op een voetstuk gezet, kijk de reclames maar, waardoor zij zich ineens ver verheven voelt boven de man.

Daar gaat ze naar leven, ze wordt arrogant, bot, kil en is veeleisend. Zij is immers toch het hoogtepunt van onze cultuur geworden. De Nederlandse cultuur versterkt dit nog eens ten opzichte van andere westerse landen, want daar is het specifieke kenmerk van de Nederlandse cultuur, individualteit omgeslagen naar een enorme ik-gerichtheid, soms uitmondend in narcisme. Maar in het Oosten zie je veel meer dat religie, spiritualiteit belangrijk is. De spiritualiteit hier is meestal flower power spiritualiteit, een pseudo-vorm ervan die de ik-gerichtheid alleen maar bevestigd.

Dus is het niet zo gek dat Nederlandse mannen hun toevlucht nemen tot buitenlandse vrouwen. Met Nederlandse vrouwen is derhalve heel moeilijk mee samen te leven, want als Nederlandse man moet je je inschikken of anders wegwezen. Zij is toch de Kongingin? De man is slechts haar lakei. Dus wat wil je dan. Wat een verbitterdheid klinkt door in de meeste commentaren van de Nederlandse man.

Beste mannen, wil je een vrouw? Behandel haar als een vrouw! Nee, niet met agressie, macht, onderdrukken en geweld zoals heel normaal is in niet westerse werelddelen. Wat je zaait zal je oogsten beste Nederlandse mannen! Als ik vrouw als one of the guys behandeld word gedraag ik mij daar ook naar. Word ik behandeld als een vrouw dan gedraag ik mij daarnaar en vind het nog leuk ook!

Als een man mij een vrouw laat voelen dan word ik geactiveerd als vrouw om een man zich man te laten voelen en investeer ik extra in hem. In het kwadraat zelfs en niet eenmalig! Flirten prima, maar neem een Nederlandse vrouw niet in de maling zoals tegenwoordig zo vaak gebeurd.

Nederlandse man flirt met doorzettingsvermogen verdwijn niet gelijk. Neem geen genoegen met 1 maal nee! Nee, ik bedoel niet dat je moet gaan stalken ect, zet nog een 2e keer in op haar! Kom je afspraken na, wees niet op de penning in het buiteland mag een vrouw niet eens betalen van de man!

En blijf jezelf verzorgen dan doet een vrouw dat ook. Je stimuleert elkaar op deze manier. Liefde is een werkwoord daar moet je levenslang beide aan blijven werken beste heren! En ja, sommige mannen gaan voor een buitenlandse vrouw omdat die afhankelijk zijn van een verblijfsvergunning of andere reden, maar bedenk als ze die heeft, is ze klaar met jou of je mag als dank voor haar slaafse trouw levenslang haar hele familie in het buitenland onderhouden.

Het is maar wat je prettig vind beste Nederlandse man! Nogmaals jullie hebben het zelf in de hand of je een Nederlandse vrouw aan de haak slag en houd! En ga niet alleen voor een jonge meid er lopen ook zat mooie elegante en verzorgde oudere Nederlandse vrouwen rond.

Liefde kijkt niet naar leeftijd wel naar een warm liefhebbend hart. En de Nederlandse vrouw is wel degelijk spiritueel. Maar dat ontleent ze niet aan een gebedshuis, een geloofsboek, pruik, hoofddoek, bouka, lange rok, zwarte kousen en een hoedje. We leven in niet meer in de Middeleeuwen beste Nederlandse man! Nederlandse vrouwen zijn niet makkelijk voor seks te paaien, bepaalde type Nederlandse vrouwen uitgezonderd.

.

Hoer gezocht oma met kale kut

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre!

Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Alle vrouwenhaters hier moet zich toch eens achter de oren krabben en zich afvragen waar die haat jegens Nederlandse vrouwen vandaan komt.

Misschien toch een onderliggend minderwaardigheidscomplex ontstaan uit de vele afwijzingen van Nederlande vrouwen? En nee, ik ben geen vrouw die hier propaganda verkoopt om de Nederlandse vrouw te verdedigen. Ik ben gewoon een Nederlandse man die trots is op het vrouwelijk schoon wat hier rondloopt en waar menig land in de wereld erg jaloers op is.

Ze stinken en hebben overal haar, soms zelfs op hun rug. En als het erop aankomt zijn ze op hun 28e kaal. En ze kunnen nooit té weinig doen. Na de seksuele revolutie van de 60er en 70er jaren hebben vrouwen nu eigenlijk bereikt wat ze willen: Veel van mijn vriendinnen vinden dat feminisme echt net zoiets is als de jarige oorlog: Er zijn vrouwen die de tuin broek aanhebben, seks nog steeds als een offer aan de man zien, en weinig op hebben met hun vrouwelijkheid. Gelukkig zijn er vrouwen die vrouw willen zijn -De meesten misschien- maar niet weten hoe dat moet, hoe ver ze willen gaan.

Vrouwen lijken heen en weer geslingerd tussen de angst om een zelfverzekerde slet te zijn, of een maatschappelijk succesvolle man. Ik zie veel onzekerheid verborgen achter arrogantie… Dat klinkt negatief over vrouwen, maar dat zou niet terecht zijn.

Het is een tijd van veeleisendheid. Iedereen -incusief mannen- lijkt te vinden dat ze overal recht op hebben: Krijg je dat niet dan spijbel je, neem je ontslag, sla je de ambulancebroeder in elkaar, bedreig je de plastisch chirurg, whatever… Diegenen die snappen dat je zelf de ontwerper van jezelf bent, weten ook dat ze daar iets voor moeten doen, niet alleen maar zoeken hoe je in het plaatje past.

Daar zit hem het verschil: Hoeveel belminuten worden daar jaarlijks mee gevuld. Ook zijn er vrouwen die gewoon gaan voor wat ze willen, een kind, een carriere, kennis, creativiteit, en die daar iedere dag aan werken… We hebben hele aantrekkelijke vrouwen in Nederland…. Veel bereiken doen ze er ook niet mee, en waarom ze allemaal ervoor zorgen dat ze zo dik worden en blijven vaak na de bevalling , is me een raadsel, en bejegenen hun kerel als een watje.

De Nederlandse vrouw heeft het idee dat ze overal recht op heeft, zonder er iets voor te hoeven doen. De zelfverzekerdheid en assertiviteit is doorgeschoten naar arrogant en zelfingenomen gedrag. Zelfkennis of zelfspot lijken te ontbreken. Ze missen evenwicht en lijken daardoor hysterisch en verzuurd. Natuulijk geldt dit niet voor alle vrouwen, maar als ik om mij heen kijk naar mijn vrienden- en kennisenkring dan merk ik dat zeker de hoogopgeleide vrouwen de realiteit uit het oog lijken te verliezen.

Ze willen alles hebben, een goede baan, mooi huis, veel geld, een leuke man, druk sociaal leven en een gezin. Je kunt nu eenmaal niet alles hebben, maak keuzes werk daarvoor en wees er trosts op of stop met zeuren. Overigens zijn er ook genoeg leuke Nederlandse vrouwen die eigenwijs, eerlijk, hartelijk, gevoelig, onschuldig, bescheiden maar zeker van zichzelf zijn. De Nederlandse vrouw is lang niet zo erg als een Amerikaanse. Amerikaanse mannen smullen van onze Hollandse dames.

Ze vinden ons lief, extreem zorgzaam, mooi, direct en open minded. Al moet ik zelf wel zeggen wij Nederlandse vrouwen steeds meer die Amerikaanse mentaliteit gaan krijgen.

Wat opzich erg jammer is. Ik denk ook dat het verschilt per regio. Er bestaat niet zo iets als de nederlandse vrouw. De materialistiche vrouw, niet te hoogopgeleid en verdient zelf niet erg veel, maar wil wel als een godin in frankrijk leven. Zolang je de de centjes hebt is er niets aan de hand, maar ojee als er iets mis gaat dan is mevrouw ook foetsie.

De provinciale vrouw buiten de grotesteden , leven in groepjes vrienden waar men vanaf de jeugd mee omgaat, soms wereldvreemd, zijn opzich hele leuke vrouwen, maar je succes hangt af van wat de groep van je vindt. De professionele moeders, slecht tot hoogopgeleid, hebben maar 1 doel en dat is kinderen krijgen en werken liever niet of als het moet parttime. Vinden familie erg belangerijk, trekken het liefst op met andere moeders. De zweverige vrouwen, cultureel ingesteld, doen iets creatiefs, staan graag op eigen benen, maar vinden een man hebben erg belangerijk, willen vaak de wereld redden, leuke gespreks partners en hebben overal begrip voor.

De anitas barbies , tegenhanger van de sjonnie, slecht opgeleid, zijn eigenlijk professionele moeders, maar mentaal onstabiel. Zijn vaak verslaafd aan drugs, medicijnen of drank, wereldvreemd etc.

Verder ben ik van mening dat de meeste nederlandse vrouwen zich wel wat minder arrogant mogen gedragen, vaak leuk om te zien maar trekken vaak een zure kop, waardoor een poging tot versieren al bij voorbaat kansloos is. Ik ben een Nederlandse vrouw. Als mijn lief me vast pakt, vlei ik mijn lichaam tegen hem aan. Om de warmte, energie en de belofte van seks te voelen.

Omdat hij verstand en lijf weet te combineren. Ook na 15 jaar. Soms ben ik in rok, decolleté en high heels. Maar hij weet dat als ik in spijkerbroek en vest rondsjacher, dat ik dan ergens mee bezig ben — in mijn hoofd of achter de computer.

We blijven delen, elkaar opzoeken, en lief hebben, naast onze eigen levens. We weten onderscheid te maken tussen gezeur en conflict over dingen die ik of hij belangrijk vinden.

En ja, soms leven we een maandje langs elkaar heen, omdat de een of de ander iets aan zijn of haar hoofd heeft. En dan trek je gewoon even aan trui of jasje. Aan de contactgestoorde mannen en verkilde vrouwen: Er zijn best veel mooie Nederlandse vrouwen. De nederlandse vrouw houdt wel van onafhankelijkheid, geeft zich niet gauw bloot, kan behoorlijk arrogant overkomen tot het moment dat je haar aanspreekt en zij eigenlijk best een beetje onzeker is en zich verschuilt achter haar arrogante pokerface.

De nederlandse vrouw komt bij mij vaak als heel correct over en stijfjes. T mag wel iets losser en temperamentvoller!!!!

De Nederlandse vrouw is: Vooral niet gecharmeerd van mannen die oppervlakkig zijn en alle vrouwen uit een land over een kam te scheren. Vandaar waarschijnlijk de grote hoeveelheid gefrustreerde reacties van mannen. Een nederlandse vrouw, weet geeneens wat een vrouw is, en snapt niet wat een echte kerel is. De Nederlandse vrouw is zelfingenomen en egoïstisch en houdt zich alleen bezig met haar eigen wereldje.

Sommige vrouwen zeggen wel eens dat de man geen idee heeft wat een vrouw belangrijk vindt, maar in principe hebben de meeste vrouwen ook geen idee wat een man wilt. Je moet voor de nieuwsgierigheid maar eens een dating-site bekijken en dan valt je mond open van verbazing over eisen die ze stellen. Bijna alle dames willen een man met een: Het is allemaal zo berekend en koud?

Na het lezen van bovenstaande reacties begrijp ik iets niet. Ik wil een man die mij op waarde weet te schatten en van mij houd.

Die samen met mij de uitdaging aan wil gaan. En die met mij samen wat van hetleven wil maken. Ik zit niet op een ongeinteresseerde mid life crisis type te wachten met hbo en een dure lease bak.

Ik wil een autochtone hollandse man die van mij houd, die mij respecteert, eerlijk is en oprecht, die graag een knuffel krijgt en weggeeft. Helaas is deze autochtone vrouwelijke single hem nog niet tegen gekomen. Qua elegantie valt er ook nog een hoop bij te spijkeren, het lijkt wel hoe noordelijker hoe harkeriger. Wel eens goed om je heen gekeken op een gemiddelde dansvloer hier? Ze weten vaak wel precies wat ze denken te willen. Vaak blijken ze leuker te zijn als je ze een beetje leert kennen.

Kortom goeie redenen om vrijgezel te blijven, met het open grens beleid is er altijd hoop op wat frisse input van wat meer natuurlijke dames, die van hun eigen vrouwelijkheid uitgaan, en niet dat onzekere op de ander gerichte gedoe. Aan al die cynische negatieve mannen hier dat is nu net de reden dat zoveel vrouwen dus alleen blijven en jullie daardoor single!

Denk daar maar eens over na. Jullie hebben een eisenpakket van hier tot Tokio waar de Nederlandse vrouw aan moet voldoen. Maar aan ieder mens mankeert wel wat dus ook aan de Nederlandse man.

En helaas is dat realiteitszin. Leg de lat wat lager accepteer elkaar met schoonheidsfoutjes en gebreken en dan komt het met een relatie met de Nederlandse vrouw wel goed! Oh heren jullie zijn: Misschien is dat wel ook de reden dat vrouwen voor veel oudere mannen gaan! Die willen wel moeite doen voor de Nederlandse vrouw. Heren succes met jullie negatieve kijk op de Nederlandse vrouw nu maar hopen dat je er ooit een krijgt. Niet veel Nederlandse vrouwen kunnen dat.

Een vrouw hoeft maar heel weinig te doen om dat op gang te brengen en er een klein beetje voor open te staan. Kleding en uiterlijk geven veel signalen, als je die ook maar gebruikt. En geloof me, ook dikke vrouwen, magere vrouwen kunnen waanzinnig boeiend zijn als ze zich zelfbewust kleden, verzorgen en eens lief lachen en vooral, iets te vertellen hebben.

Ik ken een hoop boeiende en buitengewoon aantrekkelijke nederlandse vrouwen, maar de dans van verleiden kunnen bijvoorbeeld zuid-europese vrouwen echt veel beter. Nederlandse vrouwen lijken soms wel erg bang, maar dat gezegd hebbende: Nederlandse vrouwen staan open maar niet voor iedere Nederlandse man, en dat willen mannen niet accepteren!

Als ik aandacht geeft aan een man ik ben volslank, kleed me leuke en netjes, heb een goede babbel, naturelle make up ect ect denken de meeste mannen: Ha, leuk dit gat ga ik vanavond vullen sorry voor platte uitdrukking maar dit voelt een vrouw feilloos aan en trekt zich terug tenzij ze acuut seks nodig heeft en na een nacht is het voor jullie over en uit.

Jullie worden dan niet gezien als een goede partner op alle vlak voor de toekomst. Jullie kans is verkeken. En dan zijn de meeste Nederlandse mannen boos en dan krijg je meest bovenstaande haatdragende reacties op de Nederlandse vrouw, terwijl jullie hier zelf debet aan zijn. Trouwens als je je uitweg zoekt bij een buitenlandse vrouw zegt dat iets over jouw als Nederlandse man. Zou niet met haar willen ruilen.

Ben trots om een Nederlandse vrije vrouw te zijn, en dat zal altijd zo blijven. Niemand pakt mij en andere Nederlandse vrouwen dit ook af! Weet je hoe vrouwen dit vertalen? Oh, de Nederlandse man heeft een slavinntje nodig die op zijn mama lijkt met extra optie seks. Daarin tegen hebben deze mannen macht over deze buitenlandse vrouwen vanwege geld en verblijfsvergunning. Over buitenlandse vrouwen die al hier wonen die zoeken alleen een Nederlandse man voor de poen en houden er een buitenman van eigen nationaliteit op na.

En jullie maar geloven dat deze vrouwen jullie toegewijd zijn. Maar goed kies er maar lekker voor. De Nederlandse vrouw wil deze mannen dan ook niet. Ik ben niet bang voor de Nederlandse man zou niet weten waarom. En er zijn heel veel Nederlandse vrouwen die het verleiden heel goed kunnen en lekker kunnen dansen. Waarschijnlijk komen de mannen niet op de juiste plaatsen om de juiste Nederlandse vrouwen te ontmoeten, want ja wat de Nederlandse man niet kent dat vreet hij niet. Mijn conclusie aan de Nederlandse man kijk eens buiten je comfort zone, denk niet alleen met je jonge heer en wees een galant tegen een vrouw en je zal zien dat zij open gaat staan voor jou.

