Sex duinen seksstandjes

sex duinen seksstandjes

Laat je opzwepen door de muziek en zoek het meest verdekte plekje of donkere hoek die je kunt vinden. Helemaal achterin de bus heb je geen last van nieuwsgierige oogjes in je rug en kun jij heerlijk gepijpt worden of haar vingeren. Romantisch onder de sterrenhemel in een tentje of luie tuinstoel. De buren slapen tenslotte, toch? Het klinkt een beetje fout, maar seks in een steegje kan heerlijk zijn. En vaak makkelijker dan je denkt.

Doodlopende of donkere steegjes heb je namelijk overal. Ook de hal van een flat of appartement kan supersexy zijn. Sommige pashokjes lijken wel gemaakt voor seks.

Als je iets wil passen is het bloedirritant als je van buiten niet kan zien of hij bezet is, maar voor seks is dit perfect. Zit je vaak nog als enige laat op kantoor of heb je de sleutel van je werk? Probeer dan eens een vluggertje op je bureau.

Het risico dat je ontdekt wordt is heel hoog, maar de opwinding van seks in de buitenlucht is dat wel waard. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Je kan een romantische vrijpartij van maken op een wit verlaten strand of juist een woest vluggertje, staand in de zee terwijl iedereen je kan zien. Misschien niet de schoonste optie, maar wel een geile. En je hebt genoeg tijd tijdens het eten om haar op te geilen, alvast met haar te spelen en nat te maken. In het zwembad heb je toch al weinig aan dus waarom niet even voelen.

Helemaal ervoor gaan kun je in de Jacuzzi of turks stoombad. Niemand die iets doorheeft. Wist je dat je in Nederland veel meren, plassen en sloten hebt waar je met een klein bootje doorheen kan varen? Ideaal om even flink van bil te gaan. En de grachten van Amsterdam zijn wellicht niet de beste optie, maar ook in de stad heb je minder toeristische plekken en beschutte bruggen waar niemand je ziet en je toch lekker buiten seks kunt hebben.

Een beetje een reuzenrad doet er toch wel 20 minuten over. Genoeg tijd om haar nat te hebben voordat jullie boven zijn. Twee kontjes hoog, dat is hoe hoog het gras moet zijn en zodat niemand die jullie stoort tijdens een stomende sekspartij.

Niet de wc, want die is echt veel te klein, maar onder een dekentje tijdens een nachtvlucht is net zo leuker en misschien wel spannender. Welcome to the Mile High Club! Impulsief van bil gaan kan alleen als je van tevoren al een locatie in de buurt weet. Uren zoeken naar het perfecte steegje brengt namelijk best een domper op de geile beurt waar je eigenlijk op zit te wachten.

Buitenseks is niet ideaal voor een uren durende sekspartij. Er is geen tijd om elkaar eerst uitgebreid klaar te vingeren, beffen of te pijpen.

Helemaal overslaan is ook niet nodig, maar een vluggertje kan prima bij buitenseks. Als het normaal veel tijd kost om haar klaar te laten komen met beffen kan je dat best overslaan.

Wil je toch missionaris standje? Neem dan iets mee om op te liggen. Een dekentje of je jas bijvoorbeeld. Ook handig als je weg moet duiken of iets af wilt dekken. Bewaar oerkreten voor pret binnenshuis of als je ECHT alleen bent. Het laatste wat je wil is dat iemand denkt dat er een gewond dier in het weiland ligt. Ook al lig je goed verscholen achter de bosjes, met een rood shirt aan val je toch best op. Een fel gekleurd shirt schreeuwt om aandacht. Op je hondjes is ook een handig standje voor buiten.

Heb je meteen geen last van schurende zandkorrels waar je ze niet wil hebben. Zelf een seksfilmpje maken is leuk voor je privé collectie, maar wippend op het internet staan kan niet door iedereen gewaardeerd worden. Privacy is een must. Kijk dus minimaal een keer goed om je heen voordat je uit de kleren gaat. En wordt je toch gestoord op het moment suprême, dan kun je makkelijk je broek ophijsen en weglopen.

Hoe meer opgewonden ze is, hoe harder ze klaarkomt en hoe verliefder ze op je wordt. Daarna komt de seks. Het belangrijkst van dit alles en vooral van buitenseks is dat je haar snel opgewonden kan maken en klaar laat komen. Het bestaat uit twee stappen en zorgt ervoor dat een vrouw niet alleen snel klaarkomt, maar na afloop ook niets en niemand anders dan jou wil. Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het gratis en privé naar je toe in je inbox:.

Zodra de voorbijgangers vertrokken zijn, kun je gewoon weer beginnen met de seks, zonder je weer helemaal uit te hoeven kleden. Seks op het strand spreekt bij veel mensen dus erg tot de verbeelding, maar er zijn weinig mensen die eraan denken dat je ook seks kan hebben in de zee.