En praten over geld, exen, seks en je mama is een afknapper op een date. Dus mannen doe met deze info je voordeel we zijn echt niet zo moeilijk als jullie denken en de pers soms suggereert. Vrouwen geven wel degelijk flirt signalen aan mannen die ze leuk vinden, maar de meeste mannen zien die non verbale signalen niet eens. En inderdaad als we mannen niet leuk vinden en geen aandacht van de persoon ik kwestie willen dan laten we ze dat duidelijk merken.

Jullie doen precies het zelfde! Ik moet niets van allochtonen mannen hebben en een nee accepteren ze niet dus dan maar heel duidelijk non verbaal laten merken dat je die man niet ziet zitten. Als je niet wil luisteren naar het antwoord van een vrouw dan maar voelen.

Wat je zaait zal je oogsten. Het is maar hoe je ernaar kijkt want mannen vinden niets belangrijker dan een vrouw veroveren, niets is zo geil als de bevestiging krijgen dat je als man een vrouw helemaal gek kan maken. Volgens mij en ik ben geen vrouw dus geen expert vinden vrouwen niets geiler dan een man die haar volledig op een voetstuk zet, die alles zouden doen om haar te veroveren en te koesteren….

Het is maar hoe je ernaar kijkt want ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat seks echt een leuke bezigheid kan zijn, ofschoon je gelijk hebt als je zegt dat het gaten vullen is… als je het zo bekijkt lijkt het mij ook niet echt smakelijk…. Sja, je zult wel gelijk hebben dat sommige mensen gewoon geen zin hebben in een bepaalde ander, maar ging het nu niet juist om wat er niet werkt als je wel zin hebt in die ander?

Er zijn hele leuke nl. Ik denk dat als je als vrouw vindt dat je niet voldoende respect of liefde of aandacht krijgt, je daar best wat aan kan doen. Ik zie genoeg vrouwen waarvan ik denk dat ze eigenlijk heel leuk zijn, maar zo ontzettend hard to get spelen dat ze eigenlijk niet meer meespelen. En dat vind ik toch echt wel jammer, want een paar hakjes onder een mooi jurkje en vooral een gulle glimlach en mannen klimmen in de hoogste boom… en ga me nou niet vertellen dat alle vrouwen in nl zo zijn, want er zitten een hoop lelijke chagrijnen bij.

Zelfs in Engeland en Duitsland is dat nog beter…. Jij maakt het tot aannames en hier gaat het dus al fout. Ja, communicatie is een moeilijk ding. Als de man niet begrijpt wat de vrouw zegt vraag het dan.

Het voorkomt een hoop problemen tussen man en vrouw. Ja, het is leuk om verovert te worden. Maar als het meerdere keren per dag geprobeerd word ben je er ook als vrouw wel eens klaar mee. Want elke man denkt kans te maken en gaat er voor en dat mag. Maar dat betekend ook kans op een blauwtje lopen, ja ik loop ook wel eens een blauwtje. Geeft niks volgende keer beter zeg ik altijd.

Kan man dat niet handelen dat blauwtje flirt dan ook niet. We hebben ook nog andere belangerijke zaken aan ons hoofd vandaag de dag als alleen maar rondlopen, mooi zijn en glimlachen. Wie zegt dat seks niet leuk is? Je trekt een conclusie over iets wat voor iedereen persoonlijk is. Er zijn in Nederland nog heel veel vrouwen die geen respect, liefde en aandacht krijgen. Maar dat geld denk ik ook voor mannen. Niet iedere vrouw speelt hard to get.

Zou jij of een andere man met bovenstaande zaken stralend glimlachen? Lachen jullie 24 uur per dag? Nou, die man moet ik nog tegen komen! Waar kan ik hem vinden? Een paar hakjes onder een mooi jurkje. Alleen de verklein woordjes al die je gebruikt, daarvan ga ik als vrouw al steigeren en menig andere Nederlandse vrouw ook.

We zijn geen barbiepopjes! Wie zegt dat een mooie chique broek met blokhak niet vrouwelijk en sexy is? Niet iedere vrouw kan lopen op hakjes, Niet iedere vrouw is een jurkjes vrouw. We zijn niet verplicht om alleen maar te voldoen aan jullie eisen en wensen. Voldoen jullie dan altijd aan onze wensen? Hoop Nederlandse Vrouwen zien mannen graag in een mooi pak met stropdas, mooie spijkerbroek met gestreken overhemd en gepoetste schoenen, of een goed passend uniform.

Nou er zijn maar weinig mannen die zo gekleed gaan vandaag de dag! Hier ga ik als vrouw nu spontaan van stralen, glimlachen en ga vanuit mijzelf al flirten! Wil niet zeggen dat een anders gekleden man geen kans maak. Bekijk ik per persoon. Laat vrouwen vrouw zijn in haar doen en laten, lachen,spreken, dragen van kleding ect.

Trouwens vrouwen moeten wel mee in de Nederlandse mannen maatschappij er is geen ruimte om vrouw te mogen zijn. Kijk maar eens naar uniformen die vrouwen dragen. Ik snap een ding niet als al die Nederlandse vrouwen zo chagarijnig zijn waarom word er onder de Nederlanders dan nog vollop getrouwd, relaties aan gegaan en kinderen geboren?

Ligt het misschien niet aan jou en aan andere bepaalde Nederlandse mannen dat vrouwen boos kijken? Moon, ik begin je steeds leuker te vinden maar als je hier een wedstrijdje verplassen van maakt dan ga je dat toch verliezen…. Heb ik niet gezegd dat er aan de nl man ook wel wat schort? Aan iedereen schort wel wat, maar het gaat wel om de manier waarop je ernaar kijkt.

Ik begrijp best dat je met PMS of een sterfgeval in de familie of wat dan ook helemaal geen zin hebt om het spel te spelen. Maar als je als nl vrouw dan wel wilt spelen helpt een tuinbroek en klompen niet dit is dus overdreven, een trainingspak was wellicht een beter voorbeeld.

Het gaat niet om het reduceren tot barbiepopjes maar om de signalen die je afgeeft. Daar zit vast een heel interessante en boeiende vouw achter, maar wat als je op grond van een defensief uiterlijk al uitstraalt dat je helemaal onbenaderbaar bent… Als je dat graag wilt is er natuurlijk ook niets mis mee. Al dat ge-vergelijk tussen mannen en vouwen gaat nu, 40 jaar na de seksuele revolutie, eigenlijk nergens over.

Mannen zijn mannen met hun wat rechtlijnig denken en zelfoverschatting en inderdaad de neiging tot het wat bot beschrijven van alles wat met vrouwen te maken heeft. Als je als man echt wil succes wil hebben dan dress for succes en ga inhoudelijk in op alles dus niet alleen oppervlakkig.

Vouwen zijn vrouwen, en ik vind dat die vooral vrouwelijk moeten zijn. Dat is niet onderdanig of minder dan mannen, maar hier geldt hetzelfde: Blogdog zelf draagt doorgaans inderdaad een nette spijkerbroek, zelf! Ja, ik mag je ook wel. Je durft ten minste het gesprek aan te gaan. Hoop mannen doen dat niet en durven het misschien niet om wat voor reden dan ook.

Zo blijft er een hoop onbegrip bestaan tussen mannen en vrouwen terwijl wel elkaar toch echt nodig hebben. Niet alleen voor de seks maar ook op geestelijk en sociaal gebied. We vullen elkaar nu eenmaal aan. Wat bedoel je, letterlijk of figuurlijk? Nee, ik heb geen piemel dus verplassen dat lukt me niet.

Vind het ook niet erg om er geen te hebben. Ik hou wel van een potje verbaal sparren maar die conclusie had je denk ik al getrokken. Ja wel we kijken allemaal gekleurd. Helaas is dat niet anders. Zou best minder mogen bij iedereen. Klopt, tuinbroek, walgelijke uggs, kort haar liefst meestal rood, peuk in de mond, lurkend uit een fles aan de bar snap wat je bedoelt. Vind ik als vrouw absoluut ook walgelijk.

Mij zal je het niet zien doen. Mijn minpunt erg direct en verbaal soms te iets aanwezig. Maar dat heeft ook met mijn functie te maken. Dat word ook vaak door zowel mannen als vrouwen gezegd. Maar dat heeft met mijn verleden te maken.

Dat s een heel verhaal daar zal ik je niet mee vermoeien. Als vrouwen defensief zijn heeft dat echt een goede reden. Zou fijn zijn als mannen zich niet daardoor af laten schrikken maar het als een uitdaging gaan zien er door heen te breken. Ik heb nog nooit een mooi mantelpakje gedragen! Er nooit aangedacht om te passen laat staan te kopen.

Maar je ziet het ook niet in de winkels, ja die oubollige dingen bij m en s voor 70 plus dames. Nou nee, dat trek ik niet aan en waarschijnlijk wil een man dat ook niet zien bij een leuke vrouw. Ja Italie is heel anders. In Nederland als de meeste mannen een vrouw aan de haak geslagen hebben dan verdwijnt het flirten, het pleasen en teasen met de verliefdheid. Een bos bloemen kan er niets eens vanaf laat staan dat hij denkt aan de dag waarop een stel verkering kreeg, verloofd of getrouwd is.

Nou daar knapt een vrouw acuut op af hoor. Heb nog nooit een bos bloemen van een partner gehad! Vrees dat het bij veel Nederlandse vrouwen zo gaat. Seksuele revolutie heeft alleen maar verwarring gezaaid bij man en vrouw. Vroeger wist de man en vrouw wat de regels waren en vonden elkaar. Nu vind men elkaar nauwelijks nog. Zie het groot aantal singles maar.

Doe daar nog de hysterie van seksuele intimidatie aan toevoegen. Gevolg man flirt maar durft niet verder te gaan want stel de dame in kwestie de aanraking aan arm of schouder verkeerd op vat.

Dan is het leed voor de man soms niet te overzien. MAar zijn wij wel zo vrij als we roepen? Er zijn een hoop onzichtbare regels die niet uitgesproken worden rond flirten en relatie krijgen in Nederland. Klinkt goed zoals je je kleed, blogdog! Zou fijn zijn als meer Nederlandse mannen dat zouden doen. Ik knap zo af an vieze ongestreken kleding, spijkerbroeken met kruis op de knieen, afgetrapte gympen, ongepoetste nette schoenen, verkeerd gestrikte stopdassen, baseballpet, oorbellen in, spugend op de grond, straattaal sprekend, te kleine overhemden niet bij elkaar passende kleding.

Ik knap hier als vrouw acuut op af. Ik moet de eerste man nog tegen komen die mij als een godin behandelt. Helaas nooit mogen ervaren. Die ongeschreven regels zijn best ergens goed voor: Niet iedereen beheerst die taal even goed denk ik. Dus komen signalen niet of heel onhandig over. Vrij ben je pas als je je niets aantrekt van heersende regels en conventies. Hoeveel vrouwen en ook mannen kopieren elkaar alleen maar, durven eigenlijk niet echt buiten getreden paden te treden. Dat gaat natuurlijk niet werken als je daarmee afstand tussen elkaar creeert.

Soms moet je gewoon lef hebben en uit je comfort zone stappen -zoals je zegt-, dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Italianen zijn uiteindelijk ook hartstikke flirterig, ook buiten hun relatie. Ik weet niet of ik dat slecht vindt, want soms is dat best spannend en bevestigt het dat je geen grijze muis geworden bent. Daarmee hoef je nog niets af te doen aan je relatie…. Haha, mantelpakjes hoeven zeker niet oubollig en truttig te zijn.

Het was indertijd een vrij revolutionair ontwerp, om juist vrouwen elegant en goed gekleed van hun beste kant te laten zien. Veel mensen spraken daar toen schande van, maar intussen…. En Uggs, ja dat is kopieergedrag ten top.. Ik denk dat man en vrouw eigenlijk het zelfde willen maar ieder het van een andere kant benaderen.

En hierdoor soms miscommunicatie ontstaat. Door de media en sociale controle en heersende gedachten en invloeden is niemand vrij en dat is jammer. Ja hoor ik heb het ook wel eens verknalt tijdens flirten omdat ik de juiste stap niet maakte. Nog erge spijt van. Geen kans gehad te corrigeren. Man nooit meer gezien.

Hij was echt de moeite waard!!!! Flirten kan ook gebruikt worden alscompliment niet alleen om aan een partner te komen. Ook dat word vaak in Nederland gedacht dat je alleen maar moet flirten om aan een partner te komen.

Flirten zie ik ook niet als vreemdgaan. Aan de Nederlandse mannen die de Nederlandse vrouwen, zuur, koud en kil, lelijk en seksloos vinden, ik zou jullie wel eens in het echt willen zien! Ben benieuwd of jullie zo knap, hot, sexy en modieus gekleed gaan in het dagelijks leven? Zonder dat je het weet heb je mij meer hoop gegeven.

Dress for success doe ik volop. Lekker ruiken, zonnebank, Sanadome… ik denk dat het goed is. Nu nog leren communiceren met de meiden. Ik heb twee vragen aan de vrouwen hier:.

Hoeveel moed moet je wel niet hebben om Nederlandse vrouwen te benaderen? Nederlandse vrouwen kijken alsof ze van plan zijn om je meedogenloos af te wijzen. Dit is geen verwijt. Ik probeer het te begrijpen.

Vandaag zag ik er een mooie meid naar me bleef kijken. Ik had het niet in de gaten maar toen ik naar haar wilde kijken trok ik de conclusie dat haar blik zeker 3 seconden op mij gericht was. Wij liepen in de tegenovergestelde richting, ik met enige haast onvoorbereid. Het feit dat je 10 meter terugloopt verraad je al.

Hoe zou een tot 30 jr hier tegen aankijken? Niet te benoemen , je kunt het niet in een hokje plaatsen, Iedereen is anders , en wat jij lelijk vind , vind ik misschien wel mooi. Veel vrouwen gunnen je maar die drie seconden, en dat zou best meer mogen zijn, maar Oefen het in de spiegel, op je kat, whatever.. Glimlach zo overtuigend mogelijk, en meen het! En als ze dan teruglacht, dan is het ijs gebroken, en dan is de stap nog maar heel klein om een gesprekje aan te knopen… het is te simpel voor woorden.

Ik wil je niet te tellen geven hoe vaak ik een beetje stoer dacht te doen als een vrouw ook maar een beetje belangstelling toonde. Juist bij de leukste vrouwen, en ik heb ze allemaal hard weg zien lopen… o, wat heb ik veel vrouwen weg zien lopen… Als je het ijs weet te breken komt dat gesprekje, dat kopje koffie, dat telefoonnummer, dat avondje afspreken en al het moois daarna vanzelf wel.

Of niet, maar geloof me, dat weet je zelf dan ook gauw genoeg. Iemand die spontaan lacht is nooit, nooit een bedreiging…. Kijk, normaal gesproken gunnen vrouwen mij geen blik waardig. Nu ik extreem let op mijn voorkomen zoals eerder in de reactie vermeld zie ik dat het steeds beter gaat. Dus die drie seconden was al behoorlijk wat. Ik stond even paf hahahaha: Kerels die hun best doen begrijpen elkaar en maken de wereld net iets mooier zoals een vrouw dat doet als zij op haar uiterlijk let.

Het is bekend dat niet iedere vrouw hetzelfde is. Maar haar afweersystemen tegen flirtende mannen is van een kille aard. Ook ik ben in Milan geweest. Maar andere landen hebben die ook. Neem het met een korreltje zout: Keer op keer zie ik een patroon tegenkomen hoewel ik nog maar nieuw ben op deze site. Nederlandse vrouwen ook de Nederlanders in het algemeen hebben geen smaak en denken erg functioneel. Dit zie je weer terug in mode onbewustheid.