Als je dit doet op een plek waar niet al te veel mensen aan het zwemmen zijn, hoeft niemand door te hebben wat jullie onderwater allemaal aan het doen zijn. Bij zout water zoals in de zee is dit effect nog sterker. Bij seks komt sowieso al een hoop nattigheid kijken, dus waarom zou je niet meteen de zee in gaan?

Je kent nu enkele tips voor het hebben van seks, die je ongetwijfeld zullen gaan helpen om al te veel gedoe te vermijden. Hiermee ben je er echter nog niet. Niet alle standjes zijn per se even makkelijk uit te voeren op het strand, terwijl andere standjes er juist weer uitermate geschikt voor zijn.

Het is dus zinvol om het verschil hiertussen te weten. Daarom zal ik nog even enkele standjes uitlichten die het altijd goed doen op het strand. De volgende standjes zal ik even kort bespreken:. De naam van dit standje spreekt eigenlijk al wel voor zich: Dit kan echter op verschillende manieren.

Hier kun je zelf een keuze in maken afhankelijk van wat jullie fijn vinden. Een voordeel van dit standje is dat je het makkelijk met een groot aantal kleren aan nog kan doen. Als de vrouw een strandjurk draagt die je een beetje optilt, kun je vanuit de meeste hoeken niet eens echt zien wat jullie aan het doen zijn.

Ook heb je in deze positie geen last van zand , omdat je voeten de enige lichaamsdelen zijn die de zanderige grond aanraken. Een nadeel is dat je al snel vrij zichtbaar bent voor eventuele pottenkijkers als je rechtop staat, al hoeft dit geen probleem te zijn als je een rustig plekje in de duinen weet te vinden, of als je bijvoorbeeld in de zee seks hebt. Verder is dit een lastig standje voor koppels die erg verschillen in lengte. Bij deze positie gaat de man in kleermakerszit zitten, of anders met zijn benen voor hem uit gestrekt.

De vrouw gaat met één been aan elke kant van de man op zijn schoot zitten, en laat zich als het ware op zijn penis zakken. Vervolgens gaat ze op en neer alsof ze de man een lapdance geeft. De man kan haar bij haar middel pakken om haar te ondersteunen, of zij kan haar armen om zijn nek heen slaan. Ook bij dit standje zul je weinig last hebben van zand, omdat jullie genitaliën ver genoeg boven de grond zitten om er in principe niet mee te maken te hoeven hebben. Bovendien wordt dit standje vaak als romantisch gezien, wat bijdraagt aan de al romantische sfeer op het strand.

Daarnaast kan een strandjurk in dit standje ook een hoop verbergen voor eventuele nieuwsgierige strandgangers. Verder is dit een standje dat de vrouw de controle geeft over de diepte, de snelheid en voor een groot deel de hoek van de penetratie. Hierbij gaat de vrouw op haar handen en knieën zitten, en knielt de man achter haar.

Vervolgens gaat hij vanuit die positie bij haar naar binnen. Tijdens het stoten heeft de man de handen vrij om bijvoorbeeld aan de clitoris of de tepels van de vrouw te zitten.

Verder is dit een standje waarbij, in tegenstelling tot bij de lapdance, de man degene is die de controle heeft. Of jij graag degene bent die het meest dominant is, kan je dus laten meespelen in je keuze voor een standje.

Nu je gewapend bent met de kennis uit dit artikel, staat niets je meer in de weg om een keer een fijn potje seks op het strand te proberen te hebben. Je zal geen last hebben van zaken als zand en andere strandgangers, en je zal optimaal van elkaar kunnen genieten in deze spannende en romantische setting. Seks is vooral leuk als er niet te veel geregel en moeilijkheden bij komen kijken, en met deze tips zal je al die moeilijkheden makkelijk kunnen vermijden. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Houd mij op de hoogte van deze discussie via e-mail. Seks Op het Strand: Neem een strandlaken mee Doe het niet te dicht bij de zee Zoek een enigszins beschutte plek Wacht tot het donker is Kleed je niet helemaal uit Probeer het eens onderwater. Maak jij onnodige fouten in bed? Staand De lapdance Doggy style. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven: Misschien vind je dit ook leuk: In hun ebook De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Sex met volslanke vrouw thuisontvangst haarlem

Hoewel je zeker foods kunt gebruiken om je nachtelijke avonturen leuker te maken is dat niet waar we nu op doelen. Terwijl hij over jou heen knielt, sla jij een been om zijn middel, terwijl je andere been onder zijn billen blijft liggen. Deze zijwaartse ervaring zal je een heel nieuw gevoel geven. Eigenlijk ga je met jullie gezichten naar elkaar op hem zitten en buig je jouw benen naast zijn lichaam. Aangezien jullie nu beiden de beweging kunnen inzetten kun je het ritme zo gek maken als je zelf wilt.

Je gaat nu alleen niet beide op je zij liggen, maar jij legt je rug plat op de grond. Je partner brengt zijn lichaam in een graden hoek tussen jouw benen. Hij heeft nu de teugels in handen en wordt daarvoor beloond met een goed uitzicht op jouw lichaam. Laat de koude titel je niet van de wijs brengen — dit standje krijgt iedereen opgewarmd. In de basis is het de missionarispositie, maar met een twist. Liggen jullie eenmaal, pak dan zijn billen vast om zijn bewegingen te coördineren.