Vergeleken met Aziatische of Zuid Europese steden lopen de Nederlanders maar slonzig bij. Kijk alleen al naar die gekleurde zeil of camping jassen die ze massaal dragen als je bijvoorbeeld op het perron op de trein staat te wachten. Het is functioneel kleden, lekker warm, regenafstotend dus kan dus ook over een rokje, getver!

Ik moet eerlijk zeggen: Wat ik maar wil zeggen: Functioneel betekent niet dat je naar kantoor gaat alsof je de marathon moet lopen. Ik ben een Nederlandse vrouw en lachen doe ik zelden het is niet anders. Ik heb een strenge blik mee geboren maar ik sta wel degelijk open voor mannen, praatje, geintje en flirt.

Nee, ik ben niet arrogant en voel me niet te goed voor jullie. Al denken jullie dat helaas wel! Stap trouwens zelf ook af op mannen om gesprek aan te knopen en ook dat word door mannen niet altijd gewaardeerd en laten dat heel duidelijk merken.

Geef jullie mannen 1 advies. Laat je niet leiden door de blik op het gezicht van een vrouw! Spreek haar spontaan aan en wedden dat ze met je in gesprek gaat?! Ik hoor zo vaak van mannen: Blij dat ik een gesprek aan geknopt heb. Word zo moe van mannen en vrouwen die andere Nederlanders op hun uiterlijk, uitstraling, kleding ect afzeiken! Zou zeggen kijk eerst naar je zelf en dan naar de rest. Mijn ervaring is diegene die de ander het hardste afkraken zelf er ook niet perfect uitzien, meestal op geen enkel vlak.

Mensen kunnen misschien wel geen geld hebben voor luxe kleding?! Zie ze het niet dt het anders kan. Weet je hoe het voelt heel je dag flirtende mannen om je heen te hebben, heren? Probeer eens in te beelden vanuit man en vrouwelijke kant hoe jullie dit zouden vinden als het dag in dag uit zo gaat. Graag jullie reactie hierop. Dames hebben ook weleens een dag dat ze niet lekker in hun vel zitten en niet openstaan voor een flirt. Op een goede dag vind ik het leuk en flirt terug ongeacht het aantal mannen dat metmij flirt maar er zijn ook mannen die het aanzien niet waard zijn, te opdringerig ect en daarom kunnen vrouwen hun schild optrekken.

Dus mannen flirt erop los of de vrouw nu wel of niet lacht. Flirt ze niet terug is dat een gemiste kans voor haar, voel je niet rot en afgewezen dat is nergens voor nodig. En flirt eens voor een 2 e keer met haar op een ander tijdstip dikke kans datze wel reageert. Trouwens door de opdringerigheid van een hoop niet westerse mannen in dit land word het schild van de Nederlandse vrouw dikker.

Als je als man denkt dat je maar 3 seconden bij een vrouw hebt om binnen te komen om echt contact met haar te leggen heb je het mis. Je hebt veel meer tijd als een vrouw interesse in je heeft. Het aankijk- en wegkijk spelletje is daar uitermate geschikt voor om te kijken of een vrouw echt interesse in je heeft heren. Gebruik dat nu eens wat vaker, i. Trouwens binnen 1 blik deelt een vrouw de man in een catagorie in.

Hoe werkt het bij een vrouw het mannenscannen bij de 1e ontmoeting in de kroeg, op het werk, in restaurant, buiten op straat, vul verder zelf maar in Vrouw ziet man scant hem en deelt hem in 1 van de 3 catagorie in. Categorie 1 Ongeschikte man Deze Man verdwijnt na 1 blik definitief bij de vrouw. Ze bekijkt hem nooit meer. Geen kans voor een man wat hij ook doet! Het is direct over en uit.

Platonische vriend, Man is oke, maar word in de catagorie vriend in gedeeld mag alles behalve haar partner worden en zal helemaal geen enkele seks met haar hebben ooit in zijn leven. Ook hoopt hij erop, probeert hij het, het is tervergeefs! Mag wel naar haar luisteren, raad geven en troosten, vergezellen met uitstapjes ect maar verder niets. Man 3 dat zijn maar weinig mannen die hier voor in aanmerking komen.

Potentiele partner, flirtable en de goede man slaat haar aan de haak en krijgt een relatie met haar. Ze gaat volledig voor de relatie met de man die zij uitgekozen heeft, maar geeft jullie de illusie eer dat jullie het allemaal voor elkaar gekregen hebben bij haar.

Cadeau van de vrouw aan de man. Mannen hebben wel degelijk kans ook als een vrouw niet glimlacht! Snap niet dat je je als man hierdoor laat afschrikken. Het is de totale uitstraling van een vrouw waar een man naar moet kijken en op af moet gaan i.

Als je als man alleen maar op een glim lach van de vrouw wacht laat je als man misschien wel de vrouw van je leven lopen. Dat zou jammer en zonden zijn heren! Waar is jullie doorzettingsvermogen?! Ik lach zelden, maar aan mannen die mij aanspreken en met mij flirten, aan dates, telefoonnummers, koffie drinken ect.

Hoeveel lef heeft de man? Als een man zich hierdoor laat afschrikken waar schrikt hij dan nog meer van? Is hij wel capabel genoeg om haar door moeilijkheden te loodsen als ze verder met hem gaat? Mannen kijk nu eens verder dan je neus lang is. Jullie testen ons maar wij testen jullie ook! We willen het beste van het beste van de mannen. Evolutonair bepaald bij beide seksen! Dat willen jullie toch ook van de vrouwen het beste van het beste of niet?

Het is een verademing om naar buitenlandse dames te kijkem en wat eentrieste vertoning is het met de vrouwen in nederland. Elke dag zit ik in de trein en metro opweg naar werkcen vergelijk is wel eens de vrouwen. De nederlandse vrouwis gewoon de weg kwijt tussen 18 em 23 is het nog leuk msar daarna is het gewoon huilen met de pet op. Geen verzorging potten kapsel allemaal uggs aan. En als die klep opengaat dan er gedrochtige stem uit alleen maar zeiken en zeuren of ze beste van de wereld zijn.

Kijk naar belgische franse italiaanse andere landen dames die hebben teminste flair en stijl. En blijven altijd vrouwelijk daar kan je vsn houden niet van een boerin met uggs.

Sorry hoor ik denkcals ze wat beter hun best deden vrouwelijk te blijven ipv een kerel te zijn zouden we meer nederlandse man en vrouw relaties hebben. Want ik heb gevoel dat meeste nederlandse mannen naar buitenlandse vrouw kijken ipv nederlands. Begin eerst maar eens Nederlands te leren schrijven. Ik ben een echt Nederlandse vrouw en straal stijl en klasse uit.

Nee geen rood potten kapsel en uggs. Blijkbaar kijk je niet goed of woon je in het verkeerde deel van Nederland. Maar kies maar voor een buitenlandse maar niet janken als je levenslang ook haar familie in het buitenland mag onderhouden. Kijk dit is de reden waarom een hoop Nederlandse vrouwen ook geen nederlandse man meer willen.

Helaas zijn er heel veel Nederlandse mannen te dom omdit te snappen. Veel Nederlandse mannen hoor je alleen maar zeiken over exen, de kinderen, alimentatie en geld.

En zijn te gierig om op een date te betalen. Er zijn een paar uitezonderingen maar die hebben al jaren dezelfde hollandse leuke vrouw. Sorry voor mijn wagelijke Nederlands ik zie de fouten maar ik heb geen zin op mijn ipad steeds terug te gaan en te verbeteren. Lol wat ben ik lui met spelling hahahhaha Maar ik hoef geen vrouw te onderhouden ik ben er ook niet op uit omdat te doen. Er zijn andere landen in deze wereld waar ze niet arm zijn of zelfs nog rijker dan in Nederland.

Ik heb al een vriendin en we hebben beide een riante job en we zijn gelukkig samen ze is ontwikkeld vrouwelijk en stijlvol. Wat ze niet heeft is uggs grote bek en boeren gedrag. Maar daar zit ik niet mee hahaha. Het is messchien een opinie maar wel mijn opinie enzo heeft iedereen hun eigen mening erover. Ik merk wel dat onder de jonge mannen dit vaak gedeeld wordt. Ja ken het probleem als je snel typt op de ipad.

Hihihi Het is je vergeven. Nou je valt over de Nederlandse dames. Maar heb je wel eens naar een hoop Nederlandse heren gekeken? Wat een boeren zeg en sommige zijn echt te vies om beet te pakken dus een hoop Nederlandse mannen en vrouwen verdienen elkaar. Ik noem ze baggerboeren en baggerboerinnen de enige juiste term voor deze mensen.

Ik daarin tegen voldoe niet aan jouw beschrijving. Want ik verafschuw het beeld wat jij schetst over de vrouw met kort rood haar, peuk rokend en die vieze stink uggs. Lijkt wel of ze op pantoffels lopen en zo uit hun bed gekomen zijn! Maar ook als je wel netjes gekleed ben hebben heel wat Nederlandse mannen wat te zeuren. Te dik, te dun, te oud, je draait geen rokje, je draagt geen naaldhakken ect.

Ik ben klaar met de Nederlandse heren en ook met die opdringerige buitenlanders, je weet wel wie ik bedoel Amsterdam loopt er ook vol mee. Net als heel het westen van het land. De Nederlandse mannen ze zijn te gierig op alle vlak, ze behandelen je als hun werkmaat i. Nee, zolang de Nederlandse heren niet structureel veranderen ben ik er klaar mee.

Ik heb een goed leven, verdien mijn eigen geld en dat kan ik prima zelf opmaken daar heb ik een Nederlandse vent niet voor nodig! En zoals ik al zei, zijn er steeds meer jonge en oudere Nederlandse vrouwen met stijl en klasse die er zo overdenken.

Saai, kleur en stijlloos. Stel je voor dat je eens ander bent. Zodra je de Moerdijkbrug overgaat verandert de vrouw, haar stijl en klasse. Past helemaal bij mij. Zit daar ook liever als hierin mijn hometown Rotterdam. In het algemeen zijn Nederlandse vrouwen in heel veel gevalen uniek maar das niet posetieve.

Ze interpreteren veel worden helemaal verkeerd: Zodra dat ze gescheiden zijn of uit elkaar gaan, zoeken ze koste wat kost een andere man: Dat hun acties veel consequenties heeft. Nederlandse man lijkt op een leeuw die geen tanden heeft.

Hij is geen jager! Nederlandse vrouwen nemen zelf initiatief. Daardoor nemen mannen geen actie. Ik vond hem best abnormal en onaangenaam.

Wat in de natuur normaal is: Merk het zo vaak. Ik jaag graag even vinden ze het leuk maar als het te serieus word rennen ze weg. Gaat dit onderwerp nu over de nederlandse man of de nederlandse vrouw? Wetenschappelijk onderzoek heeft al lang aangetoond dat mannen weliswaar jagen, maar dat bijna in alle gevallen de vrouw daartoe de aanleiding geeft.

De vrouw laat meestal merken dat ze wel gejaagd wil worden en voor mannen hoort dat als een rode lap op een stier te werken. Dan is het vaak een verloren wedstrijd voordat die begonnen is….

Daarom dat ik ook al eerder gepleit heb voor het geven van duidelijkere signalen of je al dan niet geinteresseerd bent, we hebben het over aankijken gehad, we hebben het over kleding gehad we hebben het over luchtjes gehad… allemaal signalen.

En ook hebben we het erover gehad dat het spel belangrijker is als de knikkers… Een lekkere broeierige flirt is zeker zo leuk, ook als het niet meteen resulteert in een vrijpartij.

Misschien zijn we allemaal een beetje bang om hieraan toe te geven, maar gezien het feit dat veel reacties hier wat ontevreden van toon zijn zou het zinvoller zijn om een beetje avontuurlijker te zijn en het spel te spelen. Mannen delen vrouwen ook binnen een blik in! Eenmaal ingedeeld is je kans verkeken, de enige kans die je heb is op eenmalige seks categorie 2 om vervolgens gedumpt te worden en met een beetje mazzel gaan zijn vrienden er ook nog overheen. En een lol dat ze hebben met elkaar!

Vrouwen categorieën volgens de mannen: Categorie 1 Nee dank je! Goed voor het bed en dumpen die griet! Interessant zou de vrouw van mijn dromen kunnen en mogen zijn. Zolang mannen zich als horken blijven gedragen op alle vlakken en signalen niet willen begrijpen zal het nooit niets worden!

Natuurlijk zijn er uitzonderingen van mannen die het wel begrijpen. En mannen accepteer nu eens dat er vrouwelijke jaagsters zijn! Geniet ervan en voel je niet op je … Getrapt! Dat is wel zo, mannen delen vrouwen ook met een blik in. Net als pandaberen of eender welke diersoort. Ik vind het ook lastig, want signalen dringen soms pas de volgende dag tot me door: Ik ben het dus wel met je eens, maar ik vind ook dat vrouwen die er moeite voor doen om begeerd te worden, die zich iets sexyer kleden en iets meer aandacht besteden aan hun houding en uitstraling een stuk makkelijker mijn aandacht krijgen.

Als je me me niet ziet zitten, dan heb je niet goed genoeg gekeken! Dat vind ik dan wel weer jammer. Het is eigenlijk altijd leuker als je echt interesse hebt voor elkaar en ook aanleiding geeft om die interesse te verdienen.

En de wereld ziet er gewoon veel mooier uit met mensen die zich weten te presenteren. Niet om nou te zeggen dat elders alles veel beter is, maar zichzelf presenteren is Nederlanders niet echt eigen vergeleken bij veel andere landen. En ik moet een ding kwijt over al die zure reacties: Maar misschien ben ik hier tegen windmolens aan het vechten….

Ik doe zeker moeite om er leuk uit te zien! Ikben open en eerlijk, en als ik een leuke man zie ga ik ervoor. Ik zie mannen als mannen! Maar helaas moet ik ondervinden dat erheen hoop mannen horken zijn omdat ze zich niet weten te gedragen tegen over een vrouw. Onder vind dat regelmatig, helaas. En ja, dan word je gedachte en blik wat gekleurd. Sorry maar het is niet anders. Blijkbaar is hetvolkssport nr1 geworden bij dames en heren om de andere tegenspeler in de zeik te nemen. Ben blij op deze site terechtgekomen te zijn!

Ben door ervaringen toch wat verbitterd geraakt, maar na de reakties gelezen te hebben blogdog en vrouwen , zie ik op de goede weg te zijn. En dat niet persé om op de versiertour te willen gaan. Uit ervaring is het toch raar dat als je als man luistert naar een vrouw je gauw als een lulletje wordt gezien, maar als je met vuist op tafel slaat er wel serieus naar je geluisterd wordt. Misschien de verkeerde ontmoet?

Ja, je bent niet de einige die een beetje verbitterd is geworden. Hier nog een maar dan in vrouwelijke vorm. Blijkbaar treffen de juiste mannen en vrouwen steeds de verkeerde op hun liefdes pad. Maar gewoon ervoor blijven gaan. Doe ik ook ondanks dat het moeilijk is en je regelmatig de moed verliest. Maar de aan houder wint. Gewoon je eigen goed, leuk en verzorgd blijven kleden! Geld zowel voor mannen als vrouwen.

Ik krijg er een kick van! En de vrouwen in mijn omgeving kunnen mijn bloed dan wel drinken. Maar daar heb ik maling aan. Want het trekt mannen aan hoor als je netjes en stijlvol op je eigen manier gekleed gaat als vrouw.

Kleed me niet volgens de heersende normen wat heerst. Veel zwart met kleurig accent. Meestal tshirt of leuke sjaal of iets dergelijks. Mannen met blauw en zwart staat heel mooi en stoer trekt vrouwen aan zeker als het een mooi pak of broek met kolbert is.

Vergeet geen nette schoenen. Maar je kunt zeker kleur gebruiken zonder dat je een mietje word. Maar doe het dan met een kleurige kledingstuk. Je springt er dan als man uit en trekt door je kledingcombinatie en verzorgd uiterlijk vrouwen aan.

Mij wel als vrouw. Misschien moet je eens uit je comfortzone stappen en naar andere gelegenheden gaan waar je andere vrouwen tegen komt. Die je wel nemen zoals je bent en je zachte kant luisteren naar een ander accepteren.

Laat zien wie je bent! Koste even tijd maar het komt wel goed. Succes met jezelf zijn. En laat die vuist maar achterwege de juiste vrouw zit niet op die vuist in welke vorm dan ook te wachten. Elke vrouw heeft een verschillende karakter en eigenschappen maar de meeste vrouwen hier in Nederland hebben vaak een zelfde soort koude uitstraling, jammer genoeg. Ik zelf vind de Nederlandse vrouw opzich niet erg zolang ze niet saai zijn.

Heb ooit een pools meisje gedatet ze was knap, vrouwelijk en leuk om mee om te gaan. Jammer genoeg kon ze hier geen werk vinden vanwege haar opleiding. Anders was dat mijn droommeid geweest.

Het liefst heb ik toch een amerikaanse, zuid amerikaans, vlaams, noors, frans of misschien zelfs een pools meisje? Moon ben jij echt een Nederlandse vrouw? Want deze vrouwen jagen niet echt ze wachten meer af op de man die op hen afstapt.

Trouwens je klinkt als een pittig ding en zoals met pittig eten zeg ik: Ik hoop dat jullie Nederlandse vrouwen minder drinken, onzeker over uiterlijk zijn en meer opzoek gaan naar latino dansen zodat jullie meer passie in die oogjes krijgen!! Gelukkig denken heeeeeeeel veeeeeel mannen daar toch anders over.

Mijn familie is puur Nederlands en woont al vele eeuwen hier in Nederland en ben er trots op!
Avant de pouvoir vous montrer une liste et des photos de femmes qui vivent près de chez vous, et qui recherchent un contact sexuel immédiat, nous devons vous poser quelques questions.

Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari. Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ».

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Niet veel Nederlandse vrouwen kunnen dat. Een vrouw hoeft maar heel weinig te doen om dat op gang te brengen en er een klein beetje voor open te staan. Kleding en uiterlijk geven veel signalen, als je die ook maar gebruikt. En geloof me, ook dikke vrouwen, magere vrouwen kunnen waanzinnig boeiend zijn als ze zich zelfbewust kleden, verzorgen en eens lief lachen en vooral, iets te vertellen hebben. Ik ken een hoop boeiende en buitengewoon aantrekkelijke nederlandse vrouwen, maar de dans van verleiden kunnen bijvoorbeeld zuid-europese vrouwen echt veel beter.

Nederlandse vrouwen lijken soms wel erg bang, maar dat gezegd hebbende: Nederlandse vrouwen staan open maar niet voor iedere Nederlandse man, en dat willen mannen niet accepteren! Als ik aandacht geeft aan een man ik ben volslank, kleed me leuke en netjes, heb een goede babbel, naturelle make up ect ect denken de meeste mannen: Ha, leuk dit gat ga ik vanavond vullen sorry voor platte uitdrukking maar dit voelt een vrouw feilloos aan en trekt zich terug tenzij ze acuut seks nodig heeft en na een nacht is het voor jullie over en uit.

Jullie worden dan niet gezien als een goede partner op alle vlak voor de toekomst. Jullie kans is verkeken. En dan zijn de meeste Nederlandse mannen boos en dan krijg je meest bovenstaande haatdragende reacties op de Nederlandse vrouw, terwijl jullie hier zelf debet aan zijn.

Trouwens als je je uitweg zoekt bij een buitenlandse vrouw zegt dat iets over jouw als Nederlandse man. Zou niet met haar willen ruilen. Ben trots om een Nederlandse vrije vrouw te zijn, en dat zal altijd zo blijven. Niemand pakt mij en andere Nederlandse vrouwen dit ook af! Weet je hoe vrouwen dit vertalen? Oh, de Nederlandse man heeft een slavinntje nodig die op zijn mama lijkt met extra optie seks.

Daarin tegen hebben deze mannen macht over deze buitenlandse vrouwen vanwege geld en verblijfsvergunning. Over buitenlandse vrouwen die al hier wonen die zoeken alleen een Nederlandse man voor de poen en houden er een buitenman van eigen nationaliteit op na. En jullie maar geloven dat deze vrouwen jullie toegewijd zijn. Maar goed kies er maar lekker voor. De Nederlandse vrouw wil deze mannen dan ook niet. Ik ben niet bang voor de Nederlandse man zou niet weten waarom.

En er zijn heel veel Nederlandse vrouwen die het verleiden heel goed kunnen en lekker kunnen dansen. Waarschijnlijk komen de mannen niet op de juiste plaatsen om de juiste Nederlandse vrouwen te ontmoeten, want ja wat de Nederlandse man niet kent dat vreet hij niet.

Mijn conclusie aan de Nederlandse man kijk eens buiten je comfort zone, denk niet alleen met je jonge heer en wees een galant tegen een vrouw en je zal zien dat zij open gaat staan voor jou. En praten over geld, exen, seks en je mama is een afknapper op een date. Dus mannen doe met deze info je voordeel we zijn echt niet zo moeilijk als jullie denken en de pers soms suggereert.

Vrouwen geven wel degelijk flirt signalen aan mannen die ze leuk vinden, maar de meeste mannen zien die non verbale signalen niet eens. En inderdaad als we mannen niet leuk vinden en geen aandacht van de persoon ik kwestie willen dan laten we ze dat duidelijk merken. Jullie doen precies het zelfde! Ik moet niets van allochtonen mannen hebben en een nee accepteren ze niet dus dan maar heel duidelijk non verbaal laten merken dat je die man niet ziet zitten.

Als je niet wil luisteren naar het antwoord van een vrouw dan maar voelen. Wat je zaait zal je oogsten. Het is maar hoe je ernaar kijkt want mannen vinden niets belangrijker dan een vrouw veroveren, niets is zo geil als de bevestiging krijgen dat je als man een vrouw helemaal gek kan maken.

Volgens mij en ik ben geen vrouw dus geen expert vinden vrouwen niets geiler dan een man die haar volledig op een voetstuk zet, die alles zouden doen om haar te veroveren en te koesteren…. Het is maar hoe je ernaar kijkt want ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat seks echt een leuke bezigheid kan zijn, ofschoon je gelijk hebt als je zegt dat het gaten vullen is… als je het zo bekijkt lijkt het mij ook niet echt smakelijk….

Sja, je zult wel gelijk hebben dat sommige mensen gewoon geen zin hebben in een bepaalde ander, maar ging het nu niet juist om wat er niet werkt als je wel zin hebt in die ander? Er zijn hele leuke nl. Ik denk dat als je als vrouw vindt dat je niet voldoende respect of liefde of aandacht krijgt, je daar best wat aan kan doen. Ik zie genoeg vrouwen waarvan ik denk dat ze eigenlijk heel leuk zijn, maar zo ontzettend hard to get spelen dat ze eigenlijk niet meer meespelen.

En dat vind ik toch echt wel jammer, want een paar hakjes onder een mooi jurkje en vooral een gulle glimlach en mannen klimmen in de hoogste boom… en ga me nou niet vertellen dat alle vrouwen in nl zo zijn, want er zitten een hoop lelijke chagrijnen bij. Zelfs in Engeland en Duitsland is dat nog beter…. Jij maakt het tot aannames en hier gaat het dus al fout.

Ja, communicatie is een moeilijk ding. Als de man niet begrijpt wat de vrouw zegt vraag het dan. Het voorkomt een hoop problemen tussen man en vrouw. Ja, het is leuk om verovert te worden. Maar als het meerdere keren per dag geprobeerd word ben je er ook als vrouw wel eens klaar mee. Want elke man denkt kans te maken en gaat er voor en dat mag. Maar dat betekend ook kans op een blauwtje lopen, ja ik loop ook wel eens een blauwtje.

Geeft niks volgende keer beter zeg ik altijd. Kan man dat niet handelen dat blauwtje flirt dan ook niet. We hebben ook nog andere belangerijke zaken aan ons hoofd vandaag de dag als alleen maar rondlopen, mooi zijn en glimlachen.

Wie zegt dat seks niet leuk is? Je trekt een conclusie over iets wat voor iedereen persoonlijk is. Er zijn in Nederland nog heel veel vrouwen die geen respect, liefde en aandacht krijgen. Maar dat geld denk ik ook voor mannen. Niet iedere vrouw speelt hard to get. Zou jij of een andere man met bovenstaande zaken stralend glimlachen? Lachen jullie 24 uur per dag? Nou, die man moet ik nog tegen komen! Waar kan ik hem vinden? Een paar hakjes onder een mooi jurkje. Alleen de verklein woordjes al die je gebruikt, daarvan ga ik als vrouw al steigeren en menig andere Nederlandse vrouw ook.

We zijn geen barbiepopjes! Wie zegt dat een mooie chique broek met blokhak niet vrouwelijk en sexy is? Niet iedere vrouw kan lopen op hakjes, Niet iedere vrouw is een jurkjes vrouw.

We zijn niet verplicht om alleen maar te voldoen aan jullie eisen en wensen. Voldoen jullie dan altijd aan onze wensen? Hoop Nederlandse Vrouwen zien mannen graag in een mooi pak met stropdas, mooie spijkerbroek met gestreken overhemd en gepoetste schoenen, of een goed passend uniform. Nou er zijn maar weinig mannen die zo gekleed gaan vandaag de dag! Hier ga ik als vrouw nu spontaan van stralen, glimlachen en ga vanuit mijzelf al flirten! Wil niet zeggen dat een anders gekleden man geen kans maak.

Bekijk ik per persoon. Laat vrouwen vrouw zijn in haar doen en laten, lachen,spreken, dragen van kleding ect. Trouwens vrouwen moeten wel mee in de Nederlandse mannen maatschappij er is geen ruimte om vrouw te mogen zijn. Kijk maar eens naar uniformen die vrouwen dragen. Ik snap een ding niet als al die Nederlandse vrouwen zo chagarijnig zijn waarom word er onder de Nederlanders dan nog vollop getrouwd, relaties aan gegaan en kinderen geboren?

Ligt het misschien niet aan jou en aan andere bepaalde Nederlandse mannen dat vrouwen boos kijken? Moon, ik begin je steeds leuker te vinden maar als je hier een wedstrijdje verplassen van maakt dan ga je dat toch verliezen…. Heb ik niet gezegd dat er aan de nl man ook wel wat schort? Aan iedereen schort wel wat, maar het gaat wel om de manier waarop je ernaar kijkt.

Ik begrijp best dat je met PMS of een sterfgeval in de familie of wat dan ook helemaal geen zin hebt om het spel te spelen. Maar als je als nl vrouw dan wel wilt spelen helpt een tuinbroek en klompen niet dit is dus overdreven, een trainingspak was wellicht een beter voorbeeld. Het gaat niet om het reduceren tot barbiepopjes maar om de signalen die je afgeeft.

Daar zit vast een heel interessante en boeiende vouw achter, maar wat als je op grond van een defensief uiterlijk al uitstraalt dat je helemaal onbenaderbaar bent… Als je dat graag wilt is er natuurlijk ook niets mis mee. Al dat ge-vergelijk tussen mannen en vouwen gaat nu, 40 jaar na de seksuele revolutie, eigenlijk nergens over.

Mannen zijn mannen met hun wat rechtlijnig denken en zelfoverschatting en inderdaad de neiging tot het wat bot beschrijven van alles wat met vrouwen te maken heeft. Als je als man echt wil succes wil hebben dan dress for succes en ga inhoudelijk in op alles dus niet alleen oppervlakkig. Vouwen zijn vrouwen, en ik vind dat die vooral vrouwelijk moeten zijn.

Dat is niet onderdanig of minder dan mannen, maar hier geldt hetzelfde: Blogdog zelf draagt doorgaans inderdaad een nette spijkerbroek, zelf! Ja, ik mag je ook wel. Je durft ten minste het gesprek aan te gaan. Hoop mannen doen dat niet en durven het misschien niet om wat voor reden dan ook.

Zo blijft er een hoop onbegrip bestaan tussen mannen en vrouwen terwijl wel elkaar toch echt nodig hebben. Niet alleen voor de seks maar ook op geestelijk en sociaal gebied.

We vullen elkaar nu eenmaal aan. Wat bedoel je, letterlijk of figuurlijk? Nee, ik heb geen piemel dus verplassen dat lukt me niet. Vind het ook niet erg om er geen te hebben. Ik hou wel van een potje verbaal sparren maar die conclusie had je denk ik al getrokken. Ja wel we kijken allemaal gekleurd.

Helaas is dat niet anders. Zou best minder mogen bij iedereen. Klopt, tuinbroek, walgelijke uggs, kort haar liefst meestal rood, peuk in de mond, lurkend uit een fles aan de bar snap wat je bedoelt. Vind ik als vrouw absoluut ook walgelijk. Mij zal je het niet zien doen. Mijn minpunt erg direct en verbaal soms te iets aanwezig. Maar dat heeft ook met mijn functie te maken. Dat word ook vaak door zowel mannen als vrouwen gezegd.

Maar dat heeft met mijn verleden te maken. Dat s een heel verhaal daar zal ik je niet mee vermoeien. Als vrouwen defensief zijn heeft dat echt een goede reden.

Zou fijn zijn als mannen zich niet daardoor af laten schrikken maar het als een uitdaging gaan zien er door heen te breken. Ik heb nog nooit een mooi mantelpakje gedragen!

Er nooit aangedacht om te passen laat staan te kopen. Maar je ziet het ook niet in de winkels, ja die oubollige dingen bij m en s voor 70 plus dames. Nou nee, dat trek ik niet aan en waarschijnlijk wil een man dat ook niet zien bij een leuke vrouw. Ja Italie is heel anders. In Nederland als de meeste mannen een vrouw aan de haak geslagen hebben dan verdwijnt het flirten, het pleasen en teasen met de verliefdheid.

Een bos bloemen kan er niets eens vanaf laat staan dat hij denkt aan de dag waarop een stel verkering kreeg, verloofd of getrouwd is. Nou daar knapt een vrouw acuut op af hoor. Heb nog nooit een bos bloemen van een partner gehad! Vrees dat het bij veel Nederlandse vrouwen zo gaat. Seksuele revolutie heeft alleen maar verwarring gezaaid bij man en vrouw.

Vroeger wist de man en vrouw wat de regels waren en vonden elkaar. Nu vind men elkaar nauwelijks nog. Zie het groot aantal singles maar. Doe daar nog de hysterie van seksuele intimidatie aan toevoegen.

Gevolg man flirt maar durft niet verder te gaan want stel de dame in kwestie de aanraking aan arm of schouder verkeerd op vat. Dan is het leed voor de man soms niet te overzien. MAar zijn wij wel zo vrij als we roepen? Er zijn een hoop onzichtbare regels die niet uitgesproken worden rond flirten en relatie krijgen in Nederland.

Klinkt goed zoals je je kleed, blogdog! Zou fijn zijn als meer Nederlandse mannen dat zouden doen. Ik knap zo af an vieze ongestreken kleding, spijkerbroeken met kruis op de knieen, afgetrapte gympen, ongepoetste nette schoenen, verkeerd gestrikte stopdassen, baseballpet, oorbellen in, spugend op de grond, straattaal sprekend, te kleine overhemden niet bij elkaar passende kleding.

Ik knap hier als vrouw acuut op af. Ik moet de eerste man nog tegen komen die mij als een godin behandelt. Helaas nooit mogen ervaren. Die ongeschreven regels zijn best ergens goed voor: Niet iedereen beheerst die taal even goed denk ik. Dus komen signalen niet of heel onhandig over.

Vrij ben je pas als je je niets aantrekt van heersende regels en conventies. Hoeveel vrouwen en ook mannen kopieren elkaar alleen maar, durven eigenlijk niet echt buiten getreden paden te treden.