Begin met de Neerwaartse Hond yogapositie en laat hem jouw benen vasthouden, zodat je die vervolgens om zijn middel kunt slaan. Je kunt dit standje misschien geen uren volhouden, maar de paar minuten dat het wel lukt zijn het zeker waard. Hoewel je hier een fitnessbal voor nodig hebt, kun je het toch beter maar niet uitproberen in de sportschool.

In de basis is het de Reverse Cowgirl, maar door de opwaartse kracht van de bal wordt het geheel net iets spannender en intenser. Perfect uitzicht voor jullie allebei, en fijn bijkomstig feit: Je huis gezonder maken? Zo doe je dat. Dat blijkt onlangs uit een online enquête van drogisterijketen Kruidvat.

En op vakantie durft de Vlamingen ook wel nieuwe dingen proberen. Seks in het openbaar bijvoorbeeld. Vergeet in het heetst van de strijd niet dat veilig vrijen ook op vakantie een must is Zeker voor wie zich laat verleiden door een knappe ober of een mysterieuze inboorling. Wie heeft er nog niet gedroomd over een vrijpartij op het strand? Een zwoele avond onder een schitterende sterrenhemel doet bij veel mensen de hormonen op hol slaan. Zand durft echter nogal vaak de spelbreker te zijn bij strandseks.

Zelfs met een handdoek of strandlaken kruipt zand overal en vooral waar het niet moet kruipen. Wie overdag behoefte voelt om het beest met twee ruggen te imiteren, zoekt bij voorkeur de duinen of een totaal verlaten stukje strand op.

Seks op naaktstranden wordt niet gedoogd. In vrijwel alle gevallen wordt de politie erbij gehaald. Een zwembad of de zee zijn comfortabeler en veiliger alternatieven. Niet alleen ben je in het water een stuk lichter, het belangrijkste deel van de actie zal zich normaal gezien ook onder water afspelen. Mits enige oefening slaagt u er misschien zelfs in een nummertje te maken zonder dat iemand van de andere aanwezigen beseft wat er aan de hand is.

Als de redder echter blijft fluiten of als u het gevoel heeft bekeken te worden, maakt u best een einde aan de stoeipartij. Glijmiddel op siliconenbasis is wel waterproof.

Besef ook dat water van een waterval stenen kan bevatten. Seks in modderig of vies water valt om hygiënische redenen af te raden. Minder openbaar en daardoor ook populairder dan het strand.

Toch heeft ook de auto zijn beperkingen. Koppels die graag hun kennis van de Kamasutra etaleren, krijgen zonder twijfel af te rekenen met een beperkte bewegingsvrijheid. Een opgeruimde achterbank én neerklapbare zetels kunen soelaas bieden, net als de motorkap. Wie toch de achterbank opzoekt, zet de voorzetels best ook zover mogelijk vooruit. Wie beschikt over een bestelwagen of een pickup met laadbak kan uiteraard ten volle gebruik maken van de extra ruimte. Op  Car Sex Positions   vindt u alvast een aantal tips.

Seks achter het stuur is levensgevaarlijk. Stop onmiddellijk met rijden als de 'goesting' te groot wordt. Vermijd ook drukke plaatsen en zoek bij voorkeur een rustig plekje waar de stoeipartij ook buiten de auto kan verder gezet worden.

Vergeet overigens ook niet de handrem op te zetten. En draai de vensters een beetje open. Dat voorkomt aangedampte ruiten. In de meeste gevallen de veiligste manier voor een nummertje in blote lucht.

Kort of lang gras maakt niet uit. Maar de geur van vers een vers afgereden grasveld kan wel een extra dimensie geven.

Let wel op voor een eventuele inkijk van de buren. Hard roepen of kreunen tijdens de seks kan de buren of de buurt uit hun slaap houden. Zorg ervoor dat je geen slapende honden wakker maakt. Als de volgende ochtend bij de bakker het gesprek opeens stilvalt wanneer jij binnenkomt, heeft één van de buren wellicht toch een glimp of kreun opgevangen. Maak eventueel ook gebruik van het zwembad, de trampoline of de tuinsproeier.

Na een zwoele zomerdag kan ook een zomerse plensbui een aangename biotoop zijn om de oudste choreografie ter wereld in de praktijk te brengen.sex duinen seksstandjes

Laat je opzwepen door de muziek en zoek het meest verdekte plekje of donkere hoek die je kunt vinden. Helemaal achterin de bus heb je geen last van nieuwsgierige oogjes in je rug en kun jij heerlijk gepijpt worden of haar vingeren.