Dat gaat natuurlijk niet werken als je daarmee afstand tussen elkaar creeert. Soms moet je gewoon lef hebben en uit je comfort zone stappen -zoals je zegt-, dat geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Italianen zijn uiteindelijk ook hartstikke flirterig, ook buiten hun relatie. Ik weet niet of ik dat slecht vindt, want soms is dat best spannend en bevestigt het dat je geen grijze muis geworden bent. Daarmee hoef je nog niets af te doen aan je relatie….

Haha, mantelpakjes hoeven zeker niet oubollig en truttig te zijn. Het was indertijd een vrij revolutionair ontwerp, om juist vrouwen elegant en goed gekleed van hun beste kant te laten zien. Veel mensen spraken daar toen schande van, maar intussen….

En Uggs, ja dat is kopieergedrag ten top.. Ik denk dat man en vrouw eigenlijk het zelfde willen maar ieder het van een andere kant benaderen. En hierdoor soms miscommunicatie ontstaat. Door de media en sociale controle en heersende gedachten en invloeden is niemand vrij en dat is jammer. Ja hoor ik heb het ook wel eens verknalt tijdens flirten omdat ik de juiste stap niet maakte.

Nog erge spijt van. Geen kans gehad te corrigeren. Man nooit meer gezien. Hij was echt de moeite waard!!!! Flirten kan ook gebruikt worden alscompliment niet alleen om aan een partner te komen. Ook dat word vaak in Nederland gedacht dat je alleen maar moet flirten om aan een partner te komen. Flirten zie ik ook niet als vreemdgaan. Aan de Nederlandse mannen die de Nederlandse vrouwen, zuur, koud en kil, lelijk en seksloos vinden, ik zou jullie wel eens in het echt willen zien!

Ben benieuwd of jullie zo knap, hot, sexy en modieus gekleed gaan in het dagelijks leven? Zonder dat je het weet heb je mij meer hoop gegeven. Dress for success doe ik volop. Lekker ruiken, zonnebank, Sanadome… ik denk dat het goed is.

Nu nog leren communiceren met de meiden. Ik heb twee vragen aan de vrouwen hier:. Hoeveel moed moet je wel niet hebben om Nederlandse vrouwen te benaderen?

Nederlandse vrouwen kijken alsof ze van plan zijn om je meedogenloos af te wijzen. Dit is geen verwijt. Ik probeer het te begrijpen. Vandaag zag ik er een mooie meid naar me bleef kijken. Ik had het niet in de gaten maar toen ik naar haar wilde kijken trok ik de conclusie dat haar blik zeker 3 seconden op mij gericht was. Wij liepen in de tegenovergestelde richting, ik met enige haast onvoorbereid.

Het feit dat je 10 meter terugloopt verraad je al. Hoe zou een tot 30 jr hier tegen aankijken? Niet te benoemen , je kunt het niet in een hokje plaatsen, Iedereen is anders , en wat jij lelijk vind , vind ik misschien wel mooi. Veel vrouwen gunnen je maar die drie seconden, en dat zou best meer mogen zijn, maar Oefen het in de spiegel, op je kat, whatever.. Glimlach zo overtuigend mogelijk, en meen het! En als ze dan teruglacht, dan is het ijs gebroken, en dan is de stap nog maar heel klein om een gesprekje aan te knopen… het is te simpel voor woorden.

Ik wil je niet te tellen geven hoe vaak ik een beetje stoer dacht te doen als een vrouw ook maar een beetje belangstelling toonde. Juist bij de leukste vrouwen, en ik heb ze allemaal hard weg zien lopen… o, wat heb ik veel vrouwen weg zien lopen… Als je het ijs weet te breken komt dat gesprekje, dat kopje koffie, dat telefoonnummer, dat avondje afspreken en al het moois daarna vanzelf wel.

Of niet, maar geloof me, dat weet je zelf dan ook gauw genoeg. Iemand die spontaan lacht is nooit, nooit een bedreiging…. Kijk, normaal gesproken gunnen vrouwen mij geen blik waardig. Nu ik extreem let op mijn voorkomen zoals eerder in de reactie vermeld zie ik dat het steeds beter gaat. Dus die drie seconden was al behoorlijk wat. Ik stond even paf hahahaha: Kerels die hun best doen begrijpen elkaar en maken de wereld net iets mooier zoals een vrouw dat doet als zij op haar uiterlijk let.

Het is bekend dat niet iedere vrouw hetzelfde is. Maar haar afweersystemen tegen flirtende mannen is van een kille aard. Ook ik ben in Milan geweest. Maar andere landen hebben die ook. Neem het met een korreltje zout: Keer op keer zie ik een patroon tegenkomen hoewel ik nog maar nieuw ben op deze site. Nederlandse vrouwen ook de Nederlanders in het algemeen hebben geen smaak en denken erg functioneel. Dit zie je weer terug in mode onbewustheid.

Vergeleken met Aziatische of Zuid Europese steden lopen de Nederlanders maar slonzig bij. Kijk alleen al naar die gekleurde zeil of camping jassen die ze massaal dragen als je bijvoorbeeld op het perron op de trein staat te wachten.

Het is functioneel kleden, lekker warm, regenafstotend dus kan dus ook over een rokje, getver! Ik moet eerlijk zeggen: Wat ik maar wil zeggen: Functioneel betekent niet dat je naar kantoor gaat alsof je de marathon moet lopen.

Ik ben een Nederlandse vrouw en lachen doe ik zelden het is niet anders. Ik heb een strenge blik mee geboren maar ik sta wel degelijk open voor mannen, praatje, geintje en flirt. Nee, ik ben niet arrogant en voel me niet te goed voor jullie. Al denken jullie dat helaas wel!

Stap trouwens zelf ook af op mannen om gesprek aan te knopen en ook dat word door mannen niet altijd gewaardeerd en laten dat heel duidelijk merken. Geef jullie mannen 1 advies. Laat je niet leiden door de blik op het gezicht van een vrouw! Spreek haar spontaan aan en wedden dat ze met je in gesprek gaat?! Ik hoor zo vaak van mannen: Blij dat ik een gesprek aan geknopt heb.

Word zo moe van mannen en vrouwen die andere Nederlanders op hun uiterlijk, uitstraling, kleding ect afzeiken! Zou zeggen kijk eerst naar je zelf en dan naar de rest. Mijn ervaring is diegene die de ander het hardste afkraken zelf er ook niet perfect uitzien, meestal op geen enkel vlak. Mensen kunnen misschien wel geen geld hebben voor luxe kleding?!

Zie ze het niet dt het anders kan. Weet je hoe het voelt heel je dag flirtende mannen om je heen te hebben, heren? Probeer eens in te beelden vanuit man en vrouwelijke kant hoe jullie dit zouden vinden als het dag in dag uit zo gaat.

Graag jullie reactie hierop. Dames hebben ook weleens een dag dat ze niet lekker in hun vel zitten en niet openstaan voor een flirt. Op een goede dag vind ik het leuk en flirt terug ongeacht het aantal mannen dat metmij flirt maar er zijn ook mannen die het aanzien niet waard zijn, te opdringerig ect en daarom kunnen vrouwen hun schild optrekken.

Dus mannen flirt erop los of de vrouw nu wel of niet lacht. Flirt ze niet terug is dat een gemiste kans voor haar, voel je niet rot en afgewezen dat is nergens voor nodig. En flirt eens voor een 2 e keer met haar op een ander tijdstip dikke kans datze wel reageert. Trouwens door de opdringerigheid van een hoop niet westerse mannen in dit land word het schild van de Nederlandse vrouw dikker.

Als je als man denkt dat je maar 3 seconden bij een vrouw hebt om binnen te komen om echt contact met haar te leggen heb je het mis. Je hebt veel meer tijd als een vrouw interesse in je heeft. Het aankijk- en wegkijk spelletje is daar uitermate geschikt voor om te kijken of een vrouw echt interesse in je heeft heren.

Gebruik dat nu eens wat vaker, i. Trouwens binnen 1 blik deelt een vrouw de man in een catagorie in. Hoe werkt het bij een vrouw het mannenscannen bij de 1e ontmoeting in de kroeg, op het werk, in restaurant, buiten op straat, vul verder zelf maar in Vrouw ziet man scant hem en deelt hem in 1 van de 3 catagorie in. Categorie 1 Ongeschikte man Deze Man verdwijnt na 1 blik definitief bij de vrouw. Ze bekijkt hem nooit meer. Geen kans voor een man wat hij ook doet! Het is direct over en uit.

Platonische vriend, Man is oke, maar word in de catagorie vriend in gedeeld mag alles behalve haar partner worden en zal helemaal geen enkele seks met haar hebben ooit in zijn leven. Ook hoopt hij erop, probeert hij het, het is tervergeefs!

Mag wel naar haar luisteren, raad geven en troosten, vergezellen met uitstapjes ect maar verder niets. Man 3 dat zijn maar weinig mannen die hier voor in aanmerking komen. Potentiele partner, flirtable en de goede man slaat haar aan de haak en krijgt een relatie met haar.

Ze gaat volledig voor de relatie met de man die zij uitgekozen heeft, maar geeft jullie de illusie eer dat jullie het allemaal voor elkaar gekregen hebben bij haar. Cadeau van de vrouw aan de man. Mannen hebben wel degelijk kans ook als een vrouw niet glimlacht! Snap niet dat je je als man hierdoor laat afschrikken. Het is de totale uitstraling van een vrouw waar een man naar moet kijken en op af moet gaan i. Als je als man alleen maar op een glim lach van de vrouw wacht laat je als man misschien wel de vrouw van je leven lopen.

Dat zou jammer en zonden zijn heren! Waar is jullie doorzettingsvermogen?! Ik lach zelden, maar aan mannen die mij aanspreken en met mij flirten, aan dates, telefoonnummers, koffie drinken ect. Hoeveel lef heeft de man? Als een man zich hierdoor laat afschrikken waar schrikt hij dan nog meer van? Is hij wel capabel genoeg om haar door moeilijkheden te loodsen als ze verder met hem gaat? Mannen kijk nu eens verder dan je neus lang is. Jullie testen ons maar wij testen jullie ook! We willen het beste van het beste van de mannen.

Evolutonair bepaald bij beide seksen! Dat willen jullie toch ook van de vrouwen het beste van het beste of niet? Het is een verademing om naar buitenlandse dames te kijkem en wat eentrieste vertoning is het met de vrouwen in nederland. Elke dag zit ik in de trein en metro opweg naar werkcen vergelijk is wel eens de vrouwen.

De nederlandse vrouwis gewoon de weg kwijt tussen 18 em 23 is het nog leuk msar daarna is het gewoon huilen met de pet op. Geen verzorging potten kapsel allemaal uggs aan. En als die klep opengaat dan er gedrochtige stem uit alleen maar zeiken en zeuren of ze beste van de wereld zijn. Kijk naar belgische franse italiaanse andere landen dames die hebben teminste flair en stijl. En blijven altijd vrouwelijk daar kan je vsn houden niet van een boerin met uggs. Sorry hoor ik denkcals ze wat beter hun best deden vrouwelijk te blijven ipv een kerel te zijn zouden we meer nederlandse man en vrouw relaties hebben.

Want ik heb gevoel dat meeste nederlandse mannen naar buitenlandse vrouw kijken ipv nederlands. Begin eerst maar eens Nederlands te leren schrijven. Ik ben een echt Nederlandse vrouw en straal stijl en klasse uit. Nee geen rood potten kapsel en uggs. Blijkbaar kijk je niet goed of woon je in het verkeerde deel van Nederland. Maar kies maar voor een buitenlandse maar niet janken als je levenslang ook haar familie in het buitenland mag onderhouden. Kijk dit is de reden waarom een hoop Nederlandse vrouwen ook geen nederlandse man meer willen.

Helaas zijn er heel veel Nederlandse mannen te dom omdit te snappen. Veel Nederlandse mannen hoor je alleen maar zeiken over exen, de kinderen, alimentatie en geld. En zijn te gierig om op een date te betalen.

Er zijn een paar uitezonderingen maar die hebben al jaren dezelfde hollandse leuke vrouw. Sorry voor mijn wagelijke Nederlands ik zie de fouten maar ik heb geen zin op mijn ipad steeds terug te gaan en te verbeteren.

Lol wat ben ik lui met spelling hahahhaha Maar ik hoef geen vrouw te onderhouden ik ben er ook niet op uit omdat te doen. Er zijn andere landen in deze wereld waar ze niet arm zijn of zelfs nog rijker dan in Nederland. Ik heb al een vriendin en we hebben beide een riante job en we zijn gelukkig samen ze is ontwikkeld vrouwelijk en stijlvol.

Wat ze niet heeft is uggs grote bek en boeren gedrag. Maar daar zit ik niet mee hahaha. Het is messchien een opinie maar wel mijn opinie enzo heeft iedereen hun eigen mening erover. Ik merk wel dat onder de jonge mannen dit vaak gedeeld wordt. Ja ken het probleem als je snel typt op de ipad. Hihihi Het is je vergeven.

Nou je valt over de Nederlandse dames. Maar heb je wel eens naar een hoop Nederlandse heren gekeken? Wat een boeren zeg en sommige zijn echt te vies om beet te pakken dus een hoop Nederlandse mannen en vrouwen verdienen elkaar.

Ik noem ze baggerboeren en baggerboerinnen de enige juiste term voor deze mensen. Ik daarin tegen voldoe niet aan jouw beschrijving. Want ik verafschuw het beeld wat jij schetst over de vrouw met kort rood haar, peuk rokend en die vieze stink uggs. Lijkt wel of ze op pantoffels lopen en zo uit hun bed gekomen zijn! Maar ook als je wel netjes gekleed ben hebben heel wat Nederlandse mannen wat te zeuren. Te dik, te dun, te oud, je draait geen rokje, je draagt geen naaldhakken ect.

Ik ben klaar met de Nederlandse heren en ook met die opdringerige buitenlanders, je weet wel wie ik bedoel Amsterdam loopt er ook vol mee. Net als heel het westen van het land. De Nederlandse mannen ze zijn te gierig op alle vlak, ze behandelen je als hun werkmaat i. Nee, zolang de Nederlandse heren niet structureel veranderen ben ik er klaar mee. Ik heb een goed leven, verdien mijn eigen geld en dat kan ik prima zelf opmaken daar heb ik een Nederlandse vent niet voor nodig!

En zoals ik al zei, zijn er steeds meer jonge en oudere Nederlandse vrouwen met stijl en klasse die er zo overdenken. Saai, kleur en stijlloos. Stel je voor dat je eens ander bent. Zodra je de Moerdijkbrug overgaat verandert de vrouw, haar stijl en klasse. Past helemaal bij mij. Zit daar ook liever als hierin mijn hometown Rotterdam. In het algemeen zijn Nederlandse vrouwen in heel veel gevalen uniek maar das niet posetieve.

Ze interpreteren veel worden helemaal verkeerd: Zodra dat ze gescheiden zijn of uit elkaar gaan, zoeken ze koste wat kost een andere man: Dat hun acties veel consequenties heeft. Nederlandse man lijkt op een leeuw die geen tanden heeft. Hij is geen jager! Nederlandse vrouwen nemen zelf initiatief. Daardoor nemen mannen geen actie. Ik vond hem best abnormal en onaangenaam. Wat in de natuur normaal is: Merk het zo vaak. Ik jaag graag even vinden ze het leuk maar als het te serieus word rennen ze weg.

Gaat dit onderwerp nu over de nederlandse man of de nederlandse vrouw? Wetenschappelijk onderzoek heeft al lang aangetoond dat mannen weliswaar jagen, maar dat bijna in alle gevallen de vrouw daartoe de aanleiding geeft. De vrouw laat meestal merken dat ze wel gejaagd wil worden en voor mannen hoort dat als een rode lap op een stier te werken. Dan is het vaak een verloren wedstrijd voordat die begonnen is….

Daarom dat ik ook al eerder gepleit heb voor het geven van duidelijkere signalen of je al dan niet geinteresseerd bent, we hebben het over aankijken gehad, we hebben het over kleding gehad we hebben het over luchtjes gehad… allemaal signalen.