Romantisch onder de sterrenhemel in een tentje of luie tuinstoel. De buren slapen tenslotte, toch? Het klinkt een beetje fout, maar seks in een steegje kan heerlijk zijn. En vaak makkelijker dan je denkt. Doodlopende of donkere steegjes heb je namelijk overal. Ook de hal van een flat of appartement kan supersexy zijn. Sommige pashokjes lijken wel gemaakt voor seks. Als je iets wil passen is het bloedirritant als je van buiten niet kan zien of hij bezet is, maar voor seks is dit perfect.

Zit je vaak nog als enige laat op kantoor of heb je de sleutel van je werk? Probeer dan eens een vluggertje op je bureau. Het risico dat je ontdekt wordt is heel hoog, maar de opwinding van seks in de buitenlucht is dat wel waard. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Je kan een romantische vrijpartij van maken op een wit verlaten strand of juist een woest vluggertje, staand in de zee terwijl iedereen je kan zien. Misschien niet de schoonste optie, maar wel een geile.

En je hebt genoeg tijd tijdens het eten om haar op te geilen, alvast met haar te spelen en nat te maken. In het zwembad heb je toch al weinig aan dus waarom niet even voelen.

Helemaal ervoor gaan kun je in de Jacuzzi of turks stoombad. Niemand die iets doorheeft. Wist je dat je in Nederland veel meren, plassen en sloten hebt waar je met een klein bootje doorheen kan varen?

Ideaal om even flink van bil te gaan. En de grachten van Amsterdam zijn wellicht niet de beste optie, maar ook in de stad heb je minder toeristische plekken en beschutte bruggen waar niemand je ziet en je toch lekker buiten seks kunt hebben.

Een beetje een reuzenrad doet er toch wel 20 minuten over. Genoeg tijd om haar nat te hebben voordat jullie boven zijn. Twee kontjes hoog, dat is hoe hoog het gras moet zijn en zodat niemand die jullie stoort tijdens een stomende sekspartij.

Niet de wc, want die is echt veel te klein, maar onder een dekentje tijdens een nachtvlucht is net zo leuker en misschien wel spannender. Welcome to the Mile High Club! Impulsief van bil gaan kan alleen als je van tevoren al een locatie in de buurt weet.

Uren zoeken naar het perfecte steegje brengt namelijk best een domper op de geile beurt waar je eigenlijk op zit te wachten. Buitenseks is niet ideaal voor een uren durende sekspartij. Er is geen tijd om elkaar eerst uitgebreid klaar te vingeren, beffen of te pijpen. Helemaal overslaan is ook niet nodig, maar een vluggertje kan prima bij buitenseks.

Als het normaal veel tijd kost om haar klaar te laten komen met beffen kan je dat best overslaan. Wil je toch missionaris standje? Neem dan iets mee om op te liggen. Een dekentje of je jas bijvoorbeeld. Ook handig als je weg moet duiken of iets af wilt dekken. Bewaar oerkreten voor pret binnenshuis of als je ECHT alleen bent. Het laatste wat je wil is dat iemand denkt dat er een gewond dier in het weiland ligt.

Ook al lig je goed verscholen achter de bosjes, met een rood shirt aan val je toch best op. Een fel gekleurd shirt schreeuwt om aandacht. Op je hondjes is ook een handig standje voor buiten. Heb je meteen geen last van schurende zandkorrels waar je ze niet wil hebben. Zelf een seksfilmpje maken is leuk voor je privé collectie, maar wippend op het internet staan kan niet door iedereen gewaardeerd worden.

Privacy is een must. Kijk dus minimaal een keer goed om je heen voordat je uit de kleren gaat. En wordt je toch gestoord op het moment suprême, dan kun je makkelijk je broek ophijsen en weglopen.

Hoe meer opgewonden ze is, hoe harder ze klaarkomt en hoe verliefder ze op je wordt. Daarna komt de seks. Het belangrijkst van dit alles en vooral van buitenseks is dat je haar snel opgewonden kan maken en klaar laat komen.

Het bestaat uit twee stappen en zorgt ervoor dat een vrouw niet alleen snel klaarkomt, maar na afloop ook niets en niemand anders dan jou wil. Klik op de afbeelding hieronder, vul je e-mailadres in en dan stuur ik het gratis en privé naar je toe in je inbox:. Zodra de voorbijgangers vertrokken zijn, kun je gewoon weer beginnen met de seks, zonder je weer helemaal uit te hoeven kleden.

Seks op het strand spreekt bij veel mensen dus erg tot de verbeelding, maar er zijn weinig mensen die eraan denken dat je ook seks kan hebben in de zee. Als je dit doet op een plek waar niet al te veel mensen aan het zwemmen zijn, hoeft niemand door te hebben wat jullie onderwater allemaal aan het doen zijn. Bij zout water zoals in de zee is dit effect nog sterker.

Bij seks komt sowieso al een hoop nattigheid kijken, dus waarom zou je niet meteen de zee in gaan? Je kent nu enkele tips voor het hebben van seks, die je ongetwijfeld zullen gaan helpen om al te veel gedoe te vermijden.