En ook hebben we het erover gehad dat het spel belangrijker is als de knikkers… Een lekkere broeierige flirt is zeker zo leuk, ook als het niet meteen resulteert in een vrijpartij. Misschien zijn we allemaal een beetje bang om hieraan toe te geven, maar gezien het feit dat veel reacties hier wat ontevreden van toon zijn zou het zinvoller zijn om een beetje avontuurlijker te zijn en het spel te spelen.

Mannen delen vrouwen ook binnen een blik in! Eenmaal ingedeeld is je kans verkeken, de enige kans die je heb is op eenmalige seks categorie 2 om vervolgens gedumpt te worden en met een beetje mazzel gaan zijn vrienden er ook nog overheen. En een lol dat ze hebben met elkaar! Vrouwen categorieën volgens de mannen: Categorie 1 Nee dank je! Goed voor het bed en dumpen die griet! Interessant zou de vrouw van mijn dromen kunnen en mogen zijn. Zolang mannen zich als horken blijven gedragen op alle vlakken en signalen niet willen begrijpen zal het nooit niets worden!

Natuurlijk zijn er uitzonderingen van mannen die het wel begrijpen. En mannen accepteer nu eens dat er vrouwelijke jaagsters zijn! Geniet ervan en voel je niet op je … Getrapt! Dat is wel zo, mannen delen vrouwen ook met een blik in.

Net als pandaberen of eender welke diersoort. Ik vind het ook lastig, want signalen dringen soms pas de volgende dag tot me door: Ik ben het dus wel met je eens, maar ik vind ook dat vrouwen die er moeite voor doen om begeerd te worden, die zich iets sexyer kleden en iets meer aandacht besteden aan hun houding en uitstraling een stuk makkelijker mijn aandacht krijgen.

Als je me me niet ziet zitten, dan heb je niet goed genoeg gekeken! Dat vind ik dan wel weer jammer. Het is eigenlijk altijd leuker als je echt interesse hebt voor elkaar en ook aanleiding geeft om die interesse te verdienen. En de wereld ziet er gewoon veel mooier uit met mensen die zich weten te presenteren. Niet om nou te zeggen dat elders alles veel beter is, maar zichzelf presenteren is Nederlanders niet echt eigen vergeleken bij veel andere landen.

En ik moet een ding kwijt over al die zure reacties: Maar misschien ben ik hier tegen windmolens aan het vechten…. Ik doe zeker moeite om er leuk uit te zien! Ikben open en eerlijk, en als ik een leuke man zie ga ik ervoor. Ik zie mannen als mannen! Maar helaas moet ik ondervinden dat erheen hoop mannen horken zijn omdat ze zich niet weten te gedragen tegen over een vrouw. Onder vind dat regelmatig, helaas. En ja, dan word je gedachte en blik wat gekleurd. Sorry maar het is niet anders.

Blijkbaar is hetvolkssport nr1 geworden bij dames en heren om de andere tegenspeler in de zeik te nemen. Ben blij op deze site terechtgekomen te zijn!

Ben door ervaringen toch wat verbitterd geraakt, maar na de reakties gelezen te hebben blogdog en vrouwen , zie ik op de goede weg te zijn. En dat niet persé om op de versiertour te willen gaan. Uit ervaring is het toch raar dat als je als man luistert naar een vrouw je gauw als een lulletje wordt gezien, maar als je met vuist op tafel slaat er wel serieus naar je geluisterd wordt. Misschien de verkeerde ontmoet? Ja, je bent niet de einige die een beetje verbitterd is geworden.

Hier nog een maar dan in vrouwelijke vorm. Blijkbaar treffen de juiste mannen en vrouwen steeds de verkeerde op hun liefdes pad. Maar gewoon ervoor blijven gaan. Doe ik ook ondanks dat het moeilijk is en je regelmatig de moed verliest. Maar de aan houder wint.

Gewoon je eigen goed, leuk en verzorgd blijven kleden! Geld zowel voor mannen als vrouwen. Ik krijg er een kick van! En de vrouwen in mijn omgeving kunnen mijn bloed dan wel drinken. Maar daar heb ik maling aan. Want het trekt mannen aan hoor als je netjes en stijlvol op je eigen manier gekleed gaat als vrouw. Kleed me niet volgens de heersende normen wat heerst. Veel zwart met kleurig accent. Meestal tshirt of leuke sjaal of iets dergelijks. Mannen met blauw en zwart staat heel mooi en stoer trekt vrouwen aan zeker als het een mooi pak of broek met kolbert is.

Vergeet geen nette schoenen. Maar je kunt zeker kleur gebruiken zonder dat je een mietje word. Maar doe het dan met een kleurige kledingstuk. Je springt er dan als man uit en trekt door je kledingcombinatie en verzorgd uiterlijk vrouwen aan. Mij wel als vrouw. Misschien moet je eens uit je comfortzone stappen en naar andere gelegenheden gaan waar je andere vrouwen tegen komt.

Die je wel nemen zoals je bent en je zachte kant luisteren naar een ander accepteren. Laat zien wie je bent! Koste even tijd maar het komt wel goed. Succes met jezelf zijn. En laat die vuist maar achterwege de juiste vrouw zit niet op die vuist in welke vorm dan ook te wachten.

Elke vrouw heeft een verschillende karakter en eigenschappen maar de meeste vrouwen hier in Nederland hebben vaak een zelfde soort koude uitstraling, jammer genoeg. Ik zelf vind de Nederlandse vrouw opzich niet erg zolang ze niet saai zijn. Heb ooit een pools meisje gedatet ze was knap, vrouwelijk en leuk om mee om te gaan. Jammer genoeg kon ze hier geen werk vinden vanwege haar opleiding.

Anders was dat mijn droommeid geweest. Het liefst heb ik toch een amerikaanse, zuid amerikaans, vlaams, noors, frans of misschien zelfs een pools meisje? Moon ben jij echt een Nederlandse vrouw? Want deze vrouwen jagen niet echt ze wachten meer af op de man die op hen afstapt. Trouwens je klinkt als een pittig ding en zoals met pittig eten zeg ik: Ik hoop dat jullie Nederlandse vrouwen minder drinken, onzeker over uiterlijk zijn en meer opzoek gaan naar latino dansen zodat jullie meer passie in die oogjes krijgen!!

Gelukkig denken heeeeeeeel veeeeeel mannen daar toch anders over. Mijn familie is puur Nederlands en woont al vele eeuwen hier in Nederland en ben er trots op! Drinken doe ik niet, roken ook niet, als volslanke vrouw ben ik niet onzeker. Hou van latino muziek, helaas zo stijf als een hark om soepel te kunnen dansen. Maar je kan ook niet in alles perfect zijn. Hollandse vrouwen komen voor in alle soorten en maten.

Om tot een typering tekomen, kan je er niet omheen Hollandse vrouwen te vergelijken met buitenlandse vrouwen. Wat mij dan opvalt is dat de Hollandse vrouw heel prettig is in de omgang: Het zijn eigenschappen die alom worden gewaardeerd.

Is het allemaal hosanna? Helaas wel eens geaccentueerd door minder flatteuse kleding, een zure blik en grof taalgebruik.

Wat het straatbeeld de laatste jaren zo kleurig maakt, zijn de Hollandse vrouwen met roots rond de Middellandse Zee. Minder big booned, prachtig haar en mooie ogen. Is er wel een algemeen beeld te geven van de Hollandse vrouw? Nederlandse vrouwen zijn ariërs, ze zijn perfect. Ze hebben prachtige lichte haren , gekleurde ogen en een frivole spontane uitstraling. Ze zijn slim, knap, sportief en veelal behulpzaam en zelfstandig. De inferieure buitenlandse man is de Nederlandse vrouw niet waard.

De Nederlandse vrouw is eigendom van de Nederlandse man. De Nederlandse vrouw behoort samen met de noordelijke pendanten tot het volmaakte vrouwenbeeld. Dit beeld is waar elk ras naar zou moeten streven. Wat verelend dat een interessante discussie plotseling een etalage wordt van rassenhaat. Doe mij maar liever geen waarheid…. Hollandse vrouwen lijken zelfverzekerd maar zijn onzeker als de pest.

Meten zich graag aan anderen en vooral aan de buitenlandse vrouwen die vrouwelijker en eleganter zijn. Hier boven staat ergens: Overspoel haar met kadootjes en allerbelangrijkst wees een MAN, waar je meissie achter kan staan. Tja, het vrouw-zijn gaat niet van harte. En wat houdt dat vrouw-zijn daarna dan in? Toewijding of veeleisend blijven? Het man-zijn komt tenminste uit jezelf. Moet ook wel, de NL-vrouwen zijn defensief en roepen het man-zijn, zoals hier bedoeld word, niet in je op.

Een complimentje is voor hen bijna direct een aanzoek. Ze kunnen er niet mee omgaan. Vind je het gek dat de nederlandse vrouw koud, kil en arrogant word lees bovenstaande berichten , als er zo over haar gedacht word waarom zou ze dan zichzelf open stellen voor dergelijk kwetsende uitspraken? Wat betreft dat de vrouw preut zal zijn? Wat moet ze dan zijn? Als ze zichzelf niet preuts zou gedragen en blijk zou geven van haar seksualiteit wordt het al snel een slet of hoer bij de nederlandse man.

Het is nooit goed…. Lang haar na een bepaalde leeftijd, je probeert jezelf te gedragen als iemand van twintig. Kan het soms werkelijk zo zijn dat de man zichzelf hier als een vrouw gedraagt?

Steeds meer mannen willen een papadag, wat is dat nou… Begrijp best wel dat je tijd wilt doorbrengen met je kinderen, maar een papadag?? Koopt de vrouw kleren voor zichzelf dan is het teveel, doet ze dit niet dan is ze slonzig. Heeft ze een vrouwelijk figuur met de juiste rondingen is ze dik, heeft ze geen rondingen is ze te mager. Maar nee de nederlandse man is wanneer hij thuiskomt altijd te moe, heeft hoofdpijn of gewoon geen zin.

Vervolgens klagen ze over hun vrouwen, zoeken een tussendoortje buiten te deur, als gevolg dat de vrouw vind dat ze niet haar best meer hoeft te doen want wat heeft het voor nut. Man gaat op zoek naar vrouw in het buitenland, vindt iemand die in een heel andere cultuur is opgegroeid, die al die onzin wel pikt, want hé in hun cultuur is het toch heel normaal. En vervolgens is de Nederlandse vrouw niet goed genoeg meer?!

Als een Nederlandse man naar mij toekomt om me aan te spreken dan is hij negen van de tien keer dronken, betreffende het feit dat hij me niet durft aan te spreken wanneer hij nuchter is. Vindt je het gek dat ik dan arrogant overkom? Is hij nuchter, dan zijn het altijd van die irritante dubbelzinnige opmerkingen.

Wat zie je er goed uit…. Het algemene probleem van onze cultuur is dat zij nihilistisch is geworden. We geloven nergens meer in. Er zijn geen idealen meer. We beperken ons daarom tot wat er nog wel is: Zij wordt op een voetstuk gezet, kijk de reclames maar, waardoor zij zich ineens ver verheven voelt boven de man.

Daar gaat ze naar leven, ze wordt arrogant, bot, kil en is veeleisend. Zij is immers toch het hoogtepunt van onze cultuur geworden. De Nederlandse cultuur versterkt dit nog eens ten opzichte van andere westerse landen, want daar is het specifieke kenmerk van de Nederlandse cultuur, individualteit omgeslagen naar een enorme ik-gerichtheid, soms uitmondend in narcisme.

Maar in het Oosten zie je veel meer dat religie, spiritualiteit belangrijk is. De spiritualiteit hier is meestal flower power spiritualiteit, een pseudo-vorm ervan die de ik-gerichtheid alleen maar bevestigd. Dus is het niet zo gek dat Nederlandse mannen hun toevlucht nemen tot buitenlandse vrouwen. Met Nederlandse vrouwen is derhalve heel moeilijk mee samen te leven, want als Nederlandse man moet je je inschikken of anders wegwezen. Zij is toch de Kongingin?

De man is slechts haar lakei. Dus wat wil je dan. Wat een verbitterdheid klinkt door in de meeste commentaren van de Nederlandse man. Beste mannen, wil je een vrouw? Behandel haar als een vrouw! Nee, niet met agressie, macht, onderdrukken en geweld zoals heel normaal is in niet westerse werelddelen.

Wat je zaait zal je oogsten beste Nederlandse mannen! Als ik vrouw als one of the guys behandeld word gedraag ik mij daar ook naar. Word ik behandeld als een vrouw dan gedraag ik mij daarnaar en vind het nog leuk ook! Als een man mij een vrouw laat voelen dan word ik geactiveerd als vrouw om een man zich man te laten voelen en investeer ik extra in hem.

In het kwadraat zelfs en niet eenmalig! Flirten prima, maar neem een Nederlandse vrouw niet in de maling zoals tegenwoordig zo vaak gebeurd. Nederlandse man flirt met doorzettingsvermogen verdwijn niet gelijk. Neem geen genoegen met 1 maal nee! Nee, ik bedoel niet dat je moet gaan stalken ect, zet nog een 2e keer in op haar! Kom je afspraken na, wees niet op de penning in het buiteland mag een vrouw niet eens betalen van de man! En blijf jezelf verzorgen dan doet een vrouw dat ook.

Je stimuleert elkaar op deze manier. Liefde is een werkwoord daar moet je levenslang beide aan blijven werken beste heren! En ja, sommige mannen gaan voor een buitenlandse vrouw omdat die afhankelijk zijn van een verblijfsvergunning of andere reden, maar bedenk als ze die heeft, is ze klaar met jou of je mag als dank voor haar slaafse trouw levenslang haar hele familie in het buitenland onderhouden.

Het is maar wat je prettig vind beste Nederlandse man! Nogmaals jullie hebben het zelf in de hand of je een Nederlandse vrouw aan de haak slag en houd! En ga niet alleen voor een jonge meid er lopen ook zat mooie elegante en verzorgde oudere Nederlandse vrouwen rond.

Liefde kijkt niet naar leeftijd wel naar een warm liefhebbend hart. En de Nederlandse vrouw is wel degelijk spiritueel. Maar dat ontleent ze niet aan een gebedshuis, een geloofsboek, pruik, hoofddoek, bouka, lange rok, zwarte kousen en een hoedje.

We leven in niet meer in de Middeleeuwen beste Nederlandse man! Nederlandse vrouwen zijn niet makkelijk voor seks te paaien, bepaalde type Nederlandse vrouwen uitgezonderd.

.
Meesteres zoekt slaaf sensuele massage eindhoven


Sexkontakte limburg sex in de rimboe


Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven.

Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer.

Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden.

Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten? Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden. Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet.

Scroll omlaag voor meer informatie. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité.

Distance entre vous et elle? Uiteindelijk gaat het niet om waar je vandaan komt…een leuke man of vrouw die bij je past kun je overal vinden. Was nieuwsgierig wat mannen denken van vrouwen, en ik vindt de reacties heel leuk , en leerzaam dank je mannen.

Ik was wel nieuwsgierig, maar kom op… dit zijn allemaal vooroordelen. Iedereen is gelijk, maar niemand is hetzelfde. Ik ben een Nederlandse vrouw en ik herken mij en mijn omgeving totaal niet in wat ik hier lees. Ze zullen er ongetwijfeld zijn. Maar om nou meteen te zeggen dat je niet op DE Nederlandse vrouw valt of dat alle Nederlandse vrouwen arrogant zijn of wat dan ook.

Dat slaat nergens op. De nederlandse vrouw kan niet met andere vrouwen omgaan, ze zijn snel jaloers en kiezen altijd partij voor de wensen van hun man, ondanks dat ze willen benadrukken dat ze zelfstandig zijn. Deze zelfstandigheid is de helft hard voor gewerkt en gewenst maar voor de andere helft aan hun opgedrongen: Manlief vind het allemaal prima en laat haar uiteindelijk alles maar doen. Familie moet zich nergens mee bemoeien, kinderen moeten immers op hun 18e het huis uit zo zijn die daar ook van af.

Relaties van korte duur: Ondertussen, winkelen, huisje- boompje-beesje, zegeltjes sparen, ambitie: De nederlandse vrouw is burgerlijk. Ik ben een Nederlandse vrouw, rook en drink niet. Ja, ik werk en indien het moet kom ik op voor mijzelf en mijn Nederlandse partner als ik die heb. Als de Nederlandse man zijn vriendin of vrouw vrouwelijk behandeld zal ze zich op alle fronten vrouwelijk gaan gedragen.

Maar mijn ervaring na 2 relaties is dat de Nederlandse man met van alles bezig is behalve met zijn vriendin of vrouw. Vinden jullie het dan raar dat ze haar eigen gang gaat en vreemd gaat?! Oh en aan al die mannen hier die zweren bij een postorderbruid. Tuur ijk doen zij precies wat jij wil als de man des huizes. Jij beheert het geld en haar verblijfsvergunning.

Als jij kwaad wil als het hè niet bevalt vliegt ze linia het land uit. Durven jullie wel tegen deze vrouwen?! Heb lef en neem een Nederlandse. Maar nee want jullie kunnen deze niet aan. Oh en beste Nederlandse mannen haal je hand van je knip. Betaal gewoon de rekening als je een vrouw mee uitvraagt!

Op de lange duur als jè met de vrouw verder gaat dan krijg je het op allerlei vlak in 3voud terug. Hoop er jog eens een tegen te komen die verder kijkt as mijn buitenkant en dat geld niet alleen voor mij maar ook vooral die andere Nederlandse vrouwen die zoveel te bieden hebben. Jammer dat jullie zo snel aftaaien. Hollandse mannen kom op en ga voor de Hollandse vrouw ze is leuker en liever als jullie zien en denken! Ik heb af en toe het idee, dat de mooie nederlandse vrouwen over het algemeen niet weten wat ze willen, en dat de keuze voor een partner als snel afhangt van de trends in die periode.

Wat is het nut van eisen stellen als het om de zoveel tijd toch weer iets anders is. Bij een ontmoeting gaat het puur om de klik tussen man en vrouw, de rest is bijzaak. Het is hoe ik als man daar tegen aan kijk en dat vrouwen over het algemeen al naar een levenslange relatie kijken als ze een man ontmoeten. Ik vind dat nederlandse vrouwen meer naar zichzelf moeten luisteren ipv het laten afhangen van de omgeving en hoe andere vrouwen naar ze kijken status.

Ik als Nederlandse Vrouw vind mijzelf en andere Nederlandse vrouwen, ondanks de zéér grote verschillen tussen de één of de ander: Maar dat verschilt mss waar je woont: En dus moet er gewerkt worden. Maar dit valt dus eigenlijk onder materialistisch, verwend, veeleisend en geëmancipeerd — ondanks alles toch ook onzeker, maar ze doen zich toch stoer, zelfverzekerd en mss dus ook arrogant voor.

Zit niet altijd zo te stressen! Weet ik niet, daar kan ik alleen voor mij zelf spreken. Mss door alle drukte en stress die we zelf dus veroorzaken, dat dat wel beter kan. En preuts, ja, ik wel helaas…. Hollandse mannen hebben hier ook nog wel een verbeterpunt hoor!

Sex moet van twee kanten komen. En ik heb ook wel gemerkt dat de ene man de ander niet is en dat dát een groot verschil kan maken met wat wij weer terug geven. Dussss, als zowel de Hollandse vrouw áls de Hollandse man een beetje aan zichzelf gaan werken dan hoeven we niet telkens met een beschuldigend vingertje naar de andere sexe te wijzen. Mag ik even zeggen hoe goed ik dit onderstaande stukje gekopieerd van ergens hierboven van een man vind!?

Deze man snapt het helemaal! Hoe zelfverzekerd en carrieregericht ze ook mogen zijn. Elke vrouw heeft een sterke man nodig die voor haar klaarstaat, kadootjes geeft. Laat haar weten dat ze mooi is! Dat is toch die onzekere kant van ons vrouwen. I] Overspoel haar met kadootjes en allerbelangrijkst wees een MAN, waar je meissie achter kan staan.

Behandel haar met respect [!!!!! En alléén een gelukkige vrouw kan jou óók gelukkig maken. Dus zorg in 1e instantie dat zij gelukkig is. Een vrouw die lekker in haar vel zit, zichzelf kan zijn, ontspannen is ook al is ze mss niet Miss World, zoals de meesten van ons dat trouwens niet zijn is zó veel leuker gezelschap!

Wees behulpzaam met huishouden en kinderen , al bied je je hulp alleen al aan; vaak hoef je het niet eens te doen. Verras haar zo nu en dan met iets leuks. Luister naar haar, laat haar iig uitpraten of -zeuren, dan ben je er ook eerder weer vanaf.

Als je niet luistert of haar onderbreekt krijg je alleen maar meer gezeur. Toon zelf ook eens je gevoelige kant huil eens mee met Spoorloos, haha…. De Nederlandse Vrouw is volgens mij niet te beschrijven. Ik ben een Nederlandse vrouw, dus welk recht heb ik om dat te bepalen? Ik ben onzeker, dus of ik ooit een leuke man kan vinden is de vraag.

Maar als hij genoeg verdient om te boel te onderhouden wil ik best thuis blijven om eventuele kinderen fatsoenlijk op te voeden en het huis opgeruimd te houden. Als ik dan zo lees wat hierboven allemaal staat ben ik niet bepaald typisch. Maar gaat het hier over de Hollandse vrouw, of de Nederlandse vrouw? Slim idee, die next post. De vrouwen van tegenwoordig worden inderdaad al mannelijker en willen oh zo graag gelijk behandeld worden. Maar ondertussen verwachten ze wel dat mannen de deur voor ze openhouden en betalen in een restaurant.

Mannen mogen vrouwen niet slaan, maar een klap in het gezicht van de man is dan weer wel toegestaan. Als jullie zo graag gelijk behandeld willen worden, hou dan ook eens een deur open, betaal ook eens uit jezelf en hou je handen ook eens thuis. Niet in één omschrijving te vatten.

De Nederlandse vrouw is net zo goed of slecht als de Nederlandse man. Laten we wel lief tegen mekaar blijven. Blijkbaar bestempelen sommige mannen hier een aantal eigenschappen van vrouwen als mannelijk ik bespeur een afkeurende toon. De samenstelling van huishoudens in NL verandert en steeds meer vrouwen zijn financieel onafhankelijk.

Welcome to a new world waarin de conservatieve perceptie op rol- en dus verwachtingspatronen van man en vrouw niet meer hetzelfde hoeft te zijn. De NL vrouw is alles behalve wat ze denkt dat ze is: Kortom, alles is nep aan haar, uiterlijk en innerlijk.

Daarom weet ze ook niet wie ze is…. Misschien komt dit doordat Nederlandse mannen totaal niet aantrekkelijk zijn? Bierbuiken en slecht gekleed? Ik moet eerlijk bekennen dat ik op vakantie in Spanje en Italie veel meer mijn best doe om er mooi uit te zien omdat er daar mooiere mannen zijn! Net als in ieder land zijn er hier mooie vrouwen en minder mooie vrouwen.

Toch ben ik zelf ook geen groot fan van Nederlandse vrouwen. Laat ik in ieder geval met de positieve punten beginnen:. Nu een aantal verbeterpunten. Wanneer vrouwen dit niet verbeteren, gaan veel Nederlandse vrouwen in de toekomst nog moeite krijgen om een vrouw te vinden. Zelfs vrouwen die op het eerste gezicht stijlvol zijn staan zich vol te zuipen bij het uitgaan, zitten aan de pillen bij de studentenvereniging en hebben een aardappel in de keel.

Vaak zij er ook te veel vet op, door goed te trainen kan dit echt verbeteren. Of ze pretenderen dit in ieder geval. Terwijl de natuur ons juist zo gemaakt heeft dat er bepaalde verschillen zijn en die moet je niet te veel overhoop willen halen. Dit is ook weer een natuurlijk iets. Mannen zijn van nature het sterke geslacht binnen de mensheid. Ze zijn groter en sterker, hebben een zwaardere stem, enzovoorts. Vrouwen zijn van nature onderdaniger, hebben een hogere stem, enzovoorts.

Waarom zijn er dan toch zoveel Nederlandse vrouwen met een lage stem die hun partner proberen te overschreeuwen?

Een vrouw wordt juist gehoord wanneer zij elegant is en op de juiste momenten haar mond open en zinnige dingen zegt. Stel dat mannen ineens bij ieder wiswasje heel emotioneel gaan doen, dat zou toch ook onnatuurlijk zijn? Doe dan eens elegant en probeer niet alles te overschreeuwen en laat anderen uitpraten. Inderdaad, zodra ze een kind hebben gaan ze aan de driekwartsbroeken, lelijk ondergoed, schoenen zonder hak en kort haar. De make up en oogschaduw verwdijnt ook de kast in en het ziet er vaak niet meer uit.

En ligt dat aan de man? Maar een groot deel van de schuld ligt ook bij de vrouwen zelf, die zich spiegelen aan al die andere moeders die er zo bij lopen. Geen idee wie er ooit mee begonnen is, maar onmiddelijk afschaffen dat mannelijke gedrag. Meer aandacht voor het kind dan voor de man, dat kan niet. Zoiets hoort in evenwicht te zijn.

Ze dragen weinig hakken en wanneer ze hakken dragen kunnen ze er niet op lopen. Ze dragen weinig jurkjes en rokjes en laten vaak veels te veel vlees zien bij het uitgaan lelijke topjes , net als Engelse vrouwen. Ze hebben idiote eisen aan de man, ze willen een groot huis, ze maken schulden, ze geven teveel geld uit aan lelijke kleding, enzovoorts. Ze denken daarbij ook allemaal dat ze met hun HBO of WO communicatie een topbaan kunnen krijgen en raken gefrustreerd en boos wanneer ze niet bij de top komen.

Nee beste vrouwen, wanneer jij kinderen wil, een flutstudie gedaan heb en op alle punten minder bent dan mannelijke sollicitanten moet je niet gaan lopen zeiken dat je niet uigekozen wordt. Die hele discussies over bepaalde percentages vrouwen die in de top moeten zitten vind ik dan ook belachelijk.

Die vrouwen die roepen dat zij daar moeten staan, moeten maar eens zorgen dat zij het best voor die functie gekwalificeerd zijn en ook alle tijd en aandacht voor die functie kunnen hebben dus geen zwangerschappen , in plaats van topfuncties proberen op te eisen simpelweg omdat ze een kut hebben even grof gezegd.

Iemand hierboven stipte het al goed aan. Vrouwen willen nog steeds dat hun dates betaalt worden, de deur open gehouden wordt, enzovoorts. Doe dat dan ook voor ons. Je wilt toch zo graag gelijk zijn? Je verdient toch ongeveer even veel geld?

Waarom moeten wij dan alles betalen? Ongelooflijke brutaliteit van ongekende hoogte is om maar alles van een man te eisen omdat je een vrouw bent, terwijl je op alle andere punten eigenlijk een mant bent. Dat is niet congruent met elkaar. En zo zijn er nog veel meer punten.

Samenvattend wil het dus zeggen dat Nederlandse vrouwen zich over het algemeen er zijn dus uitzonderingen, die de regel bevestigen , te mannelijk gedragen. Ze willen dezelfde rechten als mannen hebben ze al , maar willen nog steeds WEL de voorrechten van vrouwen. Dat gaat niet samen. Ze kleden zich te mannelijk, hebben geen gevoel voor mode of stijl, kunnen niet op hakken lopen en moeten meer werken aan hun gevoel.

Ze moeten eleganter worden, niet meer zoveel schreeuwen, minder zuipen en drugs gebruiken en meer aandacht aan hun eigen uiterlijk en hun man besteden. Ze moeten leren koken, weten hun een huishouden gerund moet worden of ligt die taak tegenwoordig helemaal bij ons? Je bent een vrouw dus gedraag je er ook naar. Anders zullen velen van jullie toch lekker eenzaam achterblijven. Jullie moeten de groeten hebben van mijn stijlvolle Italiaanse vrouw die naast me zit en me geholpen heeft met het opstellen van deze lijst.

Aan Nederlandse mannen mankeert zeker ook het een en ander, maar vrouwen spannen de kroon. Jullie kunnen het tij nu nog keren. Beetje generaliserend, maar Nederlandse vrouwen kunnen een man niet gelukkig maken; ze zitten zo in hun eigen hoofd. Dodelijk vermoeiend en vreet ongelooflijk veel energie. Ik vind dat als vrouwen zo geemancipeerd zijn, dat ze zelf ook eens het initiatief mogen nemen wat betreft de liefde, stap eens af op een man in de kroeg of supermarkt.

En wat betreft dat bitcherige, ja ben ik het mee eens…vrouwen komen tegenwoordig koel en afstandelijk over, ze hebben ons niet meer nodig kennelijk.. Oh jeetje, als dit de algemene mening is van Nederlandse mannen over Nederlandse vrouwen is het inderdaad wel triest gesteld. Misschien zijn we beide wel te veeleisend geworden. Nu moet alles perfect zijn.

Vroeger moest je er gewoon voor elkaar zijn en samen de kar trekken. Nu moet je het allebei apart doen. Een klein beetje generaliserend is het allemaal wel. Veel gebroken harten hier? Misschien is het ook eens te overwegen om te kijken naar de maatschappij. Hoe het hier wel niet veranderd is. Hoe veel worden vrouwen niet uigescholden of nagejoeld met een korte rok?

Hoeveel vrouwen worden er niet door vrouwen buitengesloten doordat ze goed voor zichzelf zorgen. Evenals de vrouw die niet meer thuis wil zitten.

Ik denk dat er echt zat vrouwen zijn die dat zouden willen, maar is het tegenwoordig financieel haalbaar? En wordt er anderzijds niet vergeten dat ook de man wel eens lekker mag koken of wat voor de kids kan doen als ook de vrouw aan het werk is? Toch moet ik qua kleding en vrouwelijkheid meegaan in de gegeven commentaren.. Toen waren vrouwen pas vrouwelijk.. Prachtig die jurken, rode lippen, en lange haren..

Wat ik wil zien…voraal prettige karakter trekken; intimiteit warmte etc. Maar je kunt op zo veel manieren als vrouw mooi zijn. Gaat ook om de uitstraling, positief etc. Gedrag is altijd een wisselwerking tussen mensen. De nederlandse man is een uitermate veelseisende, kritisch, horkerige, vrouwelijke, narcistisch en allemachtige puber.

Indien hij je in bed heeft, wil hij kamasutra-sex en denkt totaal niet dat sex een samenspel is en dat hij misschien eventueel ook iets terug zou kunnen doen voor de vrouw. Tegelijkertijd vindt hij dat de vrouw niet moet zeuren, anders wordt hij sarcatisch, kleinzerig en vrouwelijk aantrekken-afstoten, twijfelen, geen sex meer willen. Dit gedrag van de nederlandse man, maakt dat de nederlandse vrouw zich niet vrouw voelt met alle gevolgen van dien!

De nederlandse man is misschien beter af met een man? Want hij dwingt de vrouw in alle bochten om mannelijk gedrag neer te zetten! So be it, voor mij geen nederlandse man meer…: Een buitenlandse man is waarschijnlijk beter voor jou! Etniciteit gaat hopelijk voor jou de doorslag geven.

Het individu an sich niet?!?!? Verder heb je helemaal gelijk dat het iets tussen twee mensen is. Ik kan weinig mensen aanwijzen die precies op elkaar lijken. Zowel mannen als vrouwen. Wat de een aantrekt, trekt de ander dus totaal niet aan. Net zoals de een een veel grotere behoefte aan sex heeft dan de ander, man of vrouw.

Ach, de waren lopen elkaar wel een keer tegen het lijf. En dan staat alles in vuur en vlam waarbij alle narigheid verschroeit. Uit de as groeit iets prachtigs. Omdat er dan pas iets bloeit. Als je aan een vrouw vraagt wat ze in een man willen zeggen ze nooit een vrouwelijke man. Wat een boel verzuurde reacties hier. Ik ben op heel wat plekken op de wereld geweest, maar het valt me op dat de schoonheid onder de jonge Nederlandse vrouwen ontzettend hoog is.