Hiermee ben je er echter nog niet. Niet alle standjes zijn per se even makkelijk uit te voeren op het strand, terwijl andere standjes er juist weer uitermate geschikt voor zijn. Het is dus zinvol om het verschil hiertussen te weten. Daarom zal ik nog even enkele standjes uitlichten die het altijd goed doen op het strand. De volgende standjes zal ik even kort bespreken:. De naam van dit standje spreekt eigenlijk al wel voor zich: Dit kan echter op verschillende manieren. Hier kun je zelf een keuze in maken afhankelijk van wat jullie fijn vinden.

Een voordeel van dit standje is dat je het makkelijk met een groot aantal kleren aan nog kan doen. Als de vrouw een strandjurk draagt die je een beetje optilt, kun je vanuit de meeste hoeken niet eens echt zien wat jullie aan het doen zijn.

Ook heb je in deze positie geen last van zand , omdat je voeten de enige lichaamsdelen zijn die de zanderige grond aanraken. Een nadeel is dat je al snel vrij zichtbaar bent voor eventuele pottenkijkers als je rechtop staat, al hoeft dit geen probleem te zijn als je een rustig plekje in de duinen weet te vinden, of als je bijvoorbeeld in de zee seks hebt. Verder is dit een lastig standje voor koppels die erg verschillen in lengte. Bij deze positie gaat de man in kleermakerszit zitten, of anders met zijn benen voor hem uit gestrekt.

De vrouw gaat met één been aan elke kant van de man op zijn schoot zitten, en laat zich als het ware op zijn penis zakken. Vervolgens gaat ze op en neer alsof ze de man een lapdance geeft. De man kan haar bij haar middel pakken om haar te ondersteunen, of zij kan haar armen om zijn nek heen slaan.

Ook bij dit standje zul je weinig last hebben van zand, omdat jullie genitaliën ver genoeg boven de grond zitten om er in principe niet mee te maken te hoeven hebben. Bovendien wordt dit standje vaak als romantisch gezien, wat bijdraagt aan de al romantische sfeer op het strand. Daarnaast kan een strandjurk in dit standje ook een hoop verbergen voor eventuele nieuwsgierige strandgangers.

Verder is dit een standje dat de vrouw de controle geeft over de diepte, de snelheid en voor een groot deel de hoek van de penetratie. Hierbij gaat de vrouw op haar handen en knieën zitten, en knielt de man achter haar. Vervolgens gaat hij vanuit die positie bij haar naar binnen. Tijdens het stoten heeft de man de handen vrij om bijvoorbeeld aan de clitoris of de tepels van de vrouw te zitten.

Verder is dit een standje waarbij, in tegenstelling tot bij de lapdance, de man degene is die de controle heeft. Of jij graag degene bent die het meest dominant is, kan je dus laten meespelen in je keuze voor een standje. Nu je gewapend bent met de kennis uit dit artikel, staat niets je meer in de weg om een keer een fijn potje seks op het strand te proberen te hebben.

Je zal geen last hebben van zaken als zand en andere strandgangers, en je zal optimaal van elkaar kunnen genieten in deze spannende en romantische setting.

Seks is vooral leuk als er niet te veel geregel en moeilijkheden bij komen kijken, en met deze tips zal je al die moeilijkheden makkelijk kunnen vermijden. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Houd mij op de hoogte van deze discussie via e-mail. Seks Op het Strand: Neem een strandlaken mee Doe het niet te dicht bij de zee Zoek een enigszins beschutte plek Wacht tot het donker is Kleed je niet helemaal uit Probeer het eens onderwater. Maak jij onnodige fouten in bed?

Staand De lapdance Doggy style. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video! Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven: Misschien vind je dit ook leuk: In hun ebook De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.Je wil haar ter plekke nemen. Want als een vrouw zich begeert voelt durft ze meer. Je kan haar harder nemen en zij kan er meer van genieten. Reken maar dat ze vaker met je de bosjes in wil duiken. Daarbij kan een beetje afwisseling in omgeving jullie seksleven een boost geven.

Afwisseling en variatie zijn dingen die vrouwen graag willen in bed. Iets doen wat eigenlijk niet mag en je loopt ook nog de kans dat je betrapt wordt. Niet elke vrouw durft dat. Elke vrouw heeft seks fantasieën. Vrouwen raken het snelst opgewonden van hun eigen fantasie. De kans dat je haar in het openbaar mag neuken is veel groter als ze supergeil is.

Zodra die fantasie in haar hoofd zit staat ze al meer open om echt seks in het openbaar met je te hebben. De volgende stap is om jouw of haar huis minder privé te maken.

Dan kan ze alvast wennen en voelen hoe spannend het kan zijn. De nummer 1 plek voor buitenseks is in de auto. Dit is nog enigszins veilig, zeker als je getinte ramen hebt. Of als je ze zelf laat beslaan. Je kan overal naartoe rijden en seksen zonder te haasten.

Ze kan jou pijpen terwijl je aan het rijden bent, bovenop je zitten in de auto tip voor de winter of als het een warme dag is neem je haar tegen de auto aan of op de motorkap. Hulde aan de festivals! Daar zijn verbazingwekkend vaak beschutte plekjes te vinden. Laat je opzwepen door de muziek en zoek het meest verdekte plekje of donkere hoek die je kunt vinden. Helemaal achterin de bus heb je geen last van nieuwsgierige oogjes in je rug en kun jij heerlijk gepijpt worden of haar vingeren.

Romantisch onder de sterrenhemel in een tentje of luie tuinstoel. De buren slapen tenslotte, toch? Het klinkt een beetje fout, maar seks in een steegje kan heerlijk zijn. En vaak makkelijker dan je denkt. Doodlopende of donkere steegjes heb je namelijk overal.

Ook de hal van een flat of appartement kan supersexy zijn. Sommige pashokjes lijken wel gemaakt voor seks. Als je iets wil passen is het bloedirritant als je van buiten niet kan zien of hij bezet is, maar voor seks is dit perfect. Zit je vaak nog als enige laat op kantoor of heb je de sleutel van je werk? Probeer dan eens een vluggertje op je bureau. Het risico dat je ontdekt wordt is heel hoog, maar de opwinding van seks in de buitenlucht is dat wel waard.

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Je kan een romantische vrijpartij van maken op een wit verlaten strand of juist een woest vluggertje, staand in de zee terwijl iedereen je kan zien. Misschien niet de schoonste optie, maar wel een geile. En je hebt genoeg tijd tijdens het eten om haar op te geilen, alvast met haar te spelen en nat te maken. In het zwembad heb je toch al weinig aan dus waarom niet even voelen. Helemaal ervoor gaan kun je in de Jacuzzi of turks stoombad.

Niemand die iets doorheeft. Wist je dat je in Nederland veel meren, plassen en sloten hebt waar je met een klein bootje doorheen kan varen? Ideaal om even flink van bil te gaan. En de grachten van Amsterdam zijn wellicht niet de beste optie, maar ook in de stad heb je minder toeristische plekken en beschutte bruggen waar niemand je ziet en je toch lekker buiten seks kunt hebben.

Een beetje een reuzenrad doet er toch wel 20 minuten over. Genoeg tijd om haar nat te hebben voordat jullie boven zijn.

Twee kontjes hoog, dat is hoe hoog het gras moet zijn en zodat niemand die jullie stoort tijdens een stomende sekspartij. Niet de wc, want die is echt veel te klein, maar onder een dekentje tijdens een nachtvlucht is net zo leuker en misschien wel spannender.

Welcome to the Mile High Club! Impulsief van bil gaan kan alleen als je van tevoren al een locatie in de buurt weet. Uren zoeken naar het perfecte steegje brengt namelijk best een domper op de geile beurt waar je eigenlijk op zit te wachten. Buitenseks is niet ideaal voor een uren durende sekspartij. Er is geen tijd om elkaar eerst uitgebreid klaar te vingeren, beffen of te pijpen. De zee mag dan romantisch zijn, een koud stroompje water tussen je billen is dat absoluut niet.

Zorg dus dat je niet te dicht bij de zee ligt, dan bespaar je jezelf dit soort ongemakkelijke onderbrekingen. Overigens is het zand ook veel zachter als je wat verder van de zee af gaat, dus dat zal ook een stukje comfortabeler zijn tijdens de seks. Misschien is het voor jou en je partner wel onderdeel van de spanning dat je elk moment betrapt kan worden. Dan weet je namelijk wel zeker dat mensen je zullen vinden, en die mensen kunnen ook keurige ouderen of gezinnen met kleine kinderen zijn.

De mogelijkheid om betrapt te worden mag dan opwindend zijn, maar dat gevoel trekt snel weg als een tienjarig jongetje jullie staat aan te staren. Om te voorkomen dat dit soort mensen je betrappen, kun je dus maar beter een iets beschutte plek uitkiezen. Als je op het strand waar je je bevindt de duinen in kan, dan is dat de ideale plek om wat beschutter seks te kunnen hebben.

Let wel op dat je niet bij het lange helmgras in de buurt gaat zitten, want dat kan vervelend prikken als je er tegenaan komt. Als je het een beetje spannender wil houden, kun je kijken of er een zandheuvel is waarachter je kan gaan liggen, of een plek met ongebruikte strandstoelen waartussen je niet zo zal opvallen. Op dat soort plekken is er nog wel een kans dat mensen je betrappen, maar de kans is wat minder groot dan wanneer je gewoon op het strand bezig gaat.

Daarom kan het slim zijn om even te wachten tot het donker is, want dan is de kans dat je wordt betrapt een stuk minder groot. Seks in het openbaar is in beginsel strafbaar, dus alleen dat is al een goede reden om niet gevonden te willen worden.

Zorg wel dat je niet te ver het strand op of de duinen in loopt, tenzij je het strand heel goed kent. In het donker herken jij zelf ook minder, en je wil natuurlijk niet de weg kwijtraken, niet meer weten waar je vandaan komt, en vervolgens een uur lang op zoek moeten naar je auto. Ook deze tip heeft te maken met het eventuele gevaar om betrapt te worden. Als je iemand hoort aankomen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weg kunnen zijn of normaal kunnen overkomen.

Als je volledig naakt bent, zul je echter waarschijnlijk nog ontkleed zijn als de eventuele voorbijgangers je bereikt hebben, of zul je helemaal naakt weg moeten rennen. Een tip van mij is daarom om je niet helemaal uit te kleden. Als vrouw kun je makkelijk een strandjurk aanhouden tijdens de seks, zodat je het voor de buitenwereld kan laten lijken alsof je al die tijd gewoon aangekleed was.

Een man kan zijn zwembroek op zijn enkels houden, maar aangezien een zwembroek makkelijk aan en uit te trekken is, kun je ook gewoon zorgen dat hij binnen handbereik ligt.

Op die manier kun je jezelf als je iemand hoort aankomen heel snel weer aankleden , en lijkt het voor hen net alsof jullie gewoon een onschuldig stelletje zijn dat op het strand ligt te zonnen. Zodra de voorbijgangers vertrokken zijn, kun je gewoon weer beginnen met de seks, zonder je weer helemaal uit te hoeven kleden.

Seks op het strand spreekt bij veel mensen dus erg tot de verbeelding, maar er zijn weinig mensen die eraan denken dat je ook seks kan hebben in de zee. Als je dit doet op een plek waar niet al te veel mensen aan het zwemmen zijn, hoeft niemand door te hebben wat jullie onderwater allemaal aan het doen zijn. Bij zout water zoals in de zee is dit effect nog sterker.

Bij seks komt sowieso al een hoop nattigheid kijken, dus waarom zou je niet meteen de zee in gaan? Je kent nu enkele tips voor het hebben van seks, die je ongetwijfeld zullen gaan helpen om al te veel gedoe te vermijden. Hiermee ben je er echter nog niet. Niet alle standjes zijn per se even makkelijk uit te voeren op het strand, terwijl andere standjes er juist weer uitermate geschikt voor zijn.

Het is dus zinvol om het verschil hiertussen te weten. Daarom zal ik nog even enkele standjes uitlichten die het altijd goed doen op het strand. De volgende standjes zal ik even kort bespreken:. De naam van dit standje spreekt eigenlijk al wel voor zich: Dit kan echter op verschillende manieren. Hier kun je zelf een keuze in maken afhankelijk van wat jullie fijn vinden. Een voordeel van dit standje is dat je het makkelijk met een groot aantal kleren aan nog kan doen.

Als de vrouw een strandjurk draagt die je een beetje optilt, kun je vanuit de meeste hoeken niet eens echt zien wat jullie aan het doen zijn. Ook heb je in deze positie geen last van zand , omdat je voeten de enige lichaamsdelen zijn die de zanderige grond aanraken.

Een nadeel is dat je al snel vrij zichtbaar bent voor eventuele pottenkijkers als je rechtop staat, al hoeft dit geen probleem te zijn als je een rustig plekje in de duinen weet te vinden, of als je bijvoorbeeld in de zee seks hebt. Verder is dit een lastig standje voor koppels die erg verschillen in lengte. Bij deze positie gaat de man in kleermakerszit zitten, of anders met zijn benen voor hem uit gestrekt. De vrouw gaat met één been aan elke kant van de man op zijn schoot zitten, en laat zich als het ware op zijn penis zakken.

Vervolgens gaat ze op en neer alsof ze de man een lapdance geeft. De man kan haar bij haar middel pakken om haar te ondersteunen, of zij kan haar armen om zijn nek heen slaan.

Ook bij dit standje zul je weinig last hebben van zand, omdat jullie genitaliën ver genoeg boven de grond zitten om er in principe niet mee te maken te hoeven hebben. Bovendien wordt dit standje vaak als romantisch gezien, wat bijdraagt aan de al romantische sfeer op het strand. Daarnaast kan een strandjurk in dit standje ook een hoop verbergen voor eventuele nieuwsgierige strandgangers.Gardcore sex erotische massage west brabant


Niet elke vrouw durft dat. Elke vrouw heeft seks fantasieën. Vrouwen raken het snelst opgewonden van hun eigen fantasie. De kans dat je haar in het openbaar mag neuken is veel groter als ze supergeil is.

Zodra die fantasie in haar hoofd zit staat ze al meer open om echt seks in het openbaar met je te hebben. De volgende stap is om jouw of haar huis minder privé te maken. Dan kan ze alvast wennen en voelen hoe spannend het kan zijn. De nummer 1 plek voor buitenseks is in de auto. Dit is nog enigszins veilig, zeker als je getinte ramen hebt. Of als je ze zelf laat beslaan.

Je kan overal naartoe rijden en seksen zonder te haasten. Ze kan jou pijpen terwijl je aan het rijden bent, bovenop je zitten in de auto tip voor de winter of als het een warme dag is neem je haar tegen de auto aan of op de motorkap. Hulde aan de festivals!

Daar zijn verbazingwekkend vaak beschutte plekjes te vinden. Laat je opzwepen door de muziek en zoek het meest verdekte plekje of donkere hoek die je kunt vinden. Helemaal achterin de bus heb je geen last van nieuwsgierige oogjes in je rug en kun jij heerlijk gepijpt worden of haar vingeren. Romantisch onder de sterrenhemel in een tentje of luie tuinstoel. De buren slapen tenslotte, toch? Het klinkt een beetje fout, maar seks in een steegje kan heerlijk zijn. En vaak makkelijker dan je denkt.

Doodlopende of donkere steegjes heb je namelijk overal. Ook de hal van een flat of appartement kan supersexy zijn. Sommige pashokjes lijken wel gemaakt voor seks. Als je iets wil passen is het bloedirritant als je van buiten niet kan zien of hij bezet is, maar voor seks is dit perfect. Zit je vaak nog als enige laat op kantoor of heb je de sleutel van je werk? Probeer dan eens een vluggertje op je bureau.

Het risico dat je ontdekt wordt is heel hoog, maar de opwinding van seks in de buitenlucht is dat wel waard.

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Je kan een romantische vrijpartij van maken op een wit verlaten strand of juist een woest vluggertje, staand in de zee terwijl iedereen je kan zien. Misschien niet de schoonste optie, maar wel een geile. En je hebt genoeg tijd tijdens het eten om haar op te geilen, alvast met haar te spelen en nat te maken. In het zwembad heb je toch al weinig aan dus waarom niet even voelen.

Helemaal ervoor gaan kun je in de Jacuzzi of turks stoombad. Niemand die iets doorheeft. Wist je dat je in Nederland veel meren, plassen en sloten hebt waar je met een klein bootje doorheen kan varen? Ideaal om even flink van bil te gaan. En de grachten van Amsterdam zijn wellicht niet de beste optie, maar ook in de stad heb je minder toeristische plekken en beschutte bruggen waar niemand je ziet en je toch lekker buiten seks kunt hebben.

Een beetje een reuzenrad doet er toch wel 20 minuten over. Genoeg tijd om haar nat te hebben voordat jullie boven zijn. Twee kontjes hoog, dat is hoe hoog het gras moet zijn en zodat niemand die jullie stoort tijdens een stomende sekspartij. Niet de wc, want die is echt veel te klein, maar onder een dekentje tijdens een nachtvlucht is net zo leuker en misschien wel spannender. Welcome to the Mile High Club!

Impulsief van bil gaan kan alleen als je van tevoren al een locatie in de buurt weet. Uren zoeken naar het perfecte steegje brengt namelijk best een domper op de geile beurt waar je eigenlijk op zit te wachten. Buitenseks is niet ideaal voor een uren durende sekspartij.

Er is geen tijd om elkaar eerst uitgebreid klaar te vingeren, beffen of te pijpen. Helemaal overslaan is ook niet nodig, maar een vluggertje kan prima bij buitenseks. Als het normaal veel tijd kost om haar klaar te laten komen met beffen kan je dat best overslaan.

Wil je toch missionaris standje? Neem dan iets mee om op te liggen. Een dekentje of je jas bijvoorbeeld. Ook handig als je weg moet duiken of iets af wilt dekken. Bewaar oerkreten voor pret binnenshuis of als je ECHT alleen bent. Onze voorkeur gaat uit naar een tijdstip waarbij het al donker is. Dan weet je zeker dat je geen verdwaalde hond of kind tegen het lijf loopt.

De vrijheid die je kunt ervaren bij het autorijden kan heerlijk bevrijdend voor de geest werken. Ramen open, muziekje aan en gassen. Als je toch in deze stemming bent, waarom niet een keertje parkeren op een afgelegen parkeerterrein voor een vluggertje? Bij seks op een kantoorruimte denk je natuurlijk als eerste aan het hebben van seks met een collega. Dat kan natuurlijk, zeker als jullie vrijgezel zijn. Die avonden, waarbij je urenlang met een wijntje op het balkon kunt zitten..

Do we need to say more?! Ben jij een beetje afgekoeld door het gure weer in de winter? Zet dan -als je die hebt natuurlijk- de openhaard aan en kruip er lekker samen bij! Natuurlijk hoeft het haardvuur niet het enige te zijn wat jou zal opwarmen…. Kamperen is niet voor iedereen weggelegd, maar een vrijpartij in een tentje is dan wel weer ontzettend spannend.

Voor je gevoel ben je alleen op de wereld, maar stiekem kan iedereen jullie makkelijk horen. Dat gevoel maakt het dan weer extra spannend! Bedenk wel dat je je lichtje moet uitzetten, anders zijn jullie ongewild het animatieteam van de camping! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

In een hangmat Heb jij thuis of op de plek waar je vakantie viert een lekkere hangmat tussen de bomen hangen? Badkamer Onder de douche, in bad of gewoon ordinair op de vloer van de badkamer..

sex duinen seksstandjes