Vaak goedgekleed en ze stralen gewoon een heerlijke energie uit. Qua karakter kan ik zeggen dat ze zelfverzekerd en intelligent zijn en daarom ook een goede gesprekspartner vormen.

Tenminste onder de kringen waar ik mij bevind. Alle vrouwenhaters hier moet zich toch eens achter de oren krabben en zich afvragen waar die haat jegens Nederlandse vrouwen vandaan komt. Misschien toch een onderliggend minderwaardigheidscomplex ontstaan uit de vele afwijzingen van Nederlande vrouwen?

En nee, ik ben geen vrouw die hier propaganda verkoopt om de Nederlandse vrouw te verdedigen. Ik ben gewoon een Nederlandse man die trots is op het vrouwelijk schoon wat hier rondloopt en waar menig land in de wereld erg jaloers op is. Ze stinken en hebben overal haar, soms zelfs op hun rug. En als het erop aankomt zijn ze op hun 28e kaal. En ze kunnen nooit té weinig doen.

Na de seksuele revolutie van de 60er en 70er jaren hebben vrouwen nu eigenlijk bereikt wat ze willen: Veel van mijn vriendinnen vinden dat feminisme echt net zoiets is als de jarige oorlog: Er zijn vrouwen die de tuin broek aanhebben, seks nog steeds als een offer aan de man zien, en weinig op hebben met hun vrouwelijkheid. Gelukkig zijn er vrouwen die vrouw willen zijn -De meesten misschien- maar niet weten hoe dat moet, hoe ver ze willen gaan.

Vrouwen lijken heen en weer geslingerd tussen de angst om een zelfverzekerde slet te zijn, of een maatschappelijk succesvolle man.

Ik zie veel onzekerheid verborgen achter arrogantie… Dat klinkt negatief over vrouwen, maar dat zou niet terecht zijn. Het is een tijd van veeleisendheid. Iedereen -incusief mannen- lijkt te vinden dat ze overal recht op hebben: Krijg je dat niet dan spijbel je, neem je ontslag, sla je de ambulancebroeder in elkaar, bedreig je de plastisch chirurg, whatever… Diegenen die snappen dat je zelf de ontwerper van jezelf bent, weten ook dat ze daar iets voor moeten doen, niet alleen maar zoeken hoe je in het plaatje past.

Daar zit hem het verschil: Hoeveel belminuten worden daar jaarlijks mee gevuld. Ook zijn er vrouwen die gewoon gaan voor wat ze willen, een kind, een carriere, kennis, creativiteit, en die daar iedere dag aan werken… We hebben hele aantrekkelijke vrouwen in Nederland….

Veel bereiken doen ze er ook niet mee, en waarom ze allemaal ervoor zorgen dat ze zo dik worden en blijven vaak na de bevalling , is me een raadsel, en bejegenen hun kerel als een watje. De Nederlandse vrouw heeft het idee dat ze overal recht op heeft, zonder er iets voor te hoeven doen. De zelfverzekerdheid en assertiviteit is doorgeschoten naar arrogant en zelfingenomen gedrag. Zelfkennis of zelfspot lijken te ontbreken. Ze missen evenwicht en lijken daardoor hysterisch en verzuurd.

Natuulijk geldt dit niet voor alle vrouwen, maar als ik om mij heen kijk naar mijn vrienden- en kennisenkring dan merk ik dat zeker de hoogopgeleide vrouwen de realiteit uit het oog lijken te verliezen.

Ze willen alles hebben, een goede baan, mooi huis, veel geld, een leuke man, druk sociaal leven en een gezin. Je kunt nu eenmaal niet alles hebben, maak keuzes werk daarvoor en wees er trosts op of stop met zeuren. Overigens zijn er ook genoeg leuke Nederlandse vrouwen die eigenwijs, eerlijk, hartelijk, gevoelig, onschuldig, bescheiden maar zeker van zichzelf zijn.

De Nederlandse vrouw is lang niet zo erg als een Amerikaanse. Amerikaanse mannen smullen van onze Hollandse dames. Ze vinden ons lief, extreem zorgzaam, mooi, direct en open minded. Al moet ik zelf wel zeggen wij Nederlandse vrouwen steeds meer die Amerikaanse mentaliteit gaan krijgen. Wat opzich erg jammer is. Ik denk ook dat het verschilt per regio. Er bestaat niet zo iets als de nederlandse vrouw. De materialistiche vrouw, niet te hoogopgeleid en verdient zelf niet erg veel, maar wil wel als een godin in frankrijk leven.

Zolang je de de centjes hebt is er niets aan de hand, maar ojee als er iets mis gaat dan is mevrouw ook foetsie. De provinciale vrouw buiten de grotesteden , leven in groepjes vrienden waar men vanaf de jeugd mee omgaat, soms wereldvreemd, zijn opzich hele leuke vrouwen, maar je succes hangt af van wat de groep van je vindt. De professionele moeders, slecht tot hoogopgeleid, hebben maar 1 doel en dat is kinderen krijgen en werken liever niet of als het moet parttime.

Vinden familie erg belangerijk, trekken het liefst op met andere moeders. De zweverige vrouwen, cultureel ingesteld, doen iets creatiefs, staan graag op eigen benen, maar vinden een man hebben erg belangerijk, willen vaak de wereld redden, leuke gespreks partners en hebben overal begrip voor. De anitas barbies , tegenhanger van de sjonnie, slecht opgeleid, zijn eigenlijk professionele moeders, maar mentaal onstabiel.

Zijn vaak verslaafd aan drugs, medicijnen of drank, wereldvreemd etc. Verder ben ik van mening dat de meeste nederlandse vrouwen zich wel wat minder arrogant mogen gedragen, vaak leuk om te zien maar trekken vaak een zure kop, waardoor een poging tot versieren al bij voorbaat kansloos is.

Ik ben een Nederlandse vrouw. Als mijn lief me vast pakt, vlei ik mijn lichaam tegen hem aan. Om de warmte, energie en de belofte van seks te voelen. Omdat hij verstand en lijf weet te combineren. Ook na 15 jaar. Soms ben ik in rok, decolleté en high heels. Maar hij weet dat als ik in spijkerbroek en vest rondsjacher, dat ik dan ergens mee bezig ben — in mijn hoofd of achter de computer.

We blijven delen, elkaar opzoeken, en lief hebben, naast onze eigen levens. We weten onderscheid te maken tussen gezeur en conflict over dingen die ik of hij belangrijk vinden. En ja, soms leven we een maandje langs elkaar heen, omdat de een of de ander iets aan zijn of haar hoofd heeft. En dan trek je gewoon even aan trui of jasje. Aan de contactgestoorde mannen en verkilde vrouwen: Er zijn best veel mooie Nederlandse vrouwen. De nederlandse vrouw houdt wel van onafhankelijkheid, geeft zich niet gauw bloot, kan behoorlijk arrogant overkomen tot het moment dat je haar aanspreekt en zij eigenlijk best een beetje onzeker is en zich verschuilt achter haar arrogante pokerface.

De nederlandse vrouw komt bij mij vaak als heel correct over en stijfjes. T mag wel iets losser en temperamentvoller!!!! De Nederlandse vrouw is: Vooral niet gecharmeerd van mannen die oppervlakkig zijn en alle vrouwen uit een land over een kam te scheren.

Vandaar waarschijnlijk de grote hoeveelheid gefrustreerde reacties van mannen. Een nederlandse vrouw, weet geeneens wat een vrouw is, en snapt niet wat een echte kerel is. De Nederlandse vrouw is zelfingenomen en egoïstisch en houdt zich alleen bezig met haar eigen wereldje. Sommige vrouwen zeggen wel eens dat de man geen idee heeft wat een vrouw belangrijk vindt, maar in principe hebben de meeste vrouwen ook geen idee wat een man wilt. Je moet voor de nieuwsgierigheid maar eens een dating-site bekijken en dan valt je mond open van verbazing over eisen die ze stellen.

Bijna alle dames willen een man met een: Het is allemaal zo berekend en koud? Na het lezen van bovenstaande reacties begrijp ik iets niet.

Ik wil een man die mij op waarde weet te schatten en van mij houd. Die samen met mij de uitdaging aan wil gaan. En die met mij samen wat van hetleven wil maken. Ik zit niet op een ongeinteresseerde mid life crisis type te wachten met hbo en een dure lease bak.

Ik wil een autochtone hollandse man die van mij houd, die mij respecteert, eerlijk is en oprecht, die graag een knuffel krijgt en weggeeft. Helaas is deze autochtone vrouwelijke single hem nog niet tegen gekomen. Qua elegantie valt er ook nog een hoop bij te spijkeren, het lijkt wel hoe noordelijker hoe harkeriger.

Wel eens goed om je heen gekeken op een gemiddelde dansvloer hier? Ze weten vaak wel precies wat ze denken te willen. Vaak blijken ze leuker te zijn als je ze een beetje leert kennen. Kortom goeie redenen om vrijgezel te blijven, met het open grens beleid is er altijd hoop op wat frisse input van wat meer natuurlijke dames, die van hun eigen vrouwelijkheid uitgaan, en niet dat onzekere op de ander gerichte gedoe.

Aan al die cynische negatieve mannen hier dat is nu net de reden dat zoveel vrouwen dus alleen blijven en jullie daardoor single! Denk daar maar eens over na. Jullie hebben een eisenpakket van hier tot Tokio waar de Nederlandse vrouw aan moet voldoen. Maar aan ieder mens mankeert wel wat dus ook aan de Nederlandse man. En helaas is dat realiteitszin. Leg de lat wat lager accepteer elkaar met schoonheidsfoutjes en gebreken en dan komt het met een relatie met de Nederlandse vrouw wel goed!

Oh heren jullie zijn: Misschien is dat wel ook de reden dat vrouwen voor veel oudere mannen gaan! Die willen wel moeite doen voor de Nederlandse vrouw. Heren succes met jullie negatieve kijk op de Nederlandse vrouw nu maar hopen dat je er ooit een krijgt. Niet veel Nederlandse vrouwen kunnen dat. Een vrouw hoeft maar heel weinig te doen om dat op gang te brengen en er een klein beetje voor open te staan. Kleding en uiterlijk geven veel signalen, als je die ook maar gebruikt.

En geloof me, ook dikke vrouwen, magere vrouwen kunnen waanzinnig boeiend zijn als ze zich zelfbewust kleden, verzorgen en eens lief lachen en vooral, iets te vertellen hebben. Ik ken een hoop boeiende en buitengewoon aantrekkelijke nederlandse vrouwen, maar de dans van verleiden kunnen bijvoorbeeld zuid-europese vrouwen echt veel beter. Nederlandse vrouwen lijken soms wel erg bang, maar dat gezegd hebbende: Nederlandse vrouwen staan open maar niet voor iedere Nederlandse man, en dat willen mannen niet accepteren!

Als ik aandacht geeft aan een man ik ben volslank, kleed me leuke en netjes, heb een goede babbel, naturelle make up ect ect denken de meeste mannen: Ha, leuk dit gat ga ik vanavond vullen sorry voor platte uitdrukking maar dit voelt een vrouw feilloos aan en trekt zich terug tenzij ze acuut seks nodig heeft en na een nacht is het voor jullie over en uit.

Jullie worden dan niet gezien als een goede partner op alle vlak voor de toekomst. Jullie kans is verkeken. En dan zijn de meeste Nederlandse mannen boos en dan krijg je meest bovenstaande haatdragende reacties op de Nederlandse vrouw, terwijl jullie hier zelf debet aan zijn. Trouwens als je je uitweg zoekt bij een buitenlandse vrouw zegt dat iets over jouw als Nederlandse man. Zou niet met haar willen ruilen. Ben trots om een Nederlandse vrije vrouw te zijn, en dat zal altijd zo blijven.

Niemand pakt mij en andere Nederlandse vrouwen dit ook af! Weet je hoe vrouwen dit vertalen? Oh, de Nederlandse man heeft een slavinntje nodig die op zijn mama lijkt met extra optie seks. Daarin tegen hebben deze mannen macht over deze buitenlandse vrouwen vanwege geld en verblijfsvergunning.

Over buitenlandse vrouwen die al hier wonen die zoeken alleen een Nederlandse man voor de poen en houden er een buitenman van eigen nationaliteit op na. En jullie maar geloven dat deze vrouwen jullie toegewijd zijn.

Maar goed kies er maar lekker voor. De Nederlandse vrouw wil deze mannen dan ook niet. Ik ben niet bang voor de Nederlandse man zou niet weten waarom. En er zijn heel veel Nederlandse vrouwen die het verleiden heel goed kunnen en lekker kunnen dansen. Waarschijnlijk komen de mannen niet op de juiste plaatsen om de juiste Nederlandse vrouwen te ontmoeten, want ja wat de Nederlandse man niet kent dat vreet hij niet. Mijn conclusie aan de Nederlandse man kijk eens buiten je comfort zone, denk niet alleen met je jonge heer en wees een galant tegen een vrouw en je zal zien dat zij open gaat staan voor jou.

En praten over geld, exen, seks en je mama is een afknapper op een date. Dus mannen doe met deze info je voordeel we zijn echt niet zo moeilijk als jullie denken en de pers soms suggereert. Vrouwen geven wel degelijk flirt signalen aan mannen die ze leuk vinden, maar de meeste mannen zien die non verbale signalen niet eens. En inderdaad als we mannen niet leuk vinden en geen aandacht van de persoon ik kwestie willen dan laten we ze dat duidelijk merken.

Jullie doen precies het zelfde! Ik moet niets van allochtonen mannen hebben en een nee accepteren ze niet dus dan maar heel duidelijk non verbaal laten merken dat je die man niet ziet zitten. Als je niet wil luisteren naar het antwoord van een vrouw dan maar voelen. Wat je zaait zal je oogsten. Het is maar hoe je ernaar kijkt want mannen vinden niets belangrijker dan een vrouw veroveren, niets is zo geil als de bevestiging krijgen dat je als man een vrouw helemaal gek kan maken.

Volgens mij en ik ben geen vrouw dus geen expert vinden vrouwen niets geiler dan een man die haar volledig op een voetstuk zet, die alles zouden doen om haar te veroveren en te koesteren….

Het is maar hoe je ernaar kijkt want ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat seks echt een leuke bezigheid kan zijn, ofschoon je gelijk hebt als je zegt dat het gaten vullen is… als je het zo bekijkt lijkt het mij ook niet echt smakelijk….

Sja, je zult wel gelijk hebben dat sommige mensen gewoon geen zin hebben in een bepaalde ander, maar ging het nu niet juist om wat er niet werkt als je wel zin hebt in die ander? Er zijn hele leuke nl. Ik denk dat als je als vrouw vindt dat je niet voldoende respect of liefde of aandacht krijgt, je daar best wat aan kan doen. Ik zie genoeg vrouwen waarvan ik denk dat ze eigenlijk heel leuk zijn, maar zo ontzettend hard to get spelen dat ze eigenlijk niet meer meespelen.

En dat vind ik toch echt wel jammer, want een paar hakjes onder een mooi jurkje en vooral een gulle glimlach en mannen klimmen in de hoogste boom… en ga me nou niet vertellen dat alle vrouwen in nl zo zijn, want er zitten een hoop lelijke chagrijnen bij. Zelfs in Engeland en Duitsland is dat nog beter…. Jij maakt het tot aannames en hier gaat het dus al fout. Ja, communicatie is een moeilijk ding. Als de man niet begrijpt wat de vrouw zegt vraag het dan.

Het voorkomt een hoop problemen tussen man en vrouw. Ja, het is leuk om verovert te worden. Maar als het meerdere keren per dag geprobeerd word ben je er ook als vrouw wel eens klaar mee. Want elke man denkt kans te maken en gaat er voor en dat mag.

Maar dat betekend ook kans op een blauwtje lopen, ja ik loop ook wel eens een blauwtje